Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

šviesus spindulėlis drugelio gyvenime....
user posted image
Naktinis drugelis, nespalvotas ir visai negražus, netikėjo, kad pasaulis būna gražus ir spalvotas, kadangi niekada jo nematė. Manė, jog tai tik fikcija – dalykas, kuriuo visi tiki, kad būtų tamsą lengviau ištverti. Ir drugelis, nors svajojo gyventi kitaip, niekad neieškojo kito pasaulio. Jis vis laukė ir tikėjosi ateisiant kažką itin svarbų jo gyvenime.
Vieną ypač tamsią naktį tas pats drugelis giliai mąstė apie gyvenimą ir todėl paryčiais negalėjo užmigti. Netikėtai jo tamsų ir švelnų snukutį paglostė šiesus ir šiltas saulės spindulėlis. Drugelį apėmė keistas džiaugsmas, kurį seniai bebuvo jutęs. Nors norėjo pasilikti ilgiau ir mėgautis stebuklinga akimirka, jis instinktyviai pasislėpė tamsoje - drugeliui buvo baisu, nes ta jaukuma traukė pažinti vis labiau ir labiau. Nuo to laiko naktinis drugys daugiau niekad nebeužmigdavo paryčiais – norėjo dar ir dar kartą išgyventi tą jausmą, nes žinojo, kad vieną dieną jis gali ir nebesugrįžt.
Pamažu pilkas ir liūdnas drugelis virto nuostabiai spalvotu ir visad besišypsančiu. Jis daugiau nebelindėjo tamsoje. Tačiau taip ir nevirto dieniniu drugiu, nes jo šviesą per dažnai temdydavo nežinios šešėlis ir todėl labai bijojo, kad vieną dieną ta šviesa užges…
…Ir jeigu ta šviesa užges, drugelis jau niekada nebebus toks liūdnas kaip buvo anksčiau, nes pažino tai, ko netikėjo esant.

Atsakyti
radau senus Divėjos kurtus namelius - susirinksim čia vėl visos........ ilgesingų akių Mamos....
Atsakyti
... ateinu ir aš.

Visai neseniai prie Jūsų prisijungiau, bet tokios man visos artimos atrodote, tokios savos, kaip sesės, o gal ir artimesnės... Gaila, kad teko prie Jūsų prisijungti ir Jus visas atrasti, bet tuo pačiu ir džiugu, kad atradau... Kažkaip man su Jumis lengviau ir ramiau wub.gif . Žinau, kad Jūs tikrai mane suprantate...
Atsakyti
Labutis,
Ačiū Divėja už naujus namučius 4u.gif
Sandrynja, su gimtadieniu tave user posted image

Stipriai apkabinu visas liūdinčias......
Renciau, stiprybės tau ir vilties 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytės, skaitinėjau, kad turite ka-kur kažkokią galeriją, ku nuotraukytes kaupiate g.gif . Gal ir mane priimsite? Ar parodysite ax.gif ?

SUKAKTUVININKEI - SAULĖTOS GIMTADIENIO NUOTAIKOS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas...

ateinu ir aš... juk čia mūsų antrieji namai...

Sandrynja, su Gimimo diena 4u.gif
user posted image

manoji sukaktuvininkė vakar nusiplojo nuo kėdės lauke doh.gif . lūpa ištinusi, smilkinukai nubrozdinti, zandukas taip pat doh.gif . maža to, kad spuogai dar nenugijo, ir dar.... nu gražios šiandien būsim smile.gif
gražios dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Labukas mamyciukai

ilgesingų akių Mamos.... Kaip garziai parasyta wub.gif Asaros akyse, kazkaip labai sugraudino zodziai.

Sandrynja, su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif

Vel nauju mamyciu yra pas mus verysad.gif

Lairam labai graziai parasiai apie si skyreli, man irgi labai padejo bendravimas cia. Tik labai baisu ir graudu kad tiek likimo draugiu ir ju vis daugeja. Toks ziaurus tas musu likimas. Vis paskaitau, paliudziu, o parasyt nelabai turiu ka...

Del planavomo kalbejot - tai labai individualus tas laikas, man yra taip- pirmus menesius labai labai norejau kuo greiciau, bet zinojau kad reik kad organizmas atsistatytu, pasidariau tyrimus, laukiau su nekantrumu, o dabar turiu ta dideli nora, bet baime ima virsu verysad.gif
As irgi pakeiciau gine, nebuvau ja susizavejus ir nestumo metu, o jau po nelaimes visai...
Del vitaminu- man gine sake gerti tik folio, vitaminu uztektinai is vaisiu ir darzoviu, aisku ju reik vartot pakankamai.

kzaze, man pirmosios mmm irgi ilgai neparejo. Bet tu dar luktelk, o jei labai nerimauji nueik pas gine. Yra vaistukai kurie issaukia mmm, bet aisku kai naturaliai pareina tai geriau. Man gine ju buvo israsius, bet kai turejau pradet gert jos pacios parejo doh.gif (visai nesirupina mano pinigine lotuliukas.gif )

Nledi sveikateles

Visoms likimo draugems po 4u.gif

Papildyta:
kristulees princesei dideliausi sveikinimai su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 22 liepos 2010 - 08:19
kristulle - bučkis tavo princesei 4u.gif . prisimenu tavo gimdymą....... doh.gif

lairam, turim albumą. visus slapukus duodam ilgiau pabendravus. mes jį susikūrėm po kokių poros metų bendravimo, artima labai ten viskas. Pamažėl, kai įsitrauksi į mūsų pokalbius - pasirodysim. Luktelk truputėlį 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Ačiū už naują temelę. 4u.gif

Sandrynja,su gimtadieniu. happybday.gif

user posted image

Kristulees Urtytę,su pirmuoju tortadieniu. happybday.gif
Greičiau gydikitės žaizdas,merginos turi būti gražios. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 21, 23:37)
radau senus Divėjos kurtus namelius - susirinksim čia vėl visos........ ilgesingų akių Mamos....

.... iš kart ašaros pabiro... labai tikslūs žodžiai....

ačiū už naujus namučius 4u.gif

Su tortadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nasata: 22 liepos 2010 - 08:40
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 22, 09:34)
lairam, turim albumą. visus slapukus duodam ilgiau pabendravus. mes jį susikūrėm po kokių poros metų bendravimo, artima labai ten viskas. Pamažėl, kai įsitrauksi į mūsų pokalbius - pasirodysim.

OK, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas naujuose namučiuose 4u.gif
ačiū,diveja smile.gif

sandrynja:birthday:

Urtytei ir kristulei irgi birthday.gif oro_buckis.gif

VJ,kiek daug telpa žodžiuose...ir Mamos akyse... wub.gif

kai gimė vaikai,man jų gimtadieniai tapo didžiausia švente
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 22 liepos 2010 - 09:22