Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(davija @ 2010 06 29, 19:30)
Įdomu čia dėl tų ašmenų g.gif manau, kad melo čia nebuvo iš platintojų, tiesiog gal dabar pradėjo nebekeist, nes kiek žinau seniau tai tikrai keisdavo. Mano pačios tik metų senumo, vertikalus skustukas, o ašmenys ir trečdalį nudilę, jie neatšipę, bet jų net nebėr tongue.gif Buvau rami, nes galvojau, kad ašmenis pasikeisiu....

As mazojo sefuko irgi keiciau, keite be problemu, bet dabar perkaiciau, kad garantija netaikoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 06 29, 18:22)
Na as irgi maniau, kad taiko, bet raso kad nelabai, cia turbut tas pats susidevejimas, kaip pvz. jeigu laikiui begant apsibraizo indelis, jo irgi del to nekeicia. Taip turbut ir su asmenim, o jus kiek laiko naudojate, nes siaip niekas nesisikunde, kad atsiptu asmenys  g.gif

naudojom viena metus o kita pusantru. man cia ne tas pats kas apibraizytas indelis nes vienas dalykas estetinis vaizdas o kitas dalykas kai daikta reikia ismesti
QUOTE(davija @ 2010 06 29, 18:30)
Įdomu čia dėl tų ašmenų g.gif manau, kad melo čia nebuvo iš platintojų, tiesiog gal dabar pradėjo nebekeist, nes kiek žinau seniau tai tikrai keisdavo. Mano pačios tik metų senumo, vertikalus skustukas, o ašmenys ir trečdalį nudilę, jie neatšipę, bet jų net nebėr tongue.gif Buvau rami, nes galvojau, kad ašmenis pasikeisiu....

na cia irgi sudilo- skusti kaip ir skuta bet jau taip storai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 06 29, 19:45)
naudojom viena metus o kita pusantru. man cia ne tas pats kas apibraizytas indelis nes vienas dalykas estetinis vaizdas o kitas dalykas kai daikta reikia ismesti

na cia irgi sudilo- skusti kaip ir skuta bet jau taip storai  doh.gif  doh.gif

O kur bandet keisti Vilniuje ar Kaune?
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 06 29, 18:53)
O kur bandet keisti Vilniuje ar Kaune?

kaune
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 06 29, 21:07)

Man Vilniuj pakeite rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, o as norejau paklausti del tortines, ar apsimoka pirkti, kaip jums ji, ar tikrai verta ji tu pinigeliu, gal dar kur panaudojat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 07 01, 16:06)
sveikutes, o as norejau paklausti del tortines, ar apsimoka pirkti, kaip jums ji, ar tikrai verta ji tu pinigeliu, gal dar kur panaudojat  ax.gif

Man tai ji ne labai, labai didelė. Ir aš nekepu tortų, va kokiai Laurindei ar Davijai, Ulitkai tai turbūt pats tas, nes kepa tokius dalykiukus bigsmile.gif Dar panos ją panaudoją kaip duoninę.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 07 01, 18:25)
Man tai ji ne labai, labai didelė. Ir aš nekepu tortų, va kokiai Laurindei ar Davijai, Ulitkai tai turbūt pats tas, nes kepa tokius dalykiukus  bigsmile.gif  Dar panos ją panaudoją kaip duoninę.

lotuliukas.gif Pataikei, man ji superine, auksta, net ir papuostas tortas telpa thumbup.gif
Jei kepat tortus, tikrai verta tureti biggrin.gif
Atsakyti
As ir pirksiu, nors turiu jau kelias mazesnes, bet vistik buna, kad netelpa koks torcikas doh.gif Nors tortus kepu kelis kart metuose, bet baisiai susinerviju kai netelpa i niekur doh.gif O siaip tai tikrai ja naudoja kaip duonine, ar siaip kai reikia nestis kur daug uzkandziu kokiu, sumustiniu ir panasiai.....
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 29, 23:07)
Lauksiu įspūdžių smile.gif

Na ka.Serviravimo centriukas superinis.Padejus ant pagrindo tikrai sukasi cool.gif .Tuo paciu pagrindu galima uzdengti ir beje,tas pats dangtis atstoja nemaza dubeneli.Tilptu nemazo skersmens torciukas wub.gif .Zinoma ir ne tik tortas,kaip kazkas minejo,ir vaisiu kupeta ir visa kita ax.gif Pats serviravimo centras,tai ne is mazuju.Labai praverstu tiems,kas neturi didelio stalo,vieta sutaupytu.Atstoja 7 mazus dubenelius. As tai jau asmeniskai,ant deserto uzkandziu,ji jau isbandziau. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa79 @ 2010 07 01, 18:06)
sveikutes, o as norejau paklausti del tortines, ar apsimoka pirkti, kaip jums ji, ar tikrai verta ji tu pinigeliu, gal dar kur panaudojat  ax.gif

Naudoju naudoju ir dar karta naudoju ! thumbup.gif Ji pas mane naudojasi kozna diena biggrin.gif Atstoja geriausia duonine,kurioje duona nepelyja ir ilgiausiai islaiko sviezuma.Na ir zinoma,kai baliai,tada torto vieta.Serviravimo lekstes(pada apvertus ji yra) neisbandziau,nes uzimta visa laik lygioji puse mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Komerciniai ir perku/parduodu skelbimai temoje yra draudžiami
Atsakyti
Merginos, buvo kažkuri parašiusi ledų formelėm receptą su kondensuotu pienu, neišsisaugojau, gal galite pakartoti? Labai dėkui 4u.gif
Atsakyti