Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Vilmoska @ 2010 06 17, 14:15)
Aš kai jį pirkau, tai maniau, kad irgi greitai atsibos žaisti  mirksiukas.gif  ax.gif  Bet. Išbandžiau  g.gif  ir labai liuks  , tai dabar kiekvieną rytą darau rytinę kapučino ( thumbup.gif  ) O prieš tai rytais gerdavom tą nesveiką 3 in 1  blush2.gif

Kokį pieną naudoji?
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 25, 11:50)
Kokį pieną naudoji?

Paprastą, pvz Panevėžio pieną 2,5 proc. riebumo smile.gif
Atsakyti
Jonines vis gi mirksiukas.gif
Maniškės merginos tai neatsivalgo ledų gamintų formelėse, man jau kaip ir maža šešių formikių. Einamiausi tongue.gif iš apelsinų sulčių, toliau braškiniai tongue.gif sublenderiuoju braškes, gaunasi tyrelė, net sėklyčių nebelieka ir įpilu cukraus sirupą (cukrų ir truputį vandens užverdu puode), ir braškiniai ir apelsininiai thumbup.gif ir dabar geriam dauuug ŠALTOS KAVOS, kurią plaku su naujuoju greitkračiu, bet man jis kol kas toks keistokas g.gif ai ir dar dirba pyragėlių darymo RATAS, patinka jis man thumbup.gif nors kol kas dar tik su mantingos tešla darbuojuosi.....
Atsakyti
Man labai patiko krepsiuku formele, aisku pasiterlioti reikia, bet skonis nepalyginamas su pirktiniais. Tirpsta burnoje biggrin.gif
http://www.supermama...?...p=38491663
Atsakyti
Merginos, kaip tas žaliasis serviravimo centras? Gal kas gyvai matėt?
Atsakyti
Sveikos
noriu paklausti del TW gaminiu garantijos- kiek metu? ar visoms dalims ir tt
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 06 29, 17:38)
Sveikos
noriu paklausti del TW gaminiu garantijos- kiek metu? ar visoms dalims ir tt
aciu  4u.gif

Viskam 30 metu, tik keptuviu taflonui 3 metai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 06 29, 17:47)
Viskam 30 metu, tik keptuviu taflonui 3 metai.  4u.gif

o skustuku asmenims?
tiesa sakant klausiu todel kad as ir taip maniau, bet siandien nuvaziavus i ofisa man pareiske kad garantija taikoma tik gamykliniam brokui ir susideveje per metus skustuko peiliukai i tai neieina....
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 06 29, 18:53)
o skustuku asmenims?
tiesa sakant klausiu todel kad as ir taip maniau, bet siandien nuvaziavus i ofisa man pareiske kad garantija taikoma tik gamykliniam brokui ir susideveje per metus skustuko peiliukai i tai neieina....

Va pavarciau, kaip tik uzsienio puslapius su info apie garantija, juose raso, kad asmenims netaikoma 30 metu garantija verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 29 birželio 2010 - 18:10
QUOTE(etaeta @ 2010 06 29, 18:07)
Va pavarciau, kaip tik uzsienio puslapius su info apie garantija, juose raso, kad asmenims netaikoma 30 metu garantija  verysad.gif

tai visai netaiko? nu kazkokia nesamone, visos keik esu sutikusi platintoju man melavo, taip iseina... tai kaip gali taikyti garantija gaminiui bet ne visam? ir kas cia per garantija jei gamykliniam brokui tik?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 06 29, 19:13)
tai visai netaiko? nu kazkokia nesamone, visos keik esu sutikusi platintoju man melavo, taip iseina... tai kaip gali taikyti garantija gaminiui bet ne visam? ir kas cia per garantija jei gamykliniam brokui tik?

Na as irgi maniau, kad taiko, bet raso kad nelabai, cia turbut tas pats susidevejimas, kaip pvz. jeigu laikiui begant apsibraizo indelis, jo irgi del to nekeicia. Taip turbut ir su asmenim, o jus kiek laiko naudojate, nes siaip niekas nesisikunde, kad atsiptu asmenys g.gif
Atsakyti
Įdomu čia dėl tų ašmenų g.gif manau, kad melo čia nebuvo iš platintojų, tiesiog gal dabar pradėjo nebekeist, nes kiek žinau seniau tai tikrai keisdavo. Mano pačios tik metų senumo, vertikalus skustukas, o ašmenys ir trečdalį nudilę, jie neatšipę, bet jų net nebėr tongue.gif Buvau rami, nes galvojau, kad ašmenis pasikeisiu....
Atsakyti