jau gera savaitė, kai negaunu prenumeratos . Užsiprenumeravus esu tik pora temų, bet niekaip nesulaukiu pranešimų apie atsakymus... Gal kas paaiskintų kodėl?
Neganu prenumeratos! Nors visos temos užsakytos "informuoti nedelsiant". Gal per daug užsiprenumeravau ?
Man prenumeratos ateina iškart, kai tik paskelbiamas atsakymas Tai gal niekas neatrašė toje temoje O gal el. paštas užstrigo?
Ir aš kokias dvi savaites negaunu nprenumeratų. Arba gaunu vieną, o užsiprenumeravau kelias. Arba dar geriau, ateina 5 prenumeratų pranešimai ir visi tie patys, iš tos pačios temos. Užeinu į kitas temas - prirašyta, bet prenumeratos negavau.
O as kazkaip nebematau Add to Favorites funkcijos
QUOTE(Insomnia @ 2006 06 13, 18:45)
O as kazkaip nebematau Add to Favorites funkcijos
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 06 14, 11:24)
Dekui
As gi, vepla, nepastebejau, kad pas mane ne Standartinis, o Linijinis pasidares Todel ir nebebuvo
O ką daryti, kad nebeateitų?
Gali būti, kad esi nusistačiusi "nepranešti paštu", "uždelstas pranešimas" ir pan... Jei nori, gali pranešimą nusistatyti rankiniu būdu: eini į "Mano nustatymai", kairėj pusėj prie "Prenumeratos" susirandi "Peržiūrėti temas" ir spaudi. Tada pasirenki norimą temą ir uždedi varnelę. Apačioj nusistatai, kaip turi pranešti. Pasirink "pranešimas paštu nedelsiant" ir spaudi ant "su pasirinktu"