Gali būti, kad užstrigo iš SM siuntimas el. paštu Nes ir pati šiandien gavau pranešimus iškart už dvi dienas
As irgi gaunu
QUOTE(AudraB @ 2007 03 09, 08:13)
Na , o as tai nuo vakar negaunu zinuciu i el.p. is uzsiprenumeruotu temu
Pastas tai veikia gerai, is kitur gaunu zinutes, o va is SM ne
Pastas tai veikia gerai, is kitur gaunu zinutes, o va is SM ne
Viskas susitvarkys, pamatysi Būna, kad užstringa siuntimas
QUOTE(Ambrozija @ 2007 03 09, 09:22)
Na bet as dar iki siol negaunu temu el.pastu
QUOTE(AudraB @ 2007 03 18, 16:40)
Na bet as dar iki siol negaunu temu el.pastu
Pas tave nustatyta nedelsiant? Anksčiau siuntė?
QUOTE(Ambrozija @ 2007 03 19, 11:07)
Hm aš irgi turiu šią problemėlę. Paskaičiusi šią temą, nustačiau nedelsiant prieš pora dienų, jokių rezultatų (prieš tai buvo uždelstas pranešimas). Temas patikrinau, atsakymų būta. Taip pat negaudavau pranešimų apie asmenines žinutes, nors buvo užstatyta siūsti pranešimus apie jas.
Dar vienas kas tai jog užsiregistravus į forumus aš negavau pašto patvirtinimo žinutės, teko e-mailą siūsti administratoriams: gal kažkur toj vietoj ir "sugedo" sistema? Atsakymą apie patvirtinimą registracijos iš administratorių gavau, tai teoriškai paštas neturėtų laiškų blokuot.
QUOTE(Elemire @ 2007 03 30, 11:48)
Hm aš irgi turiu šią problemėlę. Paskaičiusi šią temą, nustačiau nedelsiant prieš pora dienų, jokių rezultatų (prieš tai buvo uždelstas pranešimas). Temas patikrinau, atsakymų būta. Taip pat negaudavau pranešimų apie asmenines žinutes, nors buvo užstatyta siūsti pranešimus apie jas.
Dar vienas kas tai jog užsiregistravus į forumus aš negavau pašto patvirtinimo žinutės, teko e-mailą siūsti administratoriams: gal kažkur toj vietoj ir "sugedo" sistema? Atsakymą apie patvirtinimą registracijos iš administratorių gavau, tai teoriškai paštas neturėtų laiškų blokuot.
Čia greičiausiai yra problema su pašto tiekėju. Tavo el.pašto dežutė gali blokuoti pranešimus iš mūsų el.pašto kaip SPAM'ą, ens per dieną gaunama labai daug laiškų iš mūsų adreso. (taigi ir pranešimus blokuos)
Dėl to negaunami ir registracijos aktyvacijos laiškučiai.
Dažnai susiduriu ir su tuo, kad negalim išsiųsti laiško apie registracijos patvirtinimą (kai patvirtiname rankiniu būdu).