Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(kregzde @ 2010 07 05, 20:15)
Merginos, buvo kažkuri parašiusi ledų formelėm receptą su kondensuotu pienu, neišsisaugojau, gal galite pakartoti? Labai dėkui  4u.gif

As parašysiu be pieno biggrin.gif braškes sutrinam iki tyrelės (aš tai darau blendery blush2.gif ), truputis cukraus ir šlakelis apelsinų sulčių thumbup.gif bigsmile.gif
kalbant apie tas formikes, tai maniškės vistiek kažkaip apsilašina, kai pradeda vatvėt tai tas padukas kaip per mažas atrodo g.gif

Ką beveikiat mirksiukas.gif Aš tai intensyviai darbuojuosi su centrifūga, Quick Chefu ir šaldymo indeliais doh.gif kurių vis trūkumas ir trūkumas doh.gif
Atsakyti
Davija, tokius ir aš dariau, tik be apelsinų sulčių, nes braškės šiemet ir ne tokios jau saldžios. Dėkui. Va dabar tai tik apelsinų sulčių su cukrumi pašaldžiau.

O ką taip šaldaisi? Aš planuoju tik juoduosius serbentus ir vyšnias šaldyti (dar reikia juos prisirpinti). Kažkaip uogauti nėra kaip, o pirkti uogas ir šaldyti labai brangu, vietos irgi šaldiklyje ne kalnai, nes tik 3 stalčiukai. Dar krapams vietos reiks palikti g.gif

Atsakyti
Kregzde, ledai labai paprasti - grietinele isplaki ir imaisai i ja kondensuota piena su cukrumi, pili i formeles ir saldai. 4u.gif

As dar spejau seivamedziu sirupa issivirti, baigia jau jie zydeti blink.gif Pernai ieskojau recepto, bet neradau, intuicija man sake, kad galima daryti kazka panasaus kaip ir su pienem. Ji manes neapgavo, siemet radau recepta. O dar suzinojau, kad Rimi parduotuveje galima nusipirkti ir gatavo, tik buteliukas 8 lt. kainuoja. O man 2,5 litro pigiau isejo biggrin.gif
Jei kam idomu receptas http://villa-alps.bl...factory-at.html
Tik as ji paviriau ir uzdariau i stiklainius bigsmile.gif
Atsakyti
Aš dabar krapų prišaldžiau smile.gif - man labai patinka jie žiemai smile.gif
O iš braškių ledus darau su cukrum: karštos dienos, greit suvalgo vaikai, nespėja šalti doh.gif Žiemai braškių neatlieka schmoll.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 07 06, 13:36)
Aš dabar krapų prišaldžiau smile.gif - man labai patinka jie žiemai smile.gif
O iš braškių ledus darau su cukrum: karštos dienos, greit suvalgo vaikai, nespėja šalti  doh.gif  Žiemai braškių neatlieka  schmoll.gif ....

Krapu siemet daug visur pridygo, as irgi prisisaldziau. O braskes irgi beveik visas suvalgem, nedaug ir buvo. O pirkti ir saldyti brangoka, geriau saldytas ziema pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki.
O kokie indeliai tinka sildyti maista mikrobangeje?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 07 07, 19:57)
Sveiki.
O kokie indeliai tinka sildyti maista mikrobangeje?

Geriausiai tinka EkstraPlus ir MicroPlus 4u.gif
ExtraPiusuai man labai gražūs, raudoni wub.gif
user posted image
MicroPlus indeliuose galima ne tik šildyti, bet ir gaminti smile.gif MicroPlus 1 l ąsotėlis mano labai mėgiamas ir dažnai naudojamas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 07 liepos 2010 - 19:04
QUOTE(Asese @ 2010 07 07, 19:00)
Geriausiai tinka EkstraPlus ir MicroPlus  4u.gif
ExtraPiusuai man labai gražūs, raudoni  wub.gif
user posted image
MicroPlus indeliuose galima ne tik šildyti, bet ir gaminti  smile.gif  MicroPlus 1 l ąsotėlis mano labai mėgiamas ir dažnai naudojamas  thumbup.gif
user posted image

Hmm,man tai reiketu tokiu labiau kompaktisku i darba pasisildyti,o tarkim Extra+ yra sandarus visiskai?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 07 07, 20:42)
Hmm,man tai reiketu tokiu labiau kompaktisku i darba pasisildyti,o tarkim Extra+ yra sandarus visiskai?

Sriuba nesames kartais, tai neissilaiste ne karto. Sandarus tikrai, tik nesti reikia ne apversta ir uzdaryta gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 07 07, 20:42)

Šitas 475 ml labai simpatiškas vienam žmogui, bet per tą skylutę garams išeiti gali ir prabėgti g.gif Mano šeimoj niekas nesineša į darbą, nežinau ax.gif Gal kitos merginos žinos smile.gif
Atsakyti
475ml mes nešamės keturiese į darbą, niekada niekas neprabėgo. Sriubą tai sambiuke nešuosi aš...
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 07 06, 07:42)

O ką taip šaldaisi? Aš planuoju tik juoduosius serbentus ir vyšnias šaldyti (dar reikia juos prisirpinti). Kažkaip uogauti nėra kaip, o pirkti uogas ir šaldyti labai brangu, vietos irgi šaldiklyje ne kalnai, nes tik 3 stalčiukai. Dar krapams vietos reiks palikti  g.gif

Aš šaldau uogytes, dasipirkau pora šaldiklio stalčių biggrin.gif dabar vietos yra tik indelių ir uogų reikia.... Biški braškių trintų Quick chefe, mėlynių pasirinkau, paskui tikiuos prisiaviečiaut, ir spanguoles ir pašaldau trintas. Žodžiu uogos, uogos uogos pas mane bigsmile.gif Jei reiktų pirkt nepirkčiau ir aš turbūt uogų, bet kai mama paaugina, pasiuogauju tai visai kitas reikalas. O vat daržovių nešaldau, man jau geriau tada gatavai šaldytas pirkt ax.gif

Aš ir UŽ EXTRAPLIUSUS bigsmile.gif į darbą neštis ir tik 475ml thumbup.gif
Atsakyti