Sveikos,
Maciau pas drauge,bet vokietijos,tokius indukus TUPPERWARE,nu gal ten daugiau dubeneliais galima pavadinti toki juodi su salotiniu vidum,tokie kaip sriubainiai gal daugiau.Nelabai as cia nusimanau o kazin ar galima tokiu dar gauti kur nors?
P.S ir pas ka cia galima uzsisakineti kazkaip pirma karta uzklydau i sia temele,tai nzn.Ir tuos indus pamaciau gyvus tik pas drauge ta.Buvau girdejus apie juos tik kazkaip gyvu nebuvau macius Aciu
QUOTE(armyteee @ 2010 07 08, 12:11)
Sveikos,
Maciau pas drauge,bet vokietijos,tokius indukus TUPPERWARE,nu gal ten daugiau dubeneliais galima pavadinti toki juodi su salotiniu vidum,tokie kaip sriubainiai gal daugiau.Nelabai as cia nusimanau o kazin ar galima tokiu dar gauti kur nors?
P.S ir pas ka cia galima uzsisakineti kazkaip pirma karta uzklydau i sia temele,tai nzn.Ir tuos indus pamaciau gyvus tik pas drauge ta.Buvau girdejus apie juos tik kazkaip gyvu nebuvau macius Aciu
Tai ko gero Allegra serijos dubenukai Štai tokios formos, tik spalvos kitos. Man irgi tų juodų žalių derinys pats gražiausias
Sveikutės,
gal galite man pasakyti, kas tiksliai įeina į tuos Combi (berods) dėžučių rinkinukus, kurie nauji kataloge? Ten berods yra 2 dėžutės po 260ml ir viena apie 600ml. Ir kas dar: dangtelis? grotelės?
Ir gal galit parašyti išmatavimus jų? Darbe esu, neturiu Showhow po ranka....
Ačiū
gal galite man pasakyti, kas tiksliai įeina į tuos Combi (berods) dėžučių rinkinukus, kurie nauji kataloge? Ten berods yra 2 dėžutės po 260ml ir viena apie 600ml. Ir kas dar: dangtelis? grotelės?
Ačiū
QUOTE(Žuvelė @ 2010 07 08, 13:27)
Sveikutės,
Ačiū
Ačiū
Mazasis : dvi dezutes po 260 ml , viena 640 ml. Du dangteliai ir groteles.
Didydis: dvi dezutes (700 ml ir 1.5 l) Dangtelis paprasta , dangtelis su filtru CondensControl (kaip suriniu), groteles ir saldymo kapsule.
Dydziai dezuciu
1.5 l 26*17.5*6.5
700 ml 26*17.5*4.2
640 ml 17*12*6.5
260 ml. 17*12*4.2
Sveikos
Noriu paklaust kaip naudotis to silikoniniu padeklu kepimams , ar kociojant tesla nereikia barstyti miltu, ir nesvarbu kokia cia tesla ar sviestine, ar meline o temperatura tik iki 180 C turi buti ir ne daugiau?
Noriu paklaust kaip naudotis to silikoniniu padeklu kepimams , ar kociojant tesla nereikia barstyti miltu, ir nesvarbu kokia cia tesla ar sviestine, ar meline o temperatura tik iki 180 C turi buti ir ne daugiau?
QUOTE(Packa @ 2010 07 10, 12:03)
Sveikos
Bandyk kočioti be miltų, jei lips labai, tada tik barstyk. Aš nebarstau, bet gal priklauso nuo tešlos konsistencijos. Geriau, jei neviršysi instrukcijoje nurodytos temp.
Sveikutes.Speju,kad poilsiaujat su Tupperware indukais .Kokius megsat i kelione pasiimti?
Man tai labai gaila,kad saltkrepsis tik viena savaite pabuvo.Sezonine preke,galejo ilgiau pabut.Mat tik dabar klientes,per karscius,susigribo,kad dabar jo labai prireiktu.
Man tai labai gaila,kad saltkrepsis tik viena savaite pabuvo.Sezonine preke,galejo ilgiau pabut.Mat tik dabar klientes,per karscius,susigribo,kad dabar jo labai prireiktu.
QUOTE(Dusetelle @ 2010 07 11, 10:02)
Sveikutes.Speju,kad poilsiaujat su Tupperware indukais .Kokius megsat i kelione pasiimti?
per tokius karščius niekur nesinori nei eiti ar važiuoti Pati gyvenu ant Šešupės kranto, tai būna, kad vakarais net 23 val. nusimaudom. Laukiu serviravimo centro atkeliaujant-noriu terasoje išbandyti
Dabar įdarbinus ąsotį, kur sandariai užsidaro-patogu ir į lauką išsinešti.
Va va, man ir galvą skauda dėl šaldymo indelių Bet svarbiausia, kad man visad patys geriausi būdavo 400ml, o dabar 1,3l ir 800 ml Kažkaip greičiau ir paprasčiau viskas su jais
Maximoj 40proc. nuolaida visokiems pan. daikciukams, vistik reiks papildymui reiks kelis paimti, nes per tuperinius subankrutuot gali
Maximoj 40proc. nuolaida visokiems pan. daikciukams, vistik reiks papildymui reiks kelis paimti, nes per tuperinius subankrutuot gali
Ir as ziuriu, kad geriau didiji rinkini pirkti gaunasi ir kiekis didesnis ir pigiau.
Apie maximinius irgi pagalvojau, bet kazkaip ranka nekyla Kazkada pasiemiau saldymo maiseliu zipiniu uzsegimu. Gal reiks i tuos pabandyti
Zodziu, vel esu apmastymuose
Apie maximinius irgi pagalvojau, bet kazkaip ranka nekyla Kazkada pasiemiau saldymo maiseliu zipiniu uzsegimu. Gal reiks i tuos pabandyti
Zodziu, vel esu apmastymuose
Man labiau mažiukai šaldymo indukai patinka, dar galėtų būti ir kokie 200 ml, kad vienam kartui išsiimti. O aš turiu kažkaip praeitų metų uogas pribaigti Nesuvalgėme dar, vis man planus kas nors sugadina su šviežiom uogom.
Mes intensyviai naudojame butelį vandeniui ir gertuves, tada kiaušinių dėklą, išsiimu kiaušinių duobutes ir prisipjaustau įvairių vaisių į gamtą. Talpa gan didelė, o ir užsegimas patogus.
Per pačius karščius geriau sedėti namie
Kažką reikia su citrinom sugalvoti, turiu kelias gulinčias šaldytuve. Kažin ar skanūs ledai būtų, jei jas sutrynus iki tirštos masės ir su cukrumi sumaišius?
Mes intensyviai naudojame butelį vandeniui ir gertuves, tada kiaušinių dėklą, išsiimu kiaušinių duobutes ir prisipjaustau įvairių vaisių į gamtą. Talpa gan didelė, o ir užsegimas patogus.
Per pačius karščius geriau sedėti namie
Kažką reikia su citrinom sugalvoti, turiu kelias gulinčias šaldytuve. Kažin ar skanūs ledai būtų, jei jas sutrynus iki tirštos masės ir su cukrumi sumaišius?
O mes ir dabar visas gertuves naudojam, sumuštinių dėžutes, beje man vistik patogiausios kaip su užsegimais kaip Austriukų, kiaušinių dėklo ir pan. Aąsočiai eina į darbą
Kregžde, citrinas sugerk su vandeniu Aš primetu į vandenį agurko griežinėlių, citrinos, krapų, mėtų - visaip miksuoju Gaunasi gaivūs gėrimukai, kaip maniškis sako, kvepiantys STINTOM
Kregžde, citrinas sugerk su vandeniu Aš primetu į vandenį agurko griežinėlių, citrinos, krapų, mėtų - visaip miksuoju Gaunasi gaivūs gėrimukai, kaip maniškis sako, kvepiantys STINTOM