aisku cia truputi ne i tema, bet kazkaip niekur neradau to kas aktualu...kaip bebutu skaudu, dabar reikia pasirupinti ir angelelio kapeliu....ir noris,kad jis butu kuo mielesnis, kuo siltesnis...noris pastatyti paminkleli, kuris atspindetu,jog cia ilsisi mazytis anngeliukas....gal galetumet pasidalinti idejomis ar net pavyzdziais kokius paminklelius statete?
QUOTE(inezzza @ 2010 07 22, 15:59)
Gal musu tarpe yra mamyciu, kurioms buvo atliktas cezaris? po kiek laiko pastojote, kaip sekesi isnesiot?
Turėjau tris cezarius. Tarp pirmų dvejų skirtumas - metai, tarp antro ir trečio - du metai. Man kitaip su randais. Gimda įgimtai labai plonomis sienelėmis ir nėštumo pabaigoje randai man jau skirdavosi.
Labutes
Aciu Vj,kad pasirupinai namuciais
Musu bendravarde Urtyte,su pirmuoju gimtadieniu!

Su gimtadieniu tave!!!!!

O mes uz tave laikom visus kumstukus
seniai ką rašiau......... nes kai atsisėdu vis nuotaika būna prasta ir nesinori savo liūdnas mintis užkrauti jums mamytės
buvom kaime pas tėvus
pailsėjau truputį
bet tik grįžom ir mažius vėl virusą pagavo, tai daba su temperatūra kovojam jau nuo pirmadienio
na bet tikiuosi, kad greit pasveiksim.
Geros dienos
Siandien kaip tik pagalvojau apie tave
Sveikit greiciau ir galesim susibegt pasimatyt
Zinai,as tokia pati buvau.Norejau cia ir dabar! Bet man gine visu pirma padare visus tyrimus,paskui kartu su sb gerem antibijotiku kursa.O po 6men leido planuot
Man tai buvo kaip nereali dovana! Susikaupem ir Urciukas uzkibo kita menesi.Gines nekeiciau,nes poliklinikoj nebuvo uz ja geresniu,o privaciai nelabai buvo lesu,nors... Bet prieziura nesigailejau,buvo superinis demesys,ir turiu savo dziuagsmeli
Linkiu ir tau ir visoms kitoms tokios pabaigos

Aciu Vj,kad pasirupinai namuciais

Musu bendravarde Urtyte,su pirmuoju gimtadieniu!

QUOTE(sandrynja @ 2010 07 22, 11:10)
Su gimtadieniu tave!!!!!

QUOTE(Pamelo @ 2010 07 22, 12:17)
aciu, kol kas gerai, dekoju dangui uz kiekviena nestumo diena...Labai norisi tiketi, kad si karta bus viskas kitaip...
O mes uz tave laikom visus kumstukus

QUOTE(miilita @ 2010 07 22, 14:25)
seniai ką rašiau......... nes kai atsisėdu vis nuotaika būna prasta ir nesinori savo liūdnas mintis užkrauti jums mamytės

buvom kaime pas tėvus

Geros dienos

Siandien kaip tik pagalvojau apie tave

Sveikit greiciau ir galesim susibegt pasimatyt

QUOTE(inezzza @ 2010 07 22, 15:59)
Sveikutes visos...niekad nemaniau, kad teks jungtis prie jusu, deja...turim maza angeleli Gabrieliu danguje ir salta kapeli...oi, kaip suprantu jus visas...skauskas neispasakytas, atrodo sirdi is krutines kas isplese...prabego menuo, o as vis dar tikiuos stebuklo ir kad viena ryta mano sunelis kaip visad suspurdes pilvely...deja...tenka grizti i skaudzia realybe...
dziaugiuosi tik tuo,kad skirtingai nei kai kurios is jusu, turejau galimybe isvysti savo angeliuka, ji paglosyti...mums buvo jau 36 sav. ir kaip gydytojai sake, tokio amziaus gime kudikiai jau gali kuo puikiausiai isgyventi patys...deja, dievulis nusprende kitaip ir musu angeliuka pasieme pas save...o jis buvo tikras angeliukas...
baisiausia,kad darytas cezaris ir dabar planuoti kita stebukleli galesim tik gydytojams leidus o taip noretus kuo greiciau glausti prie krutines savo kudiki, nes negaliu eiti gatve ir matyt kudikeliu....skausmas pleso krutine
Gal musu tarpe yra mamyciu, kurioms buvo atliktas cezaris? po kiek laiko pastojote, kaip sekesi isnesiot?
dziaugiuosi tik tuo,kad skirtingai nei kai kurios is jusu, turejau galimybe isvysti savo angeliuka, ji paglosyti...mums buvo jau 36 sav. ir kaip gydytojai sake, tokio amziaus gime kudikiai jau gali kuo puikiausiai isgyventi patys...deja, dievulis nusprende kitaip ir musu angeliuka pasieme pas save...o jis buvo tikras angeliukas...
baisiausia,kad darytas cezaris ir dabar planuoti kita stebukleli galesim tik gydytojams leidus o taip noretus kuo greiciau glausti prie krutines savo kudiki, nes negaliu eiti gatve ir matyt kudikeliu....skausmas pleso krutine

Zinai,as tokia pati buvau.Norejau cia ir dabar! Bet man gine visu pirma padare visus tyrimus,paskui kartu su sb gerem antibijotiku kursa.O po 6men leido planuot

[/quote]
o jei ne paslaptis, kokia priezastis buvo netekties?
ačiū mergaitės už palinkėjimus, na tikiuosi, kad greit ta temperatūra nebekils ir būsim sveiki kaip ridikai
aš ir apie tave pagalvojau
na tikėkimės greit pavyks susimatyti
tik mes planuojam dar su mažiuku į kaimą pas senelius nulėkti kokiai savaitėlei
bet kada pasiderinsim ir būtinai susimatysim
na kas dėl gydytojos keitimo, tai aš pakeičiau, nes kai nuėjau po dukrytės netekties pasitikrint, ji ir akušerė labai jau keistai elgėsi, o gal tik man taip atrodė, dar žinot išgirdau daug nuomonių kodėl taip atsitiko, ir kelios jų buvo, kad tai gydytojo klaida, na bet nieko nepakeisi....... Besilaukiant sūnaus nėštumo pradžioje lankiausi poliklinikoje pas kitą gydytoją, bet gal 5 mėnesį moviau iš ten neatsisukdama ir toliau lankiausi privačiai, dėkinga šiam daktarui už supratimą ir priežiūrą, nes tikrai turėjo keistai atrodyti, kai kiekvieno vizito metu - ašaros byrėdavo upeliais..... iš pradžių iš baimės, kad gal kažkas negerai, o paskui iš laimės, kai rodydavo ekrane ka tuo metu daro mano mažiukas
Šis gydytojas mokėjo mane nuraminti.... to man labai reikėjo
Visoms mamytėms
na jau kad prirašiau

QUOTE(divėja @ 2010 07 22, 21:17)

na kas dėl gydytojos keitimo, tai aš pakeičiau, nes kai nuėjau po dukrytės netekties pasitikrint, ji ir akušerė labai jau keistai elgėsi, o gal tik man taip atrodė, dar žinot išgirdau daug nuomonių kodėl taip atsitiko, ir kelios jų buvo, kad tai gydytojo klaida, na bet nieko nepakeisi....... Besilaukiant sūnaus nėštumo pradžioje lankiausi poliklinikoje pas kitą gydytoją, bet gal 5 mėnesį moviau iš ten neatsisukdama ir toliau lankiausi privačiai, dėkinga šiam daktarui už supratimą ir priežiūrą, nes tikrai turėjo keistai atrodyti, kai kiekvieno vizito metu - ašaros byrėdavo upeliais..... iš pradžių iš baimės, kad gal kažkas negerai, o paskui iš laimės, kai rodydavo ekrane ka tuo metu daro mano mažiukas

Visoms mamytėms

na jau kad prirašiau

sveikos merginos.
Ir as sveikinu mazyte Urtyte su 1-uoju gimtadieniu ir Sandrynja su "nezinau kelintu" gimtadieniu
ir Rugseje tikrai labai linkiu sulaukti to maziausiai tiketino
Ir as sveikinu mazyte Urtyte su 1-uoju gimtadieniu ir Sandrynja su "nezinau kelintu" gimtadieniu

ir Rugseje tikrai labai linkiu sulaukti to maziausiai tiketino

Tas skausmas ir tustuma sirdy lydes mus visa gyvenima, taciau....gal kam atrodys egoistiska ir nenormalu, bet siandien nubudus pagalvojau-negi mano angeliukas nori matyti nuolat raudancius ir sielvartaujancius tevelius...pagalvojau, mes turim gyventi toliau, turim galvoti apie ateiti, sustipreti, kad galetumeme savo angeliukui Gabrieliui padovanoti broliuka arba sese-tada ir musu angelelis danguje bus laimingas...juk jis visada bus su mumis, musu sirdyse...
is pradziu buvau uzsidarius tarp keturiu sienu, nenorejau nieko matyti, bet po to, artimuju deka, supratau,kad gyvenimas tesiasi...ir dabar susitinku su draugais, kalbames, atrodo net lengviau pasidare.....
is pradziu buvau uzsidarius tarp keturiu sienu, nenorejau nieko matyti, bet po to, artimuju deka, supratau,kad gyvenimas tesiasi...ir dabar susitinku su draugais, kalbames, atrodo net lengviau pasidare.....
QUOTE(inezzza @ 2010 07 23, 10:01)
Tas skausmas ir tustuma sirdy lydes mus visa gyvenima, taciau....gal kam atrodys egoistiska ir nenormalu, bet siandien nubudus pagalvojau-negi mano angeliukas nori matyti nuolat raudancius ir sielvartaujancius tevelius...pagalvojau, mes turim gyventi toliau, turim galvoti apie ateiti, sustipreti, kad galetumeme savo angeliukui Gabrieliui padovanoti broliuka arba sese-tada ir musu angelelis danguje bus laimingas...juk jis visada bus su mumis, musu sirdyse...
Labas rytelis.nu ir nulijo čia pas mus su dunduliais ir griaustiniais,ir zaibais!rodos viską nuplove.issisnekejimas ir bendrai minčių paleidimas,labai palengvina,aš net buna jaučiu kaip galva palengveja,atsiranda vietos naujoms.pradžioje galva galejo sprogti nuo minčių minteliu,svarstymu,prisiminimų.viską isleidau.chaosas dingo.galima blaiviai zvelgt į visa tai, kas įvyko.
QUOTE(inezzza @ 2010 07 22, 22:44)
Man 34savaite atsidalino placenta,pradejau kraujuot,ir kol nuveze i ligonine,mano mazyle jau buvo uzdusus.....

dabar pagalvoju,ziuredama i savo antra dukryte,kaip as toki kosmara isgyvenau.... baisu net prisimt save.....
QUOTE(miilita @ 2010 07 22, 22:50)

Tai duokit zinia kai grysit

As irgi norejau pasilikt ateinancia savaite kaime,bet gavom masazus Urciukui,tai masazuosimes ir atostogas atidesim.
[quote=divėja,2010 07 23, 10:47]
Man 34savaite atsidalino placenta,pradejau kraujuot,ir kol nuveze i ligonine,mano mazyle jau buvo uzdusus.....
mums irgi panasiai nutiko...buvo 36 sav., kai staiga pasipyle kraujas ir kol nuveze i KMUK, maziuko sirdele jau nebedirbo. Musu angelelis nukraujavo, nes is placentos istruko virkstele. Priezastis - plevelinis virksteles prisitvirtinimas ir,kai paklausiau gydytoju kodel taip buna, jie atsake, kad tiesiog taip buna ir tiek...labai reti tokie atvejai, bet ju buna...
o tau Diveja, ar nurode gydytojai priezasti del ko atsidalino placenta?
man kartais pikta buna ant gydytoju, kai jie kartais taip lengva ranka mosteli ir atsako-taip buna....suprantu, jie nevisagaliai ir jiems tai kasdienybe, bet kartais taip noris kad jie bent siek tiek paieskotu priezasciu kodel taip ivyko....baisiausia, kad jei taip ivyksta pirma karta,tai gydytojai dazniausiai atsako,kad kita karta tai neturetu pasikartoti ir priezasciu ima ieskoti tik tada, kai tai atsitinka nebe pirma karta (mano kolegei butent taip ir nutiko...)
Papildyta:
o tau Diveja Cezari tada dare?

mums irgi panasiai nutiko...buvo 36 sav., kai staiga pasipyle kraujas ir kol nuveze i KMUK, maziuko sirdele jau nebedirbo. Musu angelelis nukraujavo, nes is placentos istruko virkstele. Priezastis - plevelinis virksteles prisitvirtinimas ir,kai paklausiau gydytoju kodel taip buna, jie atsake, kad tiesiog taip buna ir tiek...labai reti tokie atvejai, bet ju buna...
o tau Diveja, ar nurode gydytojai priezasti del ko atsidalino placenta?
man kartais pikta buna ant gydytoju, kai jie kartais taip lengva ranka mosteli ir atsako-taip buna....suprantu, jie nevisagaliai ir jiems tai kasdienybe, bet kartais taip noris kad jie bent siek tiek paieskotu priezasciu kodel taip ivyko....baisiausia, kad jei taip ivyksta pirma karta,tai gydytojai dazniausiai atsako,kad kita karta tai neturetu pasikartoti ir priezasciu ima ieskoti tik tada, kai tai atsitinka nebe pirma karta (mano kolegei butent taip ir nutiko...)
Papildyta:
o tau Diveja Cezari tada dare?
QUOTE(divėja @ 2010 07 23, 09:47)
Būtinai kai tik grįšim duosim žinią

Na jo aš ir kai atsimenu tą laiką masažų, da maniškis beveik visada prarėkdavo tokiu balsu, kad po visko atrodydavo ne mažiuką o mane ten ant stalo kamavo

QUOTE(inezzza @ 2010 07 23, 11:14)
*mums irgi panasiai nutiko...buvo 36 sav.,
**o tau Diveja, ar nurode gydytojai priezasti del ko atsidalino placenta?
***o tau Diveja Cezari tada dare?
**o tau Diveja, ar nurode gydytojai priezasti del ko atsidalino placenta?
***o tau Diveja Cezari tada dare?
*......

**ne,padare kruvas tyrimu,o isvada-kartais taip buna.... manes neguode,tai,bet ka as galejau padaryti.Yra kaip yra,buvo,kas buvo

***Taip,skubus buvo,nes ir mano gyvybe kabojo ant plauko.Jei nori mano istorija iskart po nelaimes gali pasiskaityti CIAIr antras buvo cezaris
QUOTE(miilita @ 2010 07 23, 11:33)
Būtinai kai tik grįšim duosim žinią
Na jo aš ir kai atsimenu tą laiką masažų, da maniškis beveik visada prarėkdavo tokiu balsu, kad po visko atrodydavo ne mažiuką o mane ten ant stalo kamavo
o savo mažają poliklinikoj ar namie masažuoji?

Mes vazinejam i poliklinika masazuotis.Gavom nemokama kursa

Svarbu,kad Urtei patinka! Siaucia ji ten,kai leidzia ant asiliuko pasokinet