Sveikutės naujoje temoje
Turint šiuos indus, jokios problemos pasiimti maistą į gamtą ar surengti vakarėlį terasoje
Keletas naudingų nuorodų:
KATALOGAS SU KAINOMIS
Vilnelė
Santaka
FILMUKAI youtube
Laurindrės nuoroda į įdomų rusišką forumą čia
SENA TEMA
As tai noresiu liepos pasiulymu :
Centro ir svirkstinio asocio
Na,o praeitoj temelej kazkas klause kaip gaminame ledus.
Ka tik as savus idejau i saldikli.
35% riebumo grietineles isplakti iki standziu putu.Bandziau su spyd schefu,bet ziuriu,kad man i sviesta musasi .Bet ziuriu,kad skaniai gaunasi ir neisplakus. Paskui imaisome puse indelio kondensuoto pieno.jei dar norime uogienes kokios ar sokolado patarkuojam.Ir tokie pat skanus kaip plombyro
35% riebumo grietineles isplakti iki standziu putu.Bandziau su spyd schefu,bet ziuriu,kad man i sviesta musasi .Bet ziuriu,kad skaniai gaunasi ir neisplakus. Paskui imaisome puse indelio kondensuoto pieno.jei dar norime uogienes kokios ar sokolado patarkuojam.Ir tokie pat skanus kaip plombyro
QUOTE(Dusetelle @ 2010 06 13, 22:21)
Cia apie koki centra
va ka reiskia nesekti temos jau perskaiciau, kad apie serviravimo centra kalbama, man jis Vakar buvau gimtadienyj sode tai juokavom, tik su vienu siuo centru galima visas vaises patiekt pradzioj jame buvo uzkandziai prie vyno, veliau isemem tuos indelius ir sudejom saslykus padaza viduruje supylem i ta indeli, i dangti darzoves veliau dangtyje atnese torta
Asese kokie grazus nauji namuciai, aciukas
cia as as norejau , nu skaniai skamba ir be kiausinio, tai liuks, darysiu ir as, tik reik sulaukt formeliu ir gaminti, labai didelis acius
nu idomu kada pasirodys liepos men naujienos, bet ziuriu jus cia dauguma jau ir zinot , o kas cia per svirkstinis asotis , as tai dabar dziaugiuosi savo samba asociu pienui 2lt, nu kaip patogu
Papildyta:
ai va nesigyriau, atradau gera pritaikyma tos siauros silikonines menteles buteliuku plovimui, cia aisku aktualu kas augina maziukus, nes tai pritraukia buteliuka, tai vel kas, jei aukstesnis buteliukas tai dungna sunku isplauti,o va su silikonine metele viskas be problemu, myliu as ja labai, o ir be dideles menteles jau neisivaizduoju savo gyvenimo
QUOTE(Dusetelle @ 2010 06 13, 23:21)
cia as as norejau , nu skaniai skamba ir be kiausinio, tai liuks, darysiu ir as, tik reik sulaukt formeliu ir gaminti, labai didelis acius
nu idomu kada pasirodys liepos men naujienos, bet ziuriu jus cia dauguma jau ir zinot , o kas cia per svirkstinis asotis , as tai dabar dziaugiuosi savo samba asociu pienui 2lt, nu kaip patogu
Papildyta:
ai va nesigyriau, atradau gera pritaikyma tos siauros silikonines menteles buteliuku plovimui, cia aisku aktualu kas augina maziukus, nes tai pritraukia buteliuka, tai vel kas, jei aukstesnis buteliukas tai dungna sunku isplauti,o va su silikonine metele viskas be problemu, myliu as ja labai, o ir be dideles menteles jau neisivaizduoju savo gyvenimo
o su buteliuku plovimu ideja gera...ir man reiks taip isplauti gertuve..nes nepasiekiu dugno...o nuo kompotu apsinesa greitai
QUOTE(zelviene @ 2010 06 14, 00:42)
o su buteliuku plovimu ideja gera...ir man reiks taip isplauti gertuve..nes nepasiekiu dugno...o nuo kompotu apsinesa greitai
man cia buvo atradimas, lengvai ir greitai ir aisku stiklainiams gerai, o ypac kur nepasieki , daug lengviau ir greiciau nei su buteliuku tuo sveistuku, nes cia kur nori ten ir pavalai
labas rytas
kol radau jus
ASESE ACIUKAS!!!
davija as lygiai taip pat pamaniau,kad pasiziuresiu ko kitos nori ir penketukas kaip mat pasikeis malyk
mamo tai toks:
1.duonone
2.konditerinis maiselis
3.elegancijos asotis+stiklines
4.serviravimo centro
5.likusiu peiliu(kuriu neturiu)ir visu puodu,nuo maziausiu iki didziausiu
o is smulkmenu...nu kur noriu bet galiu ir be ju..kol kas tai:
1.ranksluoscio laikiklisvyno
2.kamsciatraukis
3.miltu barstytuvas(kataloginis)
4.pyragu modeliuotojas
5.tarka+asmenys
jei nebutu kas menesy nauju pasiulymu(geru)tai po biskuty viska ir susipirkciau...bet kai vis ismeta koky nebloga pasiulyma tai sitie be nuolaidu lieka sone..
va serviravimo centro tai irgi is senai buvau norejus...bet kaina
kol radau jus
ASESE ACIUKAS!!!
davija as lygiai taip pat pamaniau,kad pasiziuresiu ko kitos nori ir penketukas kaip mat pasikeis malyk
mamo tai toks:
1.duonone
2.konditerinis maiselis
3.elegancijos asotis+stiklines
4.serviravimo centro
5.likusiu peiliu(kuriu neturiu)ir visu puodu,nuo maziausiu iki didziausiu
o is smulkmenu...nu kur noriu bet galiu ir be ju..kol kas tai:
1.ranksluoscio laikiklisvyno
2.kamsciatraukis
3.miltu barstytuvas(kataloginis)
4.pyragu modeliuotojas
5.tarka+asmenys
jei nebutu kas menesy nauju pasiulymu(geru)tai po biskuty viska ir susipirkciau...bet kai vis ismeta koky nebloga pasiulyma tai sitie be nuolaidu lieka sone..
va serviravimo centro tai irgi is senai buvau norejus...bet kaina
o as noreciau paklausti apie puodeli gerimams kur su silikoniniu snapeliu, kokia talpa, ar geras, ar apsimoka pirkti, ar patinka vaikuciams, ar jiems yra buve kada akciju ar nea ir neapsimoka lauk
Pagaliau sulaukem naujos temutes Aciu Asese
O as jau nebeturiu ko noreti Nebent
1. peiliu stovo
2. visu likusiu t-shef serijos peiliu, visai nedaug truksta
3. keptuves be teflono , nes puodus jau turiu, net ir keptuve su teflonu turiu
4. greitpuodzio, kad visi vienodi butu, turiu 2 greitpuodzius, bet ne tw
Kaip jau pastebejote, nieko plastikinio, nes jau viska turiu
O si menesi gal dar pasiimsiu tuos silikoniukus i kolekcija ir kaip mepasiimti condiserve rinkinio uz tokia kaina, kaip ir turiu visus ir kai kuriuos ne po viena, bet vis nepataikau ant cukrines, jos neturiu, o kaip tik reikia
Liepa, jei vaikas tuperwarinis, tai reikia Mano vienos klijentes mergyte tik sita gertuve pripazino, jokiu kitu ne Tik snapelis daznai trukineja, jau kelis sykius keiciau
O as jau nebeturiu ko noreti Nebent
1. peiliu stovo
2. visu likusiu t-shef serijos peiliu, visai nedaug truksta
3. keptuves be teflono , nes puodus jau turiu, net ir keptuve su teflonu turiu
4. greitpuodzio, kad visi vienodi butu, turiu 2 greitpuodzius, bet ne tw
Kaip jau pastebejote, nieko plastikinio, nes jau viska turiu
O si menesi gal dar pasiimsiu tuos silikoniukus i kolekcija ir kaip mepasiimti condiserve rinkinio uz tokia kaina, kaip ir turiu visus ir kai kuriuos ne po viena, bet vis nepataikau ant cukrines, jos neturiu, o kaip tik reikia
Liepa, jei vaikas tuperwarinis, tai reikia Mano vienos klijentes mergyte tik sita gertuve pripazino, jokiu kitu ne Tik snapelis daznai trukineja, jau kelis sykius keiciau
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 14, 08:58)
o as noreciau paklausti apie puodeli gerimams kur su silikoniniu snapeliu, kokia talpa, ar geras, ar apsimoka pirkti, ar patinka vaikuciams, ar jiems yra buve kada akciju ar nea ir neapsimoka lauk
Labai tinka ir patinka Mano mažoji tik šį buteliuką pripažino kažkodėl, kitų neėmė nors tu ką .
Jo matmenys: Talpa 170 ml, Aukštis 10,5 cm, diametras 6,5 am
Merginos, bet koks įdomus salotų indelis bus aktyvume . Nežinau kaip jūs, bet tokio labai norėčiau
http://www.youtube.c...h?v=JFwbLbNfetA
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 14, 09:58)
na negaliu neparasyti
buteliukas superinis, vaikui patiko, bet... silikoninis snapelis stabiliai plysdavo (per metus maziausiai 5 kartus keitem, nes mazoji buvo pripratus ir kito nebeeme (veliau jau gailejaus,kad prie jo pripratinau). Jei yra galimybes keist tai tada tikrai geras . Tikrai plysta ir baisiai saugojant
Mano norai:
1. Naujasis termosiukas
2. Dar vienas ledų formelių rinkinukas - šešių ledų karštą dieną mums permažai... Man labai skanu sutrintų braškių su cukrum ar kitų uogų ledai
3. Condiserve didelis rinkinys: vis randu ką juose pilti . Aliejus paprastas ir alyvuogių, sojų padažai, actas paprastas ir prabangesnis , druska ir galiausiai indų ploviklis O tame su šaukšteliu supyliau tirpią kavą - vyras geria, dabar jam nėra problemos rasti šaukštelį įsidėjimui
Tiesa, minkštąjį indelį su silikonine skylute vaikai nusavino gėrimui - labai jiems patiko gerti iš jo šiaudeliu, toks nedidelis, sandariai užsisuka . Dar geriau jiems nei Samba stiklinaitės
4. Serviravimo centras
5. Indelis gėlei su laistymu - kaip norėčiau prieskoniams auginti Manau, jei jis dabar aktyvume - bus po kelių mėnesių pardavime
Stop - jau ir taip reiks kažką išbraukti, nes finansai riboti...
1. Naujasis termosiukas
2. Dar vienas ledų formelių rinkinukas - šešių ledų karštą dieną mums permažai... Man labai skanu sutrintų braškių su cukrum ar kitų uogų ledai
3. Condiserve didelis rinkinys: vis randu ką juose pilti . Aliejus paprastas ir alyvuogių, sojų padažai, actas paprastas ir prabangesnis , druska ir galiausiai indų ploviklis O tame su šaukšteliu supyliau tirpią kavą - vyras geria, dabar jam nėra problemos rasti šaukštelį įsidėjimui
Tiesa, minkštąjį indelį su silikonine skylute vaikai nusavino gėrimui - labai jiems patiko gerti iš jo šiaudeliu, toks nedidelis, sandariai užsisuka . Dar geriau jiems nei Samba stiklinaitės
4. Serviravimo centras
5. Indelis gėlei su laistymu - kaip norėčiau prieskoniams auginti Manau, jei jis dabar aktyvume - bus po kelių mėnesių pardavime
Stop - jau ir taip reiks kažką išbraukti, nes finansai riboti...