Ar čia visuotinė problema ar pas mane nusimušė koks nustatymas, bet antra diena negaunu prenumeratos žinučių į e'mail. Gal tako paštas nebetinka? Sos...
Pamąsčiau, kad gali būti, jog jūsų pašto dėžutėje gali būti uždėti filtrai ir laiškučius iš SM pradėjo laikyt kaip Spam O pasižiūrėjot, gal tema jau uždaryta ar naujų atsakymų nėr? Pas mane viskas OK veikia
Pamąsčiau, kad gali būti, jog jūsų pašto dėžutėje gali būti uždėti filtrai ir laiškučius iš SM pradėjo laikyt kaip Spam O pasižiūrėjot, gal tema jau uždaryta ar naujų atsakymų nėr? Pas mane viskas OK veikia
Pabandykim pažiūrėt, kaip nustatymuose Mano nustatymai -> Peržiūrėti temas (prenumeratose). Uždėk ant visų temų varneles ir nustaty, kad pranešimą paštu gautum "pranešimas paštu nedelsiant" ir spausk "su pasirinktu". Parašyk, ar gausi dabar pranešimą
Na va ir vel nebeateina prenumerata kai nueinu i nustatymus pazymiu visas temas ir pasirenku, kad pranestu nedelsiant vistiek kazkokiu tai budu pasidaro nutraukti prenumerata nieko nebesuprantu
Vakar vėl nebegavau jokio pranešimo apie temų žinutes. Pastarosiomis dienomis gaudavau bent kas kelintą, o dabar pastrigo, nors emailas veikia. Ir nustatymuose visus perzymėjau patikrinimui, kad gauti nedelsaint, ale...