Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Merginos, kur laikote agurkus? Aš laikai Frigesmarte, su pilnai uždarytom akim ir jie pas mane gliaumėja g.gif Agurkai tikrai švieži g.gif

Prisišaldžiau šiandien šparaginių pupelių, tarkuotų morkų ir žirnių biggrin.gif Bet kokie prasti šiemet žirniai, vos po pora randu gerų, kiti su kirmelėm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 24 liepos 2010 - 15:07
QUOTE(kregzde @ 2010 07 24, 16:07)
Merginos, kur laikote agurkus? Aš laikai Frigesmarte, su pilnai uždarytom akim

aš taip pat laukau juose, bet taip neatsitiko. O po kiek dienų taip nutinka? O gal pirktiniai agurkai?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 24, 15:10)
aš taip pat laukau juose, bet taip neatsitiko. O po kiek dienų taip nutinka? O gal pirktiniai agurkai?

Ne, ne pirkti, savi, sudedu tą pačią dieną skintus. Savaitės neišbūna. Gal po 4-5 dienų g.gif Ar čia aš jau per daug noriu? Dažniausiai nuo viršaus pradeda gliaumėti, o apatiniam viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 07 24, 16:13)
Gal po 4-5 dienų  g.gif 

pas mane iš šiltnamio agurkai ir tiek išbūdavo, bet nieko. dabar sudėjus (2 dienos) lauko agurkus nuluptas. Kol kas viskas puiku.
Atsakyti
Aš agurkus ir laikau Frid Smarte, nes kitaip jie sudžiūna doh.gif Man negliaumėja, sezoniniai ir naminiai. Tik žieminiai pirktiniai pamiršti ištirpsta ten lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur jūs rūkytus lašinukus laikote? biggrin.gif iš kaimo atsivežėm, tai norisi, kad kuo ilgiau skanesni būtų
Atsakyti
QUOTE(dika @ 2010 07 24, 21:21)
O kur jūs rūkytus lašinukus laikote?  biggrin.gif iš kaimo atsivežėm, tai norisi, kad kuo ilgiau skanesni būtų

Frid Smarte
Atsakyti
QUOTE(dika @ 2010 07 24, 20:21)
O kur jūs rūkytus lašinukus laikote?  biggrin.gif iš kaimo atsivežėm, tai norisi, kad kuo ilgiau skanesni būtų

Sūrinėje biggrin.gif

Mergaitės, o agurkus Fridesmarte laikote šaldytuvo apačioje ar viršuje? NA nervina tie agurkai, dabar dalį susidėjau į centrifūgą, žiūrėsime kas bus.

P.S. Man trūksta šaldymui indukų... užsipildau jais kokius 2,5 stalčio. Bet man patogiausi 400ml ar dar tie mažesni, na gal 100 ml. Dar vieno komplekto labai reikia. O vasara aš į juos mėgstu ką nors susidėti, labai man faina, kad jie kampuoti. Įdomu kada vėl akcijos jiems bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 25 liepos 2010 - 05:39
QUOTE(Kristiniux @ 2010 07 21, 22:50)
klausykit, o kaip Tupperware sviestinė? ar kaip ir sūrinė turi kokių ypatybių g.gif

As turiu nusipirkus sviestine zydra ir naudoju ja ne pagal paskirti laikau joje suri - nu ir zinokite puikiai viskas issilaiko,tik kiekviena karta pasibaigus suriui isplaunu ja, kad nebutu jokiu kvapu.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 07 25, 06:38)
P.S. Man trūksta šaldymui indukų... užsipildau jais kokius 2,5 stalčio. Bet man patogiausi 400ml ar dar tie mažesni, na gal 100 ml. Dar vieno komplekto labai reikia. O vasara aš į juos mėgstu ką nors susidėti, labai man faina, kad jie kampuoti. Įdomu kada vėl akcijos jiems bus  g.gif

Bus, bet kai bus pasibaigęs uogų sezonas smile.gif Jiems kažkodėl nuolaidos būna spalį, lapkritį doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norejau paklausti,ar daug kas turi koldunu darymo forma?Ir ar ji gera?Patinka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaudra: 25 liepos 2010 - 15:25
Jurgitak, na tai žinoma, kad bus šaltuoju metų laiku biggrin.gif Buvau per akciją vieną kompl. pasiėmusi atseit dovanom kam nors, tai ir susinaudojau dabar biggrin.gif Galėjau du pasiimti dovanom, o ne vieną doh.gif

QUOTE(mamaudra @ 2010 07 25, 15:23)
Sveikos 4u.gif

Norejau paklausti,ar daug kas turi koldunu darymo forma?Ir ar ji gera?Patinka? 4u.gif

Turim, gera ji, tik reikia netingėti žaisti. Dabar kažkaip aptingau. Kitos labiau mėgsta Ravioli formą, ji man gera pyragiukams, o koldūnams jau per dideli gaunasi, per daug tešlos.
Atsakyti