Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

4u.gif Sandrynja su gimtadieniu 4u.gif

Kristule tave su pirmuoju damos gimtadieniu 4u.gif , , pavydu biski, ale tik baltu pavydu - tu jau metai mergytes mama wub.gif .
man visada mamos siektiek kitokios kurios turi ir dukra, nei sunus blush2.gif ... gal geresnes, atlaidesnes...
Atsakyti
Labukas visoms mamytėms 4u.gif gaila, kad jungiasi vis naujos verysad.gif kaip VJ sakė ilgesingų akių mamos cray.gif
su tortadieniu abi sukaktuvininkes happybday.gif

seniai ką rašiau......... nes kai atsisėdu vis nuotaika būna prasta ir nesinori savo liūdnas mintis užkrauti jums mamytės schmoll.gif
buvom kaime pas tėvus thumbup.gif pailsėjau truputį thumbup.gif bet tik grįžom ir mažius vėl virusą pagavo, tai daba su temperatūra kovojam jau nuo pirmadienio doh.gif na bet tikiuosi, kad greit pasveiksim.

Geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms liudeselems 4u.gif

Ir as jungiuosi prie sveikinimu wub.gif
Sandrynija ,Kristule ir Urtyte-sveikatos ,dziaugsmo,laimes,svajoniu issipildymo gimtadienio proga ir ne tik gimtadienio-visada...... happybday.gif
Atsakyti
Sveikutes visos...niekad nemaniau, kad teks jungtis prie jusu, deja...turim maza angeleli Gabrieliu danguje ir salta kapeli...oi, kaip suprantu jus visas...skauskas neispasakytas, atrodo sirdi is krutines kas isplese...prabego menuo, o as vis dar tikiuos stebuklo ir kad viena ryta mano sunelis kaip visad suspurdes pilvely...deja...tenka grizti i skaudzia realybe...
dziaugiuosi tik tuo,kad skirtingai nei kai kurios is jusu, turejau galimybe isvysti savo angeliuka, ji paglosyti...mums buvo jau 36 sav. ir kaip gydytojai sake, tokio amziaus gime kudikiai jau gali kuo puikiausiai isgyventi patys...deja, dievulis nusprende kitaip ir musu angeliuka pasieme pas save...o jis buvo tikras angeliukas...
baisiausia,kad darytas cezaris ir dabar planuoti kita stebukleli galesim tik gydytojams leidus o taip noretus kuo greiciau glausti prie krutines savo kudiki, nes negaliu eiti gatve ir matyt kudikeliu....skausmas pleso krutine
Gal musu tarpe yra mamyciu, kurioms buvo atliktas cezaris? po kiek laiko pastojote, kaip sekesi isnesiot?
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 07 22, 15:59)

Gal musu tarpe yra mamyciu, kurioms buvo atliktas cezaris? po kiek laiko pastojote, kaip sekesi isnesiot?

jeigu "tvarkingas ir stiprus" organizmas galit planuotis ir po 3 menesiu, nors gyd rekomenduoja bent puse metu islaukt.
man randai gyja puikiai, tame problemu nera, bet cia labai individualu.
man ir po dvieju cezariu leido greit pastot, bet taip ir pasake- gali po 3 men, bet rekomenduoju nors pusmeti palaukt.
sunku buvo apsisprest, tam prireike daugiau nei 2 metu, bet deja... ir vel netekau 20 sav nestumo, bet cia ne del cezario.
Atsakyti
as sutikciau, kad ir siandien pastot...aisku, jei kada tai ivyks, tai baimiu bus begales, taciau bent jau neturiu tos baimes ryztis naujo stebuklelio atejimui....tik kartais bijau prisisvajoti..... verysad.gif
pries kiek laiko Rugseje buvo atliktas cezaris? isorinis randas sugijo be problemu, o kaip viduje bus dar neaisku, nes tik pries menesi atliktas cezaris..ryt keliausiu pas koleges rekomenduota gydytoja, nes noris isklausyti pasaline nuomone apie tai kas leme tokia baigti...tikiuos isgirsti ka nors paguodziancio...
uztat labai nebenoriu grizti pas savo ginekologe, ar cia man vienai taip....o gal yra daugiau mamyciu, kurios po tokiu ivykiu patyrete tokius jausmus?
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 07 22, 17:52)
uztat labai nebenoriu grizti pas savo ginekologe, ar cia man vienai taip....o gal yra daugiau mamyciu, kurios po tokiu ivykiu patyrete tokius jausmus?

Aš irgi keisiu ginekologę 4u.gif
Atsakyti

pries kiek laiko Rugseje buvo atliktas cezaris?

na tarp cezariu buvo ilgas tarpas, bet as taip pati planavau.
sunus kai gime po pirmo cezario viskas gijo gerai, tiek isoriskai, tiek viduj, bet gin sake jei noresi dar vieno islauk bent metus, gimdyt sugrizt po 2 metu
antram ryzomes po 5 metu. apie vidury nestumo vienas gyd ziuri echoskopu, as jam pasakoju, kad jau darytas cezaris- o jis vos ne ziuri i rura ir klausia kurioj vietoj lotuliukas.gif , nu sako ne viduj ne isorej nematau, randas likes tik vos baltesnis kaip piestuku nubreztas.
dukriukas irgi gime po cezario, bet jos netekom, vienintele man persasi prielaida, kad del paveluoto cezario, nors prasiau, kad operuotu, bet... po to gine leido planuot, kad ir po 3 men, bet sake del netiketumu palauk pusmeti... na prireike poros metu , sikart pakiso koja didelis trombocitu kiekis, kaip supratau susidare kresuliukai placentoj ir zuvo vaikelis per viduri nestumo. Nors ir ziurejo ir saugojaus
nors istiesu turejau nuojautas del dvieju netekciu.
o dabar nu zinokit tokia nuojauta pas mane , kad net pacia ir juokas ir nerimas ima doh.gif . Nu nzn... nenoriu garsiai sneket, nes planuose daugiau nera vaiku, bet ka gali zinot, gal kada kai maziausia tikesiuos ir maziausia lauksiu smile.gif
Atsakyti
sandynja ir Urtuke su gimtadienias kas entais kas dar tik pirmais ,daug ,daug laimes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2010 07 22, 18:31)
o dabar nu zinokit tokia nuojauta pas mane , kad net pacia ir juokas ir nerimas ima doh.gif . Nu nzn... nenoriu garsiai sneket, nes planuose daugiau nera vaiku, bet ka gali zinot, gal kada kai maziausia tikesiuos ir maziausia lauksiu smile.gif

linkiu tikrai pagaliau tau būti laimingai ir tikrai kaip sakai ,kai nesitiki tai gal ir gauni mirksiukas.gif
Papildyta:
as sutikciau, kad ir siandien pastot...

aš norėjau jau ta pačia diena pastoti,dabar jau nebenoriu ir kaip rugsėja sakė planuose ner,gal ........?
frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(miilita @ 2010 07 22, 14:25)

seniai ką rašiau......... nes kai atsisėdu vis nuotaika būna prasta ir nesinori savo liūdnas mintis užkrauti jums mamytės  schmoll.gif 
buvom kaime pas tėvus  thumbup.gif pailsėjau truputį  thumbup.gif bet tik grįžom ir mažius vėl virusą pagavo, tai daba su temperatūra kovojam jau nuo pirmadienio  doh.gif na bet tikiuosi, kad greit pasveiksim.
Geros dienos  mirksiukas.gif

sveikatytės tavo mažiui 4u.gif ir tau kad nors kiek prašviesėtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 07 22, 17:31)
o dabar nu zinokit tokia nuojauta pas mane

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 07 22, 14:06)

beveik arčiausia(čia atstumu žiūrint) mano angelų mamytė
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2010 07 21, 23:42)
... ateinu ir aš.

Visai neseniai prie Jūsų prisijungiau, bet tokios man visos artimos atrodote, tokios savos, kaip sesės, o gal ir artimesnės... Gaila, kad teko prie Jūsų prisijungti ir Jus visas atrasti, bet tuo pačiu ir džiugu, kad atradau... Kažkaip man su Jumis lengviau ir ramiau  wub.gif . Žinau, kad Jūs tikrai mane suprantate...

taip ir yra nes tik čia aš galėjau išgyventi ,kitaip gal ir galą bučiau pasidarius ,jaučiausi tarsi ateivė doh.gif
Papildyta:
dado, pamelo, aniri,kaciukas ,žvelsa,kristule,divėja ,vj,sms,nasata,ermita, milita ir visom kuriu dar nepaminėjau 4u.gif 4u.gif 4u.gif visom kad nuotaikėlės pasitaisytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 22 liepos 2010 - 18:14
Labutis 4u.gif
kristule, sveikinimai tavo Urtytei pirmojo gimtadienio proga user posted image
semkutepemkute, gerų tau atostogų 4u.gif
Nledi, pasveik kuo greičiau po operacijos ir kad Karolinai viskas būtų gerai 4u.gif
milita, sveikatos tavo berniukui 4u.gif

QUOTE(inezzza @ 2010 07 22, 15:59)
Sveikutes visos...niekad nemaniau, kad teks jungtis prie jusu, deja...turim maza angeleli Gabrieliu danguje ir salta kapeli...oi, kaip suprantu jus visas...skauskas neispasakytas, atrodo sirdi is krutines kas isplese...prabego menuo, o as vis dar tikiuos stebuklo ir kad viena ryta mano sunelis kaip visad suspurdes pilvely...deja...tenka grizti i skaudzia realybe...
dziaugiuosi tik tuo,kad skirtingai nei kai kurios is jusu, turejau galimybe isvysti savo angeliuka, ji paglosyti...mums buvo jau 36 sav. ir kaip gydytojai sake, tokio amziaus gime kudikiai jau gali kuo puikiausiai isgyventi patys...deja, dievulis nusprende kitaip ir musu angeliuka pasieme pas save...o jis buvo tikras angeliukas...
baisiausia,kad darytas cezaris ir dabar planuoti kita stebukleli galesim tik gydytojams leidus  o taip noretus kuo greiciau glausti prie krutines savo kudiki, nes negaliu eiti gatve ir matyt kudikeliu....skausmas pleso krutine 

Stipriai tave apkabinu.......

QUOTE(rugsėjė @ 2010 07 22, 18:31)

Oi, rugsėje, kad prie visų svajonių išsipildymo dar ir netyčiukas 4u.gif
Atsakyti