Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(dika @ 2010 07 24, 21:21)
O kur jūs rūkytus lašinukus laikote?  biggrin.gif iš kaimo atsivežėm, tai norisi, kad kuo ilgiau skanesni būtų

Aš taip pat Frid Smarte mirksiukas.gif

QUOTE(mamaudra @ 2010 07 25, 16:23)
Sveikos 4u.gif

Norejau paklausti,ar daug kas turi koldunu darymo forma?Ir ar ji gera?Patinka? 4u.gif

Aš ir sakau, kad ji tikrai gera, jokių nusiskundimų dėl pačios formos. O koldūninė ar raviolinė, jau čia skonio reikalas mirksiukas.gif Aį turiu abi, ir abi jos man dirba. Aš galvoju, kad dar geriau kai yra visas komplektas biggrin.gif kočėlas, paklotėlis tešlai ir forma lotuliukas.gif
Atsakyti
o sakykit jus vadovaujates piesinukais ant frid smartu, pvz pomidoru raso kad nedeti, ar dedat i juos, o akutes atvertos ar uzvertos ant piesinuku vadojaujates ar nea, ar atidarot angeles kaip norit ax.gif , apsvieskit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 25 liepos 2010 - 21:05
QUOTE(kregzde @ 2010 07 25, 06:38)

Mergaitės, o agurkus Fridesmarte laikote šaldytuvo apačioje ar viršuje? NA nervina tie agurkai, dabar dalį susidėjau į centrifūgą, žiūrėsime kas bus.

aš laikau viršuje arba viduryje.
Papildyta:
QUOTE(liepa79 @ 2010 07 25, 22:04)
o sakykit jus vadovaujates piesinukais ant frid smartu,

visada pioneer.gif
Atsakyti
Aš ne visad laikaus, pomidorų šaldytuve nelaikau tikrai, o šiaip mano šaldytuvas durnavoja, jo nugaros sienelė visad šąla, tai nemažai produktų man peršąla, net FridSmarto viduj daržovės kokiam kampuke būna paledėjusios, paskui tie ledukai patirpsta, tai per daug drėgmės, tai ir atidarau akutes. Reguliuoju pagal situaciją tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 07 25, 21:04)
o sakykit jus vadovaujates piesinukais ant frid smartu, pvz pomidoru raso kad nedeti, ar dedat i juos, o akutes atvertos ar uzvertos ant piesinuku vadojaujates ar nea, ar atidarot angeles kaip norit  ax.gif , apsvieskit ax.gif

Vadovaujamės 4u.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 07 25, 23:16)
aš laikau viršuje arba viduryje.

O aš laikau apačioje, reikia pabandyti tada keisti padėtį. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Kregzde, gausi pirkti saldytuvo indelius. I saldytuva galesi naudoti juos ir liks laisvi Cool smartai. O as, zinok ir gi viena rinkini turejau cool smartu, sunaudojau ir dar nusipirkau. Kazin ar uzteks. Nusipirkome saldikli, tai ten daug dar telpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saldikli uzpildyt pilnai cool smartais, tai panasiai iseitu kaip antra saldikli isgyt doh.gif lotuliukas.gif Bet kaip sakoma, reikia tik labai labai noret, ir po truputi jis bus uzpildytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 07 26, 09:29)
Kregzde, gausi pirkti saldytuvo indelius. I saldytuva galesi naudoti juos ir liks laisvi Cool smartai. O as, zinok ir gi viena rinkini turejau cool smartu, sunaudojau ir dar nusipirkau. Kazin ar uzteks. Nusipirkome saldikli, tai ten daug dar telpa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau atlaisvinti visi ir į šaldiklį sukrauti biggrin.gif Pas mus tik 3 stalčiai, neturiu šaldiklio biggrin.gif Nors puiku būtų tokį turėti.

QUOTE(davija @ 2010 07 26, 09:37)
Saldikli uzpildyt pilnai cool smartais, tai panasiai iseitu kaip antra saldikli isgyt doh.gif  lotuliukas.gif Bet kaip sakoma, reikia tik labai labai noret, ir po truputi jis bus uzpildytas ax.gif

Akcija po akcijos, metai po metų ir šaldiklis bus užpildytas lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau as uz cool smartus saldikli tikrai nusipirkciau bigsmile.gif Net nezinau, kiek komplektu turiu ir ivairiu dydziu bigsmile.gif
Atsakyti
Radau šitai Ultra šluostei naują pritaikymą: labai patogu su ja agurkus plauti konservavimui: ir žemes gerai nuvalo, ir spygliukus nutrina, o agurkų nepažeidžia thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 07 26, 16:39)
Radau šitai Ultra šluostei naują pritaikymą: labai patogu su ja agurkus plauti konservavimui: ir žemes gerai nuvalo, ir spygliukus nutrina, o agurkų nepažeidžia  thumbup.gif
user posted image

man nerealiai valo odinius baldus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 07 25, 18:04)
Jurgitak, na tai žinoma, kad bus šaltuoju metų laiku  biggrin.gif  Buvau per akciją vieną kompl. pasiėmusi atseit dovanom kam nors, tai ir susinaudojau dabar  biggrin.gif  Galėjau du pasiimti dovanom, o ne vieną  doh.gif 
Turim, gera ji, tik reikia netingėti žaisti. Dabar kažkaip aptingau. Kitos labiau mėgsta Ravioli formą, ji man gera pyragiukams, o koldūnams jau per dideli gaunasi, per daug tešlos.

O man visai ta forma patinka.Tesla nestora iskocioju ir daug idaro pridedu,kad tos teslos ne daug ir buna. mirksiukas.gif
Atsakyti