Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

O man paciai is tu gertuviu gerti nepatinka. Vaikams gerai. O man labiau patinka butelis 4u.gif Arba turiu is seniau gertuve su kamsteliu tokiu kaip 2 l gertuves.
Tos fainutes, kur uzsidirbti siulo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 07 13, 16:50)
O man paciai is tu gertuviu gerti nepatinka. Vaikams gerai. O man labiau patinka butelis 4u.gif Arba turiu is seniau gertuve su kamsteliu tokiu kaip 2 l gertuves.
Tos fainutes, kur uzsidirbti siulo mirksiukas.gif

Nežinau tokio, talpa gera, jei kur ilgesniam laikui važiuoti.

Labai faina, bet mažutė biggrin.gif

Nu dirba mano servofiksas, kompotukus gamina, grikius verda biggrin.gif O ir uogom nuvarvinti labai gerai, jei centrifūga užimta stovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 13 liepos 2010 - 17:04
Pas mane vyro nera, tai nelabai dirba, kai vyras gris vel dirbs thumbup.gif Vaikai nebenori kompotu schmoll.gif Pripratinau vandeni gerti, tai visi buteliai ir gertuves dirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 07 12, 13:30)
Aš tai gerai neišplaunu snapelių blush2.gif praplaunu, praplaunu ir tiek. Aš iš SAVO tongue.gif gertuvės tik vandenuką geriu, tai man bėdų kaip ir nėr ax.gif

Jo su snapeliu problemos,kai maniskis kas vakara megsta is jo pienuko atsigert.Tai su sepeteliu pasveiciu,verdanciu vandeniu prateleskuoju blush2.gif .Na,bet bet mano mazius be gertuves,kaip kudikis be buteliuko biggrin.gif .Nors moka is puodelio puikiai gert,bet jam gertuve kaip auksas.Net kartais miega ja apsikabines lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 07 13, 18:50)

As irgi nemoku is tu gertuviu gerti,net lupos prisisiurbdavo lotuliukas.gif .Man geriau eco,su platesniu gurkliu ax.gif
Atsakyti
O gertuves katalogines ir mums labai patinka. Kai karsta tai niekur be ju. Abi panos turi savo ir visur nesiojasi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus matau štilis biggrin.gif Uogų iš šaldiklio likvidavimui šiandien padariau du dalykus: princėseje kepu Sonatinos trupininį mėlynių pyragą (tik su juodais serbentais ir šefe smulkintomis vyšniomis), kam įdomu, tai receptas čia
O kadangi uogos buvo šaldytos, tai atitirpusios jos labai vandeningos, kad pyragas neplauktų, sultis lengvai nuspaudžiau, sumaišiau su natūraliu jogurtu, cukrumi ir ledų formelėse užsišaldžiau ledų biggrin.gif Kasdien kapojame įvairiausius ledus, pirkti nereikia ir visokio brudo žymiai mažiau thumbup.gif

Laukiu kol iškeps, labai skaniai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Tai va , ir naujienų pabarstėt biggrin.gif , aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif pasidalinusioms...

Na,aš tų indelių šaldymui 160 talpos ir laukiau smile.gif ,ale pripirk tu žmogeli ax.gif daugkart po 60 .... biggrin.gif ,kad jų galėtum nusipirkti....

Juose man geriausiai pieskonines žoleles šaldyt,nes didesnėse (nuo dažno išiminėjimo)greit per daug peršala.... g.gif ir jos jau ne tokios birios būna .
Atsakyti
QUOTE(vilsva @ 2010 07 16, 13:54)
      Na,aš tų indelių šaldymui 160 talpos ir laukiau  smile.gif ,ale pripirk tu žmogeli  ax.gif  daugkart po 60 .... biggrin.gif ,kad jų galėtum nusipirkti....

Juose man geriausiai pieskonines žoleles šaldyt,nes didesnėse (nuo dažno išiminėjimo)greit per daug peršala.... g.gif ir jos jau ne tokios birios būna .

Neprisipirkusi aš viskam tų indukų, todėl prieskonius šaldau cielus (ne smulkintus) mažuose maišiukuose. Kol jie dar sustingę, greit patrinu kraštelį tarp delnų pačiame maišiuke, jie sušalę sutrupa iki smulkių dalelių ir pasibarstau kiek man reikia ir greit atgal į kamerą kišu. Ir kitą kartą taip pat darau. Man net geriau nei indukuose, pabandyk, gal patiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 16 liepos 2010 - 14:04
QUOTE(vilsva @ 2010 07 16, 14:54)
Tai va , ir naujienų pabarstėt  biggrin.gif , aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif pasidalinusioms...

Na,aš tų indelių šaldymui 160 talpos ir laukiau  smile.gif ,ale pripirk tu žmogeli  ax.gif  daugkart po 60 .... biggrin.gif ,kad jų galėtum nusipirkti....

Tai saldytuvo, bet ne saldiklio indeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 07 16, 15:22)
Tai saldytuvo, bet ne saldiklio indeliai 4u.gif

Na,juos aš kišu į kamerą ax.gif ,nesubyrėjo kol kas.... blush2.gif
Tik kad kelis turiu...reiktų daugiau ....o šaldymui pavieniui argi yra panašios talpos ? Tie super mažiukai...jau ne schmoll.gif
Atsakyti
Po 400 ml yra 4u.gif
Atsakyti
situose mazuciuose ir as saldau saldiklyje,aisku jie skirti saldytuvui bet isemusi is saldiklio palaikau kokias 2 min. ir tada atidengiu ,man jie tarnauja jau antri metai viskas gerai , man labai patogu tokios talpos.kaip sakoma viena norma vienam zmogeliukui. bigsmile.gif pasmaliziauti uogyciu.
Atsakyti