Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(kregzde @ 2010 07 11, 13:09)
Man labiau mažiukai šaldymo indukai patinka, dar galėtų būti ir kokie 200 ml, kad vienam kartui išsiimti. O aš turiu kažkaip praeitų metų uogas pribaigti  doh.gif  Nesuvalgėme dar, vis man planus kas nors sugadina su šviežiom uogom.

Mes intensyviai naudojame butelį vandeniui ir gertuves, tada kiaušinių dėklą, išsiimu kiaušinių duobutes ir prisipjaustau įvairių vaisių į gamtą. Talpa gan didelė, o ir užsegimas patogus.

Per pačius karščius geriau sedėti namie  biggrin.gif

Kažką reikia su citrinom sugalvoti, turiu kelias gulinčias šaldytuve. Kažin ar skanūs ledai būtų, jei jas sutrynus iki tirštos masės ir su cukrumi sumaišius?  g.gif

Saldytas uogas dek i mixeri, sutrink su cukrumi ir bus ledai thumbup.gif
Arba servofikse kompotus daryk is uogu thumbup.gif
O ledus su citrina galima daryti thumbup.gif Citrinu sultis sumaisyk su sirupu ir dar galima jogurta imaisyti thumbup.gif Tik gerai butu pradejus salti dar kelis kartus permaisyti, butu nuostabus serbetas wub.gif
As uogas saldytas savo seniai baigiau, tik liko anytos saldytos kelio vysnios, bet kadangi siemet pas mus vysniu nebus, tai nelabai ir skubu sunaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 07 11, 12:14)
Kregžde, citrinas sugerk su vandeniu mirksiukas.gif Aš primetu į vandenį agurko griežinėlių, citrinos, krapų, mėtų - visaip miksuoju mirksiukas.gif Gaunasi gaivūs gėrimukai, kaip maniškis sako, kvepiantys STINTOM biggrin.gif

Žinau, kad taip galima, bet man geriau grynas vandenukas

QUOTE(laurindre @ 2010 07 11, 13:18)
Saldytas uogas dek i mixeri, sutrink su cukrumi ir bus ledai thumbup.gif
Arba servofikse kompotus daryk is uogu thumbup.gif
O ledus su citrina galima daryti thumbup.gif Citrinu sultis sumaisyk su sirupu ir dar galima jogurta imaisyti thumbup.gif Tik gerai butu pradejus salti dar kelis kartus permaisyti, butu nuostabus serbetas wub.gif
As uogas saldytas savo seniai baigiau, tik liko anytos saldytos kelio vysnios, bet kadangi siemet pas mus vysniu nebus, tai nelabai ir skubu sunaudoti g.gif

Iš uogų tikrai reiks ledus daryti, nes kompotukus darau, bet man gaila tas uogytes vėliau lauk mesti, o suvalgyti ne visada suvalgome. Būtumėm savas pabaigę jau, bet vieni tėvai įdeda šaldytų uogų, tada kiti, tai ir stovi savos.

Vieną citrinų žievę jau sunaudojau tavo "apelsinais kvepiantiems sausainiams" (na tai pas mane gavosi citrinom kvepiantys biggrin.gif ), kitas susidžiovinsiu, o citrinas einu blenderiuoti su medumi, dalį sudėsiu į ledus, kitą dalį valgysiu kasdien po kokį šaukštą. Bus vitaminų bomba.

Pas mus šiemet vyšnių irgi ne labai bus, meta lapus ir žalias uogas, matyt per daug lietaus. Obuoliukai irgi beveik visi nubyrėjo.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 07 11, 13:28)

Maximoj 40proc. nuolaida visokiems pan. daikciukams, vistik reiks papildymui reiks kelis paimti, nes per tuperinius subankrutuot gali doh.gif

Man sazine neleistu i kitokius kist unsure.gif .Mama cia kada ziurejo parduotuvej saldymo indeliu.Sako irgi,negali iskart tiek is Tw uzsipirkt.Indeliai uz uogas bus brangesni biggrin.gif .Tada as jai ieskojau,su geresniu pazenklinimu.Radom su 5 pazenklinimu,bet ne saldymui o taip sandarius indelius.
Taip pat ir as,ir ne tik as,naudojam Tw indelius,ne specialiai skirtus saldikliui.Tinka ir is trinuku ir is ketvertuko.Tik optimos nepatarciau.
Papildyta:
O as per karscius namie nesedejau.Nesenai gryzau is vakarelio.Vakaruska superine buvo.Kol moteriskem vakareli pravedziau,vyrai kieme saslykus kepe tourist5.gif .
Galvojau fridgesma uzsisakyt,bet dabar dziaugiuos uzsidirbusi uz 25sav ir 1,6 l ir 3,6 l naujų spalvų sokiai.gif .
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 07 11, 18:28)
Pas tevus vysniu mazai, o pas uosvius tuntas varnenu viska sluoja doh.gif

Na jau sie metai su derlium doh.gif .Kas gerai,tai paprika sekmingai auga.Tai jauciu ja visa saldikli ir uzgrusiu.Labai patinka picos su paprika ir i troskinius ideti smile.gif
Atsakyti
Va va, su sazine man ir ne kas biggrin.gif nu bet 5 saldiklio stalciu man dar neimanoma TW saldymo indukais uzpildyt, nes tai bus, kad indeliai daugiau kainuoja nei pats saldiklis doh.gif As dasiperku is Maksimos po kelis ir viskas.... Nes kitokiu TW induku nededu nei cool smartu, nes jie man yra superiniai del visu savo savybiu, ir svarbiausia, ne APVALUS, nes tie netaupo saldikly vietos ax.gif Zodziu, kiekviena seimininke pagal save ax.gif

Dusettele, dziugu, kad vykusia vakaruska apturejai ir, kad naujuosius FridSmartus uzsidirbai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
mane domina butelis vandeniui neštis. Kitoje temoje skaičiau, kad TW turi tokius. Kaip jei atrodo, kokios talpos, kiek kainuoja? Ačiū iš anksto už atsakymus
Atsakyti
SAUGOKIME GAMTĄ!

Jau daug metų Tupperware gamina ekologiško plastiko gaminius, apsaugodama gamtą nuo nereikalingų išmetamų šiukšlių, kurios labai lėtai yra ir užteršia gamtą, gruntinius vandenis kenksmingomis medžiagomis. Besirūpindami Jūsų sveikata Tupperware sukūrė ekologiško plastiko butelius, kad sveiku ir šviežiu vandeniu galėtumėte mėgautis kasdieną ir neterštume gamtos išmetamais buteliais nuo vandens.

Truputis statistikos:
Baltijos ir Skandinavijos šalys
31 500 000 gyventoju
Skirkime kiekvienam bent po butelį vandens į dieną ir tai...

31 500 000 butelių per 1 dieną!

"ECO" butelis
 Sandarus, skystis niekada neišsilieja.
 Ergonomiškas, patogus laikyti rankoje, gerti.
 Pagamintas iš lengvos medžiagos, nesunku bet kur keliaujant pasiimti kartu su savimi, todėl tinka ir mažiems, ir dideliems.
 Platus, stabilus pagrindas.
 Dangtelio "auselė" padeda patogiai ir greitai atsukti kamštelį.
Lengva plauti!

Filmukai:

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...h?v=MLMSIoNlceM

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Aš sutinku, kad gamtą reikia saugoti, nepirkinėti paprastų butelių. Bet su TW sistema esu nesusipažinusi,negaliu rasti informacijos , gal kas galite kainą parašyti, talpos dydį, kur nusipirkti galima būtų. Mačiau įvairių buteliukų užu sienos, galima parsisiųsti, bet gal šitie geresni g.gif
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2010 07 12, 10:45)
Aš sutinku, kad gamtą reikia saugoti, nepirkinėti paprastų butelių. Bet su TW sistema esu nesusipažinusi,negaliu rasti informacijos ,  gal kas galite kainą parašyti, talpos dydį, kur nusipirkti galima būtų. Mačiau įvairių buteliukų užu sienos,  galima parsisiųsti, bet gal šitie geresni  g.gif

Talpa - 1 l, spalva - mėlyna, įsigyti galite pas demonstruotoją (pasiūlymų tuoj gausite daug biggrin.gif pasidarykite dėžutėje vietos biggrin.gif ). Kaina 22 Lt.
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2010 07 12, 09:45)
Aš sutinku, kad gamtą reikia saugoti, nepirkinėti paprastų butelių. Bet su TW sistema esu nesusipažinusi,negaliu rasti informacijos ,  gal kas galite kainą parašyti, talpos dydį, kur nusipirkti galima būtų. Mačiau įvairių buteliukų užu sienos,  galima parsisiųsti, bet gal šitie geresni  g.gif

Sotto, man smagesnės yra gertuvės didelės, tik dabar jų nėra kataloge (yra tik mažos), bet gal kas nors dar turi jų ir pasiūlys tau, jei norėsi. Iš jų patogiau gerti, pvz aš mašinoje dažnai apsipilu gerdama iš Eco butelio, o ir einant reikia stabtelėti, nes kakliukas yra platus blush2.gif O gertuvė turi mažiuką snapuką. Gali gerti judėdama, o ir vaikai neapsipils. Vaikams tai ir mažutės superinės. Apačioje ir puodukas nusiima, jei reikia.

Va tokios Gertuvės

Aš irgi pražioplinau ir nenusipirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 12 liepos 2010 - 10:42
QUOTE(kregzde @ 2010 07 12, 11:39)
Sotto, man smagesnės yra gertuvės didelės,

o snapelis ar gerai išsiplauna? Man butelis su plačiu kaklu ko gero netiks, yra dvi gėrėjos, kurios ir iš siauro kakliuko apsipilti sugeba biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai gerai neišplaunu snapelių blush2.gif praplaunu, praplaunu ir tiek. Aš iš SAVO tongue.gif gertuvės tik vandenuką geriu, tai man bėdų kaip ir nėr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2010 07 12, 10:56)
o snapelis ar gerai išsiplauna? Man butelis su plačiu kaklu ko gero netiks, yra dvi gėrėjos, kurios ir iš siauro kakliuko  apsipilti sugeba  biggrin.gif

Na geriu tik vandenuką (pas mane mažosios, bet rekomenduočiau suaugusiam žmogui dideles), tai kažkaip nėra problemų su išplovimu g.gif Jei gerčiau iš jų spalvotus gėrimus, tai nežinau kaip būtų. Vaikams tai labai gerai, užspaudi snapuką ir viskas.
Atsakyti