QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 12, 10:58)
Mergaites,kurios tikites dar susilaukti leliuku,pamatysit-grys pas jus jusu iseje ANGELIUKAI.Grys savo sesytemis,ar broliukais.Skaiciau,kazkur internete apie reirkarnacija straipsnius,ten tokia galimybe egzistuoja.Buvo rasyta,kad skraido milijardai sielukiu,tik ne visos panori gryzti.Tad jus dar juos tikrai atgausite.Ir tu Ermita dar dziaugsies savo MARKUCIU is naujo.Ir man,vienam sapne,atrodo,balsas is auksciau pasake,kad EDVINELIS grys vienu is dvieju mano busimu vaikuciu.O veliau ir,atrodo,EDVINUKAS sako,,neverkit,mamyte,juk sakem jums,kad grysiu ir MANO metai skaiciuosis is naujo.Tik,nezinau,man jau 37,ar galima suspeti?O kad yra kitas pasaulis-tikiu.Juk kitaip ir susapnuoti,manau,neitu.Manau,jei pas mane ivyktu toks STEBUKLAS ir gryztu mano SUNUTIS,JIS,kazkada,pasakytu,jog jau cia kazkada buvo.Juk jau didutis,galima sakyti SEPTYNIOLIKAMETIS buvo,jau prisimintu kazka.Tikriausia visoms yra buve,kai kartais kazka darai ir akimirka plyksteli mintis,jog kazkada taip jau buvo.Man taip buve ne karta.Ir VAIKELIAI yra sake,kad mamyte sita situacija kazkur maciau.Tad,tikrai linkiu,kad supuotumet savo leliukus,jie ten,matydami,kaip mums SKAUDA TIKRAI TIKRAI PAREIS NAMUCIU.
Jolanta, nemoku taip graziai rasyti kaip kitos mamytes, bet liudziu kartu su tavimi visa sirdimi, noreciau tureti toki sunu kaip Edvinukas. Tu sauni mama kad ji taip isauklejai. Tikek ir Jis tikrai sugris ir 37 tai ne kliutis o labai tinkamas laikas. Melsiuosi uz Jus.
QUOTE(inezzza @ 2010 08 12, 12:10)
galvojau,kad tik man vienai tokios mintys kyla, net bijojau prisipažinti, kad apie tai mąstau, bet aš taip pat ne kartą pagalvojau, kokie vardai tiktų būsimiems vaikučiams, o jų bent 2 norėčiau turėti (tikiuos, dievas išgirs mane)...
Nesijaudink, nes man kartais irgi atrodo,kad elgiuos kaip kokia beširdė, kad galvoju apie džiaugsmingą ateitį ir nebeverkiu kaskart pagalvojus apie savo angelėlį...bet mes gi turim gyventi toliau vardan savo angelėlių, o jų ilgisi ir ilgėsis mūsų širdys visą gyvenimą kad ir ką darytumėme, kad ir kur butumėme
QUOTE(kzaze @ 2010 08 12, 12:28)
Mes tikrai ne beširdės. Yra sukurti žmonių šablonai ir stereotipai, dėl to ir galvojame, kad elgiamės ar jaučiamės ne taip KAIP VISI. Labai piktina, kai darai ką nors ne taip kaip visuomenėje priimtina, tai yra traktuojama kaip netinkama, nepriderama ir panašiai.
Papildyta:
Mano vyras šiąnakt sapnavo, kad pagimdžiau dvynukus - mergaitę ir berniuką... Taip suspangau... Būt faina....
Net siurpas prabego, toks jausmas kad savo zodzius skaitau. Kartais net nenoredavau cia pasisakyti, nes atrodydavo kad mano skausmas nera toks didelis kaip kitu mamyciu. Man budavo geda del to, ir nors praejo 2 men, man atrodo kad juodziausia jau praeity. Savo sunyty prisimenu nuolat nuo ryto iki vakaro su juo snekuosi, galvoju ka mes dabar veiktume jei jis butu namuse, bet stengiuosi jam sypsotis, sypsotis jo teciui, kad jis nematytu liudnos mamos ir tecio. Juk ir mum irgi labai sunku matyti savo mamas verkiancias. Todel gyvenu toliau, planuoju, svajoju, o jis visur mane lydi kaip mazas angelelis sedintis man ant peties. Nenoriu kad sitas angelelis butu nelaimingas, todel uzsiblokavau ir nebeverkiu.
Beje as irgi nuolat svaigstu del dvynuku, nors sansu nera, bet visalaika yra viltis, jau pradejau galvoti kaip italpintume dvi lovytes i miegama
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2010 08 12, 13:28)

mano planas irgi ant nauju

tikiuosi kad taip ir bus