Ir pas mane tas pats... uzsisakiusi kruva temu, ziuriu, kad sarase nera nei vienos prenumeruojamos, kai tuo tarpu vienos temos prenumerata atnaujinau pries savaite
kas cia vyksta??
Ir apskritai, kur rasti prenumeratas, ar aš neįžiūriu, ar jų nėr valdymo skyde? Ir nelabai ateina, nebent apsilankau SM, ir tada prieina visa krūva.
Papildyta:
radau
o kur favorites?
Papildyta:
QUOTE(letuciux @ 2008 01 11, 03:20)
Ir apskritai, kur rasti prenumeratas, ar aš neįžiūriu, ar jų nėr valdymo skyde? Ir nelabai ateina, nebent apsilankau SM, ir tada prieina visa krūva.
radau
o kur favorites?
QUOTE(letuciux @ 2008 01 11, 02:23)
o kur favorites?
Jos yra forumo viršuje prie narių sąrašo
labas....įdomu kodėl visą laiką sėkmingai gavusi atsakymus iš sm į el. paštą.....o dabar jau savaitė kažaks užstrigo.......žinau, kad per favorites galima surast ten kur baigei pokalbį, bet man l. gerai buvo el. .............................
QUOTE(Agotė @ 2008 03 20, 16:05)
labas....įdomu kodėl visą laiką sėkmingai gavusi atsakymus iš sm į el. paštą.....o dabar jau savaitė kažaks užstrigo.......žinau, kad per favorites galima surast ten kur baigei pokalbį, bet man l. gerai buvo el. .............................
Jei one,tai ten stringa dažnai
QUOTE(Agotė @ 2008 03 20, 16:05)
Gali būti, kad ta tema jau baigėsi ir ji uždaryta
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 20, 20:56)
Jei one,tai ten stringa dažnai
ne...gmail
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 21, 14:48)
Nu, kad ne tikrai nesibaigė ...kai baigdavosi atsižymėdavau kitoje....keistai kažkaip, niekada to nėra buvę per visą laiką kiek bendrauju sm
QUOTE(Agotė @ 2008 03 22, 18:54)
Nu, kad ne tikrai nesibaigė ...kai baigdavosi atsižymėdavau kitoje....keistai kažkaip, niekada to nėra buvę per visą laiką kiek bendrauju sm
Man taip du kartus yra buve Bandžiau nustatymuose kita paštą įrašyt, suveikė, kitą kartą kai vėl užlūžo, įrašiau pirmąjį, iš vis negalėjau SM naudotis, nes į tą paštą turėjo ateit patvirtinimas, o man ten niekas ir neatėjo Tada rašiau SuperMamai, sutvarkė
P.S. nė vienas paštas nebuvo one
QUOTE(Owly @ 2008 03 22, 23:23)
Man taip du kartus yra buve Bandžiau nustatymuose kita paštą įrašyt, suveikė, kitą kartą kai vėl užlūžo, įrašiau pirmąjį, iš vis negalėjau SM naudotis, nes į tą paštą turėjo ateit patvirtinimas, o man ten niekas ir neatėjo Tada rašiau SuperMamai, sutvarkė
Aišku .....
Kodel mano uzprenumeruotos temos po kurio laiko dingsta is mano valdymo skydo Vel turiu eit i forumus ir ieskot tu temu
QUOTE(astukas @ 2008 03 28, 09:40)
Kodel mano uzprenumeruotos temos po kurio laiko dingsta is mano valdymo skydo Vel turiu eit i forumus ir ieskot tu temu
Gal per daug prisipildė prenumeruotų temų? Pratrink senas, nenaudojamas
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 28, 10:12)
O kiek galima tada jų turėti,kad nedingtų,nes ir pas mane kartais taip būna.....