Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Sveikutės naujoje temoje 4u.gif
Turint šiuos indus, jokios problemos pasiimti maistą į gamtą ar surengti vakarėlį terasoje 4u.gif
user posted image
user posted image
Keletas naudingų nuorodų:
KATALOGAS SU KAINOMIS
user posted image
Vilnelė
Santaka

FILMUKAI youtube 4u.gif
Laurindrės nuoroda į įdomų rusišką forumą čia thumbup.gif

SENA TEMA

Atsakyti
As tai noresiu liepos pasiulymu :
Centro ir svirkstinio asocio smile.gif

Na,o praeitoj temelej kazkas klause kaip gaminame ledus.
Ka tik as savus idejau i saldikli.
35% riebumo grietineles isplakti iki standziu putu.Bandziau su spyd schefu,bet ziuriu,kad man i sviesta musasi biggrin.gif .Bet ziuriu,kad skaniai gaunasi ir neisplakus. Paskui imaisome puse indelio kondensuoto pieno.jei dar norime uogienes kokios ar sokolado patarkuojam.Ir tokie pat skanus kaip plombyro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 13 birželio 2010 - 21:22
QUOTE(Dusetelle @ 2010 06 13, 22:21)
Centro ir svirkstinio asocio  smile.gif

35% riebumo grietineles isplakti iki standziu putu.Bandziau su spyd schefu,bet ziuriu,kad man i sviesta musasi  biggrin.gif  .Bet ziuriu,kad skaniai gaunasi ir neisplakus. Paskui imaisome puse indelio kondensuoto pieno.jei dar norime uogienes kokios ar sokolado patarkuojam.Ir tokie pat skanus kaip plombyro  thumbup.gif

Cia apie koki centra g.gif
va ka reiskia nesekti temos blush2.gif jau perskaiciau, kad apie serviravimo centra kalbama, man jis thumbup.gif Vakar buvau gimtadienyj sode tai juokavom, tik su vienu siuo centru galima visas vaises patiekt cool.gif pradzioj jame buvo uzkandziai prie vyno, veliau isemem tuos indelius ir sudejom saslykus mirksiukas.gif padaza viduruje supylem i ta indeli, i dangti darzoves mirksiukas.gif veliau dangtyje atnese torta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 13 birželio 2010 - 21:56
Asese kokie grazus nauji namuciai, aciukas 4u.gif

QUOTE(Dusetelle @ 2010 06 13, 23:21)
Centro ir svirkstinio asocio  smile.gif

35% riebumo grietineles isplakti iki standziu putu.Bandziau su spyd schefu,bet ziuriu,kad man i sviesta musasi  biggrin.gif  .Bet ziuriu,kad skaniai gaunasi ir neisplakus. Paskui imaisome puse indelio kondensuoto pieno.jei dar norime uogienes kokios ar sokolado patarkuojam.Ir tokie pat skanus kaip plombyro  thumbup.gif

cia as as norejau ax.gif , nu skaniai skamba ir be kiausinio, tai liuks, darysiu ir as, tik reik sulaukt formeliu ir gaminti, labai didelis acius cool.gif

nu idomu kada pasirodys liepos men naujienos, bet ziuriu jus cia dauguma jau ir zinot bigsmile.gif , o kas cia per svirkstinis asotis blush2.gif , as tai dabar dziaugiuosi savo samba asociu pienui 2lt, nu kaip patogu thumbup.gif
Papildyta:
ai va nesigyriau, atradau gera pritaikyma tos siauros silikonines menteles buteliuku plovimui, cia aisku aktualu kas augina maziukus, nes tai pritraukia buteliuka, tai vel kas, jei aukstesnis buteliukas tai dungna sunku isplauti,o va su silikonine metele viskas be problemu, myliu as ja labai, o ir be dideles menteles jau neisivaizduoju savo gyvenimo bigsmile.gif
Atsakyti
o su buteliuku plovimu ideja gera...ir man reiks taip isplauti gertuve..nes nepasiekiu dugno...o nuo kompotu apsinesa greitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 06 14, 00:42)
o su buteliuku plovimu ideja gera...ir man reiks taip isplauti gertuve..nes nepasiekiu dugno...o nuo kompotu apsinesa greitai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man cia buvo atradimas, lengvai ir greitai ir aisku stiklainiams gerai, o ypac kur nepasieki biggrin.gif , daug lengviau ir greiciau nei su buteliuku tuo sveistuku, nes cia kur nori ten ir pavalai thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
karsta.gif karsta.gif kol radau jus karsta.gif karsta.gif
ASESE wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIUKAS!!!
davija as lygiai taip pat pamaniau,kad pasiziuresiu ko kitos nori ir penketukas kaip mat pasikeis malyk lotuliukas.gif
mamo tai toks:
1.duonone blush2.gif
2.konditerinis maiselis
3.elegancijos asotis+stiklines
4.serviravimo centro
5.likusiu peiliu(kuriu neturiu)ir visu puodu,nuo maziausiu iki didziausiu blink.gif
o is smulkmenu...nu kur noriu bet galiu ir be ju..kol kas biggrin.gif tai:
1.ranksluoscio laikiklisvyno
2.kamsciatraukis
3.miltu barstytuvas(kataloginis)
4.pyragu modeliuotojas
5.tarka+asmenys
jei nebutu kas menesy nauju pasiulymu(geru)tai po biskuty viska ir susipirkciau...bet kai vis ismeta koky nebloga pasiulyma tai sitie be nuolaidu lieka sone..
va serviravimo centro tai irgi is senai buvau norejus...bet kaina doh.gif verysad.gif

Atsakyti
o as noreciau paklausti apie puodeli gerimams kur su silikoniniu snapeliu, kokia talpa, ar geras, ar apsimoka pirkti, ar patinka vaikuciams, ar jiems yra buve kada akciju ar nea ir neapsimoka lauk smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau sulaukem naujos temutes thumbup.gif Aciu Asese 4u.gif
O as jau nebeturiu ko noreti doh.gif Nebent bigsmile.gif
1. peiliu stovo
2. visu likusiu t-shef serijos peiliu, visai nedaug truksta lotuliukas.gif
3. keptuves be teflono g.gif , nes puodus jau turiu, net ir keptuve su teflonu turiu biggrin.gif
4. greitpuodzio, kad visi vienodi butu, turiu 2 greitpuodzius, bet ne tw
Kaip jau pastebejote, nieko plastikinio, nes jau viska turiu tongue.gif
O si menesi gal dar pasiimsiu tuos silikoniukus i kolekcija ir kaip mepasiimti condiserve rinkinio uz tokia kaina, kaip ir turiu visus ir kai kuriuos ne po viena, bet vis nepataikau ant cukrines, jos neturiu, o kaip tik reikia biggrin.gif

Liepa, jei vaikas tuperwarinis, tai reikia thumbup.gif Mano vienos klijentes mergyte tik sita gertuve pripazino, jokiu kitu ne schmoll.gif Tik snapelis daznai trukineja, jau kelis sykius keiciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 14 birželio 2010 - 09:09
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 14, 08:58)
o as noreciau paklausti apie puodeli gerimams kur su silikoniniu snapeliu, kokia talpa, ar geras, ar apsimoka pirkti, ar patinka vaikuciams, ar jiems yra buve kada akciju ar nea ir neapsimoka lauk smile.gif

user posted image

Labai tinka ir patinka smile.gif Mano mažoji tik šį buteliuką pripažino kažkodėl, kitų neėmė nors tu ką doh.gif .

Jo matmenys: Talpa 170 ml, Aukštis 10,5 cm, diametras 6,5 am

Merginos, bet koks įdomus salotų indelis bus aktyvume ax.gif . Nežinau kaip jūs, bet tokio labai norėčiau
http://www.youtube.c...h?v=JFwbLbNfetA

Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 14, 09:58)

user posted image

na negaliu neparasyti doh.gif

buteliukas superinis, vaikui patiko, bet... silikoninis snapelis stabiliai plysdavo (per metus maziausiai 5 kartus keitem, nes mazoji buvo pripratus ir kito nebeeme (veliau jau gailejaus,kad prie jo pripratinau). Jei yra galimybes keist tai tada tikrai geras tongue.gif tongue.gif . Tikrai plysta ir baisiai saugojant mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano norai:
1. Naujasis termosiukas wub.gif
2. Dar vienas ledų formelių rinkinukas - šešių ledų karštą dieną mums permažai... Man labai skanu sutrintų braškių su cukrum ar kitų uogų ledai wub.gif wub.gif wub.gif
3. Condiserve didelis rinkinys: vis randu ką juose pilti rolleyes.gif . Aliejus paprastas ir alyvuogių, sojų padažai, actas paprastas ir prabangesnis tongue.gif , druska ir galiausiai indų ploviklis smile.gif O tame su šaukšteliu supyliau tirpią kavą - vyras geria, dabar jam nėra problemos rasti šaukštelį įsidėjimui lotuliukas.gif

Tiesa, minkštąjį indelį su silikonine skylute vaikai nusavino gėrimui - labai jiems patiko gerti iš jo šiaudeliu, toks nedidelis, sandariai užsisuka cool.gif . Dar geriau jiems nei Samba stiklinaitės smile.gif

4. Serviravimo centras
5. Indelis gėlei su laistymu - kaip norėčiau prieskoniams auginti thumbup.gif Manau, jei jis dabar aktyvume - bus po kelių mėnesių pardavime thumbup.gif
Stop - jau ir taip reiks kažką išbraukti, nes finansai riboti...
Atsakyti