Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 11, 20:17)
taip sunku laikytis,taip sunku..............Negaliu.

...nepamatuojamas skausmas... žinau, kad skauda žvėriškai...rodos, širdį išsiplėštum, kad palengvėtų.. Gerą sūnų turėjai.... tik vat tas turėjai, tai labai skaudina..

QUOTE(bicė @ 2010 08 11, 21:54)
, auginam juos, tiems kurie nespejo tureti svajoniu, jas sukuriam, mes sveikinam juos su gimtadieniais, vedam i darzelius ir mokyklas, tikriausia kada nors isivaizduosim ir ju vestuves.

Kai paskutįnįkart Ją sapnavau - buvo užaugusi... aukšta, liekna, juodais banguotais plaukais... wub.gif tokia graži... visą dieną paskui galvojau - gyventų, augtų, mylėtų, augintų.....
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 09, 23:25)
siandien viena pazistama parasse man: tikiuos neuzpyxi ka parasysiu, bet privalai atsipeiket ir gyvent toliau. tau tiesiog reikalingas spyris i sikna , dziaukis ka turi, nereikia taip depresuot. turbut dabar galvoji ka as suprantu, bet zinok jei taip save gruzinsi tai nieko ger...o nelauk. nenorek, kad taves visi gailetus. ne tu vienintele kai taip atsiti(nka, buna dar ziauriau, o isvis ziauru kai tu ta zmoguti pazysti, bendrauji. o tada netenki, siuo atveju tu esi labai laiminga, kad tu dukros nespejai pazint, pabendraut. tiesiog taip turejo but. Nekiekvienam lemta ilga amzeli nugyvent. as laiminga, man buvo lemta siam gyvenime tave pazint, bet matai, ne visiems taip yra skirta, branginkim ka turim sia akimira
tiesa pasakius uzsiutino tokia zinute, kaip taip galima rasyt, matai nuspres uz mane kiek man depresuot kiek ne...ziaurus zmones,patiems kol nenutinka nesupranta...
gun_bandana.gif

Is vienos puses visiskai sutinku su vaivos juosta, kad su laiku komentarus kitaip pradedi vertinti, kad tai kas erzino ir siutino pradeda atrodyti logiska ir teisinga, bet nors sitame pasisakyme yra tiesos jis isakytas absoliuciai ne tinkamu laiku ir mane skaiciuojancia tecius metus jis papiktino unsure.gif . Ji teisi, nes kazkada reikes gyventi toliau, galbut net prireiks spyrio ir istiesu mes turim branginti tai ka turim sia akimirka, bet kas nusprende kad nepraejus net menesiui po vaiko netekties jau reikai spirti....ir is vis kur ta laiko riba....ir kas nusprende kaip tu turi jaustis. Nesnekant apie ta palyginima, kad kitiem dar blogiau, o tu dar ir esi laiminga , nes nepazinai savo laukto vaiko. Man vis idomu kaip zmones ismatuoja ta skausma, kieno jis didesnis, kieno ne, kas turi teise labiau gedeti, kas maziau. Jei jau taip kalbant tai Afrikoje, Palestinoje, Irake, Afganistane ir dar daugelyje pasaulio vietu kasdien mirsta siemos nuo bombu, nuo bado, nuo ligu todel mums tikriausia turetu buti mazu maziausia geda, kad mes apraudam savo netektus naujagimius.
Nei viena mano artima drauge manes nesparde nors gal kartais buvau netoli tos fazes, nei viena nemoke kaip jaustis, nie viena nenustatinejo geros savijautos terminu ir nelygino mano skausmo su kitais vien todel , kad jos gerbe mane ir mano netekti. tavo pazistamai truksta pagarbos tau
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 11, 21:25)
.... tik vat tas turėjai, tai labai skaudina..

būtasis laikas niekaip mano širdy neįsigyvena
Atsakyti
Taip,labai gerutis mano SUNELIS.Kaime,kuriame gyvename visi ji pazinojo ir buvo sulaukia vienokios,ar kitokios pagalbos.Vienas zmogus issireiske,kad dar tokio VAIKO kaime nebuvo buve ir nelabai tiketina,kad kazkada bus.EDVINELIUI ir dar su mumis bunant visi ji girdavo,koks paslaugus,jautrus,rupestingas.Taip ir vadindavo ji EDVINUKU.
Atsakyti
dar ir dar kartą užduodu sau ir Dievui klausimą - ką norėjai mums pasakyti,pasiimdamas tai,kas yra brangiausia? atsakymas kiekvienam savas,bet jis turi būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 08 11, 23:24)
nesvarbu, kad išnešiota po širdim 9mėnesius... ir man sako, kad žiūrėk į tai, kaip į nepavykusią operaciją doh.gif  doh.gif  doh.gif

stengiuosi laikytis iš visų jėgų.. pati save baru už "praskydimus"...
ir tikrai atsiprašau už "praskydimus"
pradedu gert antidepresantus... nes matau, kad pati savo jėgom nesusitvarkau..
visom palaikančiom  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

KAS PER PASAKYMAS ZIURET KAIP I OPRACIJA...SIAUBAS...BAISU, TEGUL NENUSISNEKA... doh.gif
DEJA AS JAU PRADEJUA JUOS VARTOT IR TIKRAI MAN NUO JU GERIAU, NES MANAU KITU ATVEJU NET NEPASIRUPINCIAU PAPRASCIAUSIA BUITIMI, TIK I LUBAS ZIURECIAU...PASKYRE ZINOMA GYDYTOJA... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 11, 23:25)

Kai paskutįnįkart Ją sapnavau - buvo užaugusi... aukšta, liekna, juodais banguotais plaukais...  wub.gif tokia graži... visą dieną paskui galvojau - gyventų, augtų, mylėtų, augintų.....

KODEL ASNESUSAPNUOJU...O TAIP NORETUSI verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2010 08 11, 23:46)
Is vienos puses visiskai sutinku su vaivos juosta, kad su laiku komentarus kitaip pradedi vertinti, kad tai kas erzino ir siutino pradeda atrodyti logiska ir teisinga, bet  nors sitame pasisakyme yra tiesos jis isakytas absoliuciai ne tinkamu laiku ir mane skaiciuojancia tecius metus jis papiktino unsure.gif . Ji teisi, nes kazkada reikes gyventi toliau, galbut net prireiks spyrio ir istiesu mes turim branginti tai ka turim sia akimirka, bet kas nusprende kad nepraejus  net menesiui po vaiko netekties jau reikai spirti....ir is vis kur ta laiko riba....ir kas nusprende kaip tu turi jaustis. Nesnekant apie ta palyginima, kad kitiem dar blogiau, o tu dar ir esi laiminga , nes nepazinai savo laukto vaiko. Man vis idomu kaip zmones ismatuoja ta skausma, kieno jis didesnis, kieno ne, kas turi teise labiau gedeti, kas maziau. Jei jau taip kalbant tai Afrikoje, Palestinoje, Irake, Afganistane ir dar daugelyje pasaulio vietu kasdien mirsta siemos nuo bombu, nuo bado, nuo ligu todel mums tikriausia turetu buti mazu maziausia geda, kad mes apraudam savo netektus naujagimius.
Nei viena mano artima drauge manes nesparde nors gal kartais buvau netoli tos fazes, nei viena nemoke kaip jaustis, nie viena nenustatinejo geros savijautos terminu ir nelygino mano skausmo su kitais vien todel , kad jos gerbe mane ir mano netekti. tavo pazistamai truksta pagarbos tau

GERAI, AKD JI TIK PAZISTAMA, NE JAI SPREST APIE SPYRIUS I UZPAKALI, IR NE JAI SUPRAST MANO AR KITU MAMU NETEKUSIU VAIKU SKAUSMA...KAD GYVENTTOLIAU TEX IR TENKA TA AS SUPRANTU IR GYVENU TOLIAU, KAPANOJUOS, BET KAD GAILESCIO A PRASAU AR KAD NESPEJAI PABENDRAUT SU DUKRA,TAI JAU TURIU BUT LAIMINGA?MAN NE VIETOJ IS VIS JOS TOKIE PAREISKIMAI...GERIAU PATYLETU, O GAL VIETOM APSIKEIST NORETU...SUPRASTU TADA... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 12, 00:29)
dar ir dar kartą užduodu sau ir Dievui klausimą - ką norėjai mums pasakyti,pasiimdamas tai,kas yra brangiausia? atsakymas kiekvienam savas,bet jis turi būti doh.gif

O KAIP JI ATRASTI TA ATSAKYMA? AS KASDIEN PERMASTAU SAVO GYVENIMA, KUR SUKLYDAU,KA NE TAIP PADARIAU, KAD SITAIP MAN ATSITIKO...IR KITOMS MAMOMS...
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2010 08 12, 01:16)
KAS PER PASAKYMAS ZIURET KAIP I OPRACIJA...SIAUBAS...BAISU, TEGUL NENUSISNEKA... doh.gif
DEJA AS JAU PRADEJUA JUOS VARTOT IR TIKRAI MAN NUO JU GERIAU, NES MANAU KITU ATVEJU NET NEPASIRUPINCIAU PAPRASCIAUSIA BUITIMI, TIK I LUBAS ZIURECIAU...PASKYRE ZINOMA GYDYTOJA... verysad.gif
Papildyta:

Papildyta:

GERAI, AKD JI TIK PAZISTAMA, NE JAI SPREST APIE SPYRIUS I UZPAKALI, IR NE JAI SUPRAST MANO AR KITU MAMU NETEKUSIU VAIKU SKAUSMA...KAD GYVENTTOLIAU TEX IR TENKA TA AS SUPRANTU IR GYVENU TOLIAU, KAPANOJUOS, BET KAD GAILESCIO A PRASAU AR KAD NESPEJAI PABENDRAUT SU DUKRA,TAI JAU TURIU BUT LAIMINGA?MAN NE VIETOJ IS VIS JOS TOKIE PAREISKIMAI...GERIAU PATYLETU, O GAL VIETOM APSIKEIST NORETU...SUPRASTU TADA... verysad.gif
Papildyta:

O KAIP JI ATRASTI TA ATSAKYMA? AS KASDIEN PERMASTAU SAVO GYVENIMA, KUR SUKLYDAU,KA NE TAIP PADARIAU, KAD SITAIP MAN ATSITIKO...IR KITOMS MAMOMS...

ANYTA UZPIRKO MISIAS UZ MIRUSIUS IR UZ DUKRUZE...NES JAU 15MENUO,KAI BUS, KAI JOS NERA...VESIM I KAPELIUS GELYTES, O NE MUM NES I NAMUCIUS...I MISIAS ATSISAKIAU EITI, NEGALIU KOL KAS........ verysad.gif ESU SUSIPYKUSI, TIK NZN SU KUOM AR SU SAVIM AR LIKIMU, AR DIEVU...
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2010 08 12, 01:18)
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

ANYTA UZPIRKO MISIAS UZ MIRUSIUS IR UZ DUKRUZE...NES JAU 15MENUO,KAI BUS, KAI JOS NERA...VESIM I KAPELIUS GELYTES, O NE MUM NES I NAMUCIUS...I MISIAS ATSISAKIAU EITI, NEGALIU KOL KAS........ verysad.gif ESU SUSIPYKUSI, TIK NZN SU KUOM AR SU SAVIM AR LIKIMU, AR DIEVU...

JOLANTA STIPRYBES...NERA ZODZIU JUSU SKAUSMUI ISREIKSTI... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 11, 23:29)

aš irgi dažnai sau užduodu šį klausimą,tačiau niekaip nepavyksta rasti atsakymo verysad.gif mąstau, jei ką blogai gyvenime dariau, tai galėjo mane bausti, bet kodėl neleido šiai mažai gyvybei gyventi... cray.gif
bet, merginos, laikykimės vardan tų,kuriems esam brangios...vardan likusių vaikučių, vardan vyrų, tėvų, kt. artimųjų,draugų...
visoms liūdinčioms po 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,kurios tikites dar susilaukti leliuku,pamatysit-grys pas jus jusu iseje ANGELIUKAI.Grys savo sesytemis,ar broliukais.Skaiciau,kazkur internete apie reirkarnacija straipsnius,ten tokia galimybe egzistuoja.Buvo rasyta,kad skraido milijardai sielukiu,tik ne visos panori gryzti.Tad jus dar juos tikrai atgausite.Ir tu Ermita dar dziaugsies savo MARKUCIU is naujo.Ir man,vienam sapne,atrodo,balsas is auksciau pasake,kad EDVINELIS grys vienu is dvieju mano busimu vaikuciu.O veliau ir,atrodo,EDVINUKAS sako,,neverkit,mamyte,juk sakem jums,kad grysiu ir MANO metai skaiciuosis is naujo.Tik,nezinau,man jau 37,ar galima suspeti?O kad yra kitas pasaulis-tikiu.Juk kitaip ir susapnuoti,manau,neitu.Manau,jei pas mane ivyktu toks STEBUKLAS ir gryztu mano SUNUTIS,JIS,kazkada,pasakytu,jog jau cia kazkada buvo.Juk jau didutis,galima sakyti SEPTYNIOLIKAMETIS buvo,jau prisimintu kazka.Tikriausia visoms yra buve,kai kartais kazka darai ir akimirka plyksteli mintis,jog kazkada taip jau buvo.Man taip buve ne karta.Ir VAIKELIAI yra sake,kad mamyte sita situacija kazkur maciau.Tad,tikrai linkiu,kad supuotumet savo leliukus,jie ten,matydami,kaip mums SKAUDA TIKRAI TIKRAI PAREIS NAMUCIU.
Atsakyti
QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 12, 09:58)
Mergaites,kurios tikites dar susilaukti leliuku,pamatysit-grys pas jus jusu iseje ANGELIUKAI.Grys savo sesytemis,ar broliukais.Skaiciau,kazkur internete apie reirkarnacija straipsnius,ten tokia galimybe egzistuoja.Buvo rasyta,kad skraido milijardai sielukiu,tik ne visos panori gryzti.Tad jus dar juos tikrai atgausite.Ir tu Ermita dar dziaugsies savo MARKUCIU is naujo.Ir man,vienam sapne,atrodo,balsas is auksciau pasake,kad EDVINELIS grys vienu is dvieju mano busimu vaikuciu.O veliau ir,atrodo,EDVINUKAS sako,,neverkit,mamyte,juk sakem jums,kad grysiu ir MANO metai skaiciuosis is naujo.Tik,nezinau,man jau 37,ar galima suspeti?O kad yra kitas pasaulis-tikiu.Juk kitaip ir susapnuoti,manau,neitu.Manau,jei pas mane ivyktu toks STEBUKLAS ir gryztu mano SUNUTIS,JIS,kazkada,pasakytu,jog jau cia kazkada buvo.Juk jau didutis,galima sakyti SEPTYNIOLIKAMETIS buvo,jau prisimintu kazka.Tikriausia visoms yra buve,kai kartais kazka darai ir akimirka plyksteli mintis,jog kazkada taip jau buvo.Man taip buve ne karta.Ir VAIKELIAI yra sake,kad mamyte sita situacija kazkur maciau.Tad,tikrai linkiu,kad supuotumet savo leliukus,jie ten,matydami,kaip mums SKAUDA TIKRAI TIKRAI PAREIS NAMUCIU.

Kaip gražiai pasakyta, net širdį paglostė ir patikėjau... kaip gera būtų... kaip norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 12, 09:58)
Tad,tikrai linkiu,kad supuotumet savo leliukus,jie ten,matydami,kaip mums SKAUDA TIKRAI TIKRAI PAREIS NAMUCIU.

wub.gif Kad tik greičiau pareitų wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios mamytes...
visai nebeturiu laiko,nieko nebespėju... toliau prižiūriu savo babytes, dar daržovių kalnai laukia, mažieji irgi dėmesio nori, o kur dar statybos ir visa kita buitis...
liūdnos čia nuotaikos, bet juk kitaip ir negali būti. galėčiau parašyt- reikia laiko, ir viskas bus kitaip. deja... kiek to laiko reikia? kol esu įsisukusi į darbus, viską pamirštu, o kai tik atsigulu................toks tas gyvenimas. tiesa, vakar nuo Urtės nuėmiau erkę, bet dar neįsisiurbusi buvo- ką daryt? supanikavau juodai, nes toje vietoje jau vakar kaip kraujosrūva buvo, ir nežinau ar į žolę įsipjovė ar nuo erkės. nu žodžiu šiandien jau mintys juodesnės už juodas.
nasata- džiaugiuosi dėl Tavęs. šaunuolė 4u.gif
visoms kitoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 12, 10:08)
wub.gif  Kad tik greičiau pareitų  wub.gif

wub.gif tikrai, kad tik greičiau pareitų...laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti