Merginos, kur laikote agurkus? Aš laikai Frigesmarte, su pilnai uždarytom akim ir jie pas mane gliaumėja Agurkai tikrai švieži
Prisišaldžiau šiandien šparaginių pupelių, tarkuotų morkų ir žirnių Bet kokie prasti šiemet žirniai, vos po pora randu gerų, kiti su kirmelėm
QUOTE(kregzde @ 2010 07 24, 16:07)
Merginos, kur laikote agurkus? Aš laikai Frigesmarte, su pilnai uždarytom akim
aš taip pat laukau juose, bet taip neatsitiko. O po kiek dienų taip nutinka? O gal pirktiniai agurkai?
QUOTE(diasaja @ 2010 07 24, 15:10)
aš taip pat laukau juose, bet taip neatsitiko. O po kiek dienų taip nutinka? O gal pirktiniai agurkai?
Ne, ne pirkti, savi, sudedu tą pačią dieną skintus. Savaitės neišbūna. Gal po 4-5 dienų Ar čia aš jau per daug noriu? Dažniausiai nuo viršaus pradeda gliaumėti, o apatiniam viskas gerai.
QUOTE(kregzde @ 2010 07 24, 16:13)
Gal po 4-5 dienų
pas mane iš šiltnamio agurkai ir tiek išbūdavo, bet nieko. dabar sudėjus (2 dienos) lauko agurkus nuluptas. Kol kas viskas puiku.
Aš agurkus ir laikau Frid Smarte, nes kitaip jie sudžiūna Man negliaumėja, sezoniniai ir naminiai. Tik žieminiai pirktiniai pamiršti ištirpsta ten
O kur jūs rūkytus lašinukus laikote? iš kaimo atsivežėm, tai norisi, kad kuo ilgiau skanesni būtų
QUOTE(dika @ 2010 07 24, 21:21)
O kur jūs rūkytus lašinukus laikote? iš kaimo atsivežėm, tai norisi, kad kuo ilgiau skanesni būtų
Frid Smarte
QUOTE(dika @ 2010 07 24, 20:21)
Sūrinėje
Mergaitės, o agurkus Fridesmarte laikote šaldytuvo apačioje ar viršuje? NA nervina tie agurkai, dabar dalį susidėjau į centrifūgą, žiūrėsime kas bus.
P.S. Man trūksta šaldymui indukų... užsipildau jais kokius 2,5 stalčio. Bet man patogiausi 400ml ar dar tie mažesni, na gal 100 ml. Dar vieno komplekto labai reikia. O vasara aš į juos mėgstu ką nors susidėti, labai man faina, kad jie kampuoti. Įdomu kada vėl akcijos jiems bus
QUOTE(Kristiniux @ 2010 07 21, 22:50)
klausykit, o kaip Tupperware sviestinė? ar kaip ir sūrinė turi kokių ypatybių
As turiu nusipirkus sviestine zydra ir naudoju ja ne pagal paskirti laikau joje suri - nu ir zinokite puikiai viskas issilaiko,tik kiekviena karta pasibaigus suriui isplaunu ja, kad nebutu jokiu kvapu.
QUOTE(kregzde @ 2010 07 25, 06:38)
P.S. Man trūksta šaldymui indukų... užsipildau jais kokius 2,5 stalčio. Bet man patogiausi 400ml ar dar tie mažesni, na gal 100 ml. Dar vieno komplekto labai reikia. O vasara aš į juos mėgstu ką nors susidėti, labai man faina, kad jie kampuoti. Įdomu kada vėl akcijos jiems bus
Bus, bet kai bus pasibaigęs uogų sezonas Jiems kažkodėl nuolaidos būna spalį, lapkritį
Sveikos
Norejau paklausti,ar daug kas turi koldunu darymo forma?Ir ar ji gera?Patinka?
Jurgitak, na tai žinoma, kad bus šaltuoju metų laiku Buvau per akciją vieną kompl. pasiėmusi atseit dovanom kam nors, tai ir susinaudojau dabar Galėjau du pasiimti dovanom, o ne vieną
Turim, gera ji, tik reikia netingėti žaisti. Dabar kažkaip aptingau. Kitos labiau mėgsta Ravioli formą, ji man gera pyragiukams, o koldūnams jau per dideli gaunasi, per daug tešlos.
QUOTE(mamaudra @ 2010 07 25, 15:23)
Sveikos
Turim, gera ji, tik reikia netingėti žaisti. Dabar kažkaip aptingau. Kitos labiau mėgsta Ravioli formą, ji man gera pyragiukams, o koldūnams jau per dideli gaunasi, per daug tešlos.