Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Kristiniux @ 2010 07 21, 23:50)
klausykit, o kaip Tupperware sviestinė? ar kaip ir sūrinė turi kokių ypatybių g.gif

naudoju tik savaitė Elegancijos sviestinę thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit "apšviesti" apie TW želė žiedus? Jie būna skirtingi? Kiek bandau googlinti tai visai nebesuprantu.
Jei pvz iš senesnių, tai kuo skiriasi mažasis nuo didžiojo? Ar žiedo spalvos (baltas, geltonas, violetinis) nurodo kažkokius jų skirtumus?
Gal ir žioplai čia priklausinėjau, bet visai nežinau skirtumų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptingai @ 2010 07 22, 11:10)
Ar žiedo spalvos (baltas, geltonas, violetinis) nurodo kažkokius jų skirtumus?
Gal ir žioplai čia priklausinėjau, bet visai nežinau skirtumų  ax.gif

Apie baltą nieko negaliu paskayti, nes tokio neturiu ir nemačiusi.
Geltonas turi du dangčius, kurių dėka gali pasidaryti pilnavidurį žiedą (bus daugiau džiaugsmo vaikams) ir ne pilnavidurį.
Violetinis turi tik vieną dangtį, tai išeina tik nepilnaviduris žiedas.
Atsakyti
Štilis temoje 4u.gif
Per karščius naudoju 19 perliukų thumbup.gif užšaldau sultis. ir tuos ledukus dedu į vandenį ir gaunasi gaivumaaaaa.
Atsakyti
QUOTE(paslaptingai @ 2010 07 22, 11:10)
Gal galit "apšviesti" apie TW želė žiedus? Jie būna skirtingi? Kiek bandau googlinti tai visai nebesuprantu.
Jei pvz iš senesnių, tai kuo skiriasi mažasis nuo didžiojo? Ar žiedo spalvos (baltas, geltonas, violetinis) nurodo kažkokius jų skirtumus?
Gal ir žioplai čia priklausinėjau, bet visai nežinau skirtumų  ax.gif

Spalva skirtumo nesudaro, tiesiog vieni pagaminti anksciau, kiti veliau, ankstesni neturejo papaildomo dangcio, kurio pagalba uzsipildo visa visa forma, jie budavo tusciaviduriai. O daugiau manau galima pasisikaityti stai cia
http://kitaforma.lt/..._id=277&lang=lt
Na mazasis nuo didziojo skiriasi talpa . Didysis 1.5 l talpos. Mazasis turbut litro nesiekia, tiksliai nezinau. apie mazaji (jeigu suprantat rusiskai) galit pasiskaityti stai cia
http://tupperware.ru...hs.xsl/973.html
Atsakyti
Karsta doh.gif

QUOTE(spiglys @ 2010 07 21, 21:36)
Super sandėlio išpardavimo kainos doh.gif
Dubuo  ....  Buv.kaina 76 lt  Dabar: tik 74Lt
Ir 2 lt-pinigas, nu bet nuolaidos dydis įspūdingas lotuliukas.gif

spigliuk, ten tik uzvadinta klaidingai, ten daugiau parduoda nekatologinius gaminius, bet butu galima pridek juos ir prie sutaupyk su biggrin.gif

Merginos, tai apsirupinot FridSmartais kam reikejo didziausiu tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Aš irgi džiaugiuosi savo FridgeSmartais - kai taip karšta, nelabai ko kito ir norisi, kaip daržovių salotų visokių ax.gif , o ir braškių remontantinių jau vėl yra thumbup.gif

Tiesa, iš peraugusių agurkų aš išspaudžiu sultis, jas užšaldau TW ledukų formelėse ir sudedu į CoolSmart indelius. Labai skanu į šaltibarščius, kai jau nebėra šviežių agurkų. Toks tikras vasaros kvapas tada namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 07 23, 17:27)
Aš irgi džiaugiuosi savo FridgeSmartais - kai taip karšta, nelabai ko kito ir norisi, kaip daržovių salotų visokių ax.gif , o ir braškių remontantinių jau vėl yra  thumbup.gif

As irgi sau uzsisakiau FridgeSmarta,nes pradejau morkas grauzti,tai pagalvojau,kad kaip tik man jo tetruksta biggrin.gif .
Siandien tas morkas nuo ryto valgau,nes darau iskrovos diena,ir kas kart,panorejus valgyt,einu skusti.O cia priskusciau vienu metu ir ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 07 23, 19:50)
Siandien tas morkas nuo ryto valgau,nes darau iskrovos diena,ir kas kart,panorejus valgyt,einu skusti.O cia priskusciau vienu metu ir ramu  ax.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi priskutu ir ramu. Vaikai, kai nori, pasiima, ir man kai reikia į sriubą ar troškinį yra.
Ir svogūnų prilupu, nes tokius mažiukus turiu doh.gif Tokie, kur vieną pasodini, o daug užauga, senoviški. Kai reikia - prilupti po ranka FridgeSmarte thumbup.gif
Atsakyti
o tai morkos ir svogunai neapvysta, buna kaip ka tik nuskusti nulupti bigsmile.gif , o kiek laiko laiko ax.gif , bet gal vistiek apdziusta ar vistiek sultingos lieka ax.gif
Papildyta:
dar niekas nesigiria kaip saltkrepsiai ar pasiteisino ar patiko ar laiko gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 07 23, 22:03)
o tai morkos ir svogunai neapvysta, buna kaip ka tik nuskusti nulupti  bigsmile.gif , o kiek laiko laiko  ax.gif , bet gal vistiek apdziusta ar vistiek sultingos lieka  ax.gif
Papildyta:
dar niekas nesigiria kaip saltkrepsiai ar pasiteisino ar patiko ar laiko gerai  ax.gif

Aha,ir man idomu g.gif .O gal kas zino,ar jie dar per si vasaros sezona pasirodys?
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 07 23, 21:03)
o tai morkos ir svogunai neapvysta, buna kaip ka tik nuskusti nulupti  bigsmile.gif , o kiek laiko laiko  ax.gif , bet gal vistiek apdziusta ar vistiek sultingos lieka  ax.gif
Papildyta:
dar niekas nesigiria kaip saltkrepsiai ar pasiteisino ar patiko ar laiko gerai  ax.gif

Tikrai nesuvysta 4u.gif Mano bendradarbė turi sodą, važiuoja į jį tik savaitgaliais, tai visai savaitei taip prisiruošia. Tiesiai į sodą FridgeSmartus nusiveža, prisiskuta, prisiruošia visokių daržovių. Dabar dar du 3,6 l nusipirko smile.gif
Atsakyti