Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(inezzza @ 2010 07 23, 11:14)

mums irgi panasiai nutiko...buvo 36 sav., kai staiga pasipyle kraujas ir kol nuveze i KMUK, maziuko sirdele jau nebedirbo. Musu angelelis nukraujavo, nes is placentos istruko virkstele. Priezastis - plevelinis virksteles prisitvirtinimas ir,kai paklausiau gydytoju kodel taip buna, jie atsake, kad tiesiog taip buna ir tiek...labai reti tokie atvejai, bet ju buna...
o tau Diveja, ar nurode gydytojai priezasti del ko atsidalino placenta?
man kartais pikta buna ant gydytoju, kai jie kartais taip lengva ranka mosteli ir atsako-taip buna....suprantu, jie nevisagaliai ir jiems tai kasdienybe, bet kartais taip noris kad jie bent siek tiek paieskotu priezasciu kodel taip ivyko....baisiausia, kad jei taip ivyksta pirma karta,tai gydytojai dazniausiai atsako,kad kita karta tai neturetu pasikartoti ir priezasciu ima ieskoti tik tada, kai tai atsitinka nebe pirma karta  (mano kolegei butent taip ir nutiko...)

ojei unsure.gif mano vienos mergytes irgi buvo plevinis prisitvirtinimas,kaip viskas trapu... o as visai nesisaugojau ejau kaip tankas doh.gif ne nepagalvojau kad gali nutikti tokia nelaime verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 23 liepos 2010 - 11:12
QUOTE(divėja @ 2010 07 23, 12:01)
Jei nori mano istorija iskart po nelaimes gali pasiskaityti  [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=318344&st=492]CIA

Paskaičiau ir aš verysad.gif . Tokia neviltis ir tuštuma apima, kai gyvenimas staiga ir netikėtai ir laimingo laukimo apsiverčia į pyktį, skausmą, sielvartą, neviltį, kaltės, jog kažką praleidai, jausmus ... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labutis...

Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif kai kurie net iki ašarų sujaudino... ačiū Jums visoms 4u.gif
Vakar Urtytė užpūtė pirmą žvakutę, ragavo tortuko, priiminėjo dovanas, visus kalbino savo kalba ir daug šypsojosi smile.gif o aš žiūrėjau į ją ir negalėjau atsistebėti- kaip greit ji užaugo...
čia ant mano krikštadukros rankų, jos viena kitą labai myli smile.gif
user posted image

o čia ragaujam laabai skanų tortą smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2010 07 23, 12:12)
ojei unsure.gif mano vienos mergytes irgi buvo plevinis prisitvirtinimas,kaip viskas trapu... o as visai nesisaugojau ejau kaip tankas doh.gif ne nepagalvojau kad gali nutikti tokia nelaime verysad.gif

O echoskopuojant galima tokį dalyką pamatyti?

Nujaučiu, kad aš pasidarysiu visiška paranojikė... Bijosiu VISKO
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2010 07 23, 12:19)
Labutis...

Gražuolytė princesė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 07 23, 11:01)

Mes vazinejam i poliklinika masazuotis.Gavom nemokama kursa thumbup.gif Nors butume eme ir privacia.Tik dabar krikstynom ruosiames,tai nelabai turejom pinigeliu blush2.gif
Svarbu,kad Urtei patinka! Siaucia ji ten,kai leidzia ant asiliuko pasokinet thumbup.gif

tai tau pasisekė thumbup.gif nes mano rėkdavo taip, kad net kaimynas muzika pasileisdavo taip garsiai arba į radiatorių daužydavo doh.gif lotuliukas.gif na pas mus antakalny nieko nemokamo neduoda doh.gif net masažus skiria vaiko naepžiūrėję g.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 07 23, 12:12)
Paskaičiau ir aš  verysad.gif . Tokia neviltis ir tuštuma apima, kai gyvenimas staiga ir netikėtai ir laimingo laukimo apsiverčia į pyktį, skausmą, sielvartą, neviltį, kaltės, jog kažką praleidai, jausmus ...  verysad.gif   verysad.gif   verysad.gif

Tikrai taip....

QUOTE(kristulee @ 2010 07 23, 12:19)
Labutis...

Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif kai kurie net iki ašarų sujaudino... ačiū Jums visoms 4u.gif

Visa panele jau wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(miilita @ 2010 07 23, 12:28)
tai tau pasisekė  thumbup.gif  nes mano rėkdavo taip, kad net kaimynas muzika pasileisdavo taip garsiai arba į radiatorių daužydavo  doh.gif  lotuliukas.gif  na pas mus antakalny nieko nemokamo neduoda  doh.gif  net masažus skiria vaiko naepžiūrėję  g.gif

Eik tu?Negaliu patiket doh.gif O as galvojau,kad musu Karoliniskiu poliklinka prasta.Nors gydytojai tai tikrai nieko gero....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 23 liepos 2010 - 12:21
QUOTE(lairam @ 2010 07 23, 12:21)
O echoskopuojant galima tokį dalyką pamatyti?

taip,mane perspejo kad turiu vaiksciot kaip kiausinis... bet as jauciausi gerai tai labai ir nesureiksminau blush2.gif

Urtyte tikra panele jau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 23 liepos 2010 - 12:55
QUOTE(kristulee @ 2010 07 23, 11:19)
Labutis...

jetau,kaip gražu wub.gif ...net ašara ištryško...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 23 liepos 2010 - 16:13
Sveikutes 4u.gif

Nesilankiau cia kelias dienas, o jus jau naujus namucius turit blush2.gif

Siandien man taip skaudu ir liudna sad.gif Siandien lygiai menuo, kaip prasidejo tas kosmaras.... Nuejau pas daktrara profilaktiskai, nieko blogo nenutuokdama, o jis norejo paklausyti sirdeles mano kudikelo ir deja jos nerado sad.gif Tai issiunte i ligonine ir ten pasitvirtino tai ko nenorejau isgirsti verysad.gif Niekaip negaliu su tuo susitaikyti, KODEL mum taip atsitiko, jis buvo taip laukiamas ir mylimas.... wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 07 23, 18:19)
Sveikutes  4u.gif

Nesilankiau cia kelias dienas, o jus jau naujus namucius turit  blush2.gif
Siandien man taip skaudu ir liudna sad.gif  Siandien lygiai menuo, kaip prasidejo tas kosmaras....  Nuejau pas daktrara profilaktiskai, nieko blogo nenutuokdama, o jis norejo paklausyti sirdeles mano kudikelo ir deja jos nerado sad.gif  Tai issiunte i ligonine ir ten pasitvirtino tai ko nenorejau isgirsti  verysad.gif  Niekaip negaliu su tuo susitaikyti, KODEL mum taip atsitiko, jis buvo taip laukiamas ir mylimas....  wub.gif  verysad.gif

Vienos netekti savaitemis,kitos mėnesiais ar metais skaičiuoja ir visos mes širdy ta skausmą nesiojam ir nesiosim.niekur nuo jo nesidesim.džiaugiuos,kad turim šiuos namucius ir galim jausmus islieti, laimem ir nelaimem pasidalinti.laikykis monikam.stiprybes tau.savo dukriuko ir menuo kaip neturiu.daug ko noriu,bet suprantu,kad ji nebegrįš.
Atsakyti
Sveikutes mergaites,

jau kokia mergyte grazi Urtele wub.gif , sveikinimai sukaktuvininkams nors ir biski paveluotai blush2.gif 4u.gif 4u.gif

o as turiu naujienu, vakar po daugiau nei metai laiko po suneliu netekties paemiau i rankas drauges maziuka, maciau kaip drebejo rankos, virpejo balsas, bet pagaliau isdrisau paimti i rankas maza vaikuti wub.gif ax.gif , manau nors zingsnis po zingsnio, bet svarbu judeti i prieki thumbup.gif
Atsakyti
kokia daili tavo panelyte Kristule wub.gif , gal nori atostogu? kokia savaite paimciau paglobit biggrin.gif
taip raja28 - zingsnis po zingsnio... ir kai norisi begt atgal, reik save sulaikyt bent vietoj, po to ir vel i prieki pamazu judi
Atsakyti