Įkraunama...
Įkraunama...

Temų prenumerata

Tema apie prenumeratos nutraukimą yra ČIA.
Atsakyti
man neateina dalis uzsiprenumeruotu temu atsakymu g.gif g.gif g.gif
tikslinausi, tikrai uzprenumeruotos. daugumos temu atskymus gaunu.
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2010 07 10, 18:01)
man neateina dalis uzsiprenumeruotu temu atsakymu  g.gif

O tos temos neuždarytos?
Galbūt pranešimai ateina prie SPAM'o?
Atsakyti
Sveiki, susidūriau su tokia problemėle, gal kas padėsite - per paiešką susiradau mane dominančias temas, paspaudžiau "sekti šią temą", t. y. ją užsiprenumeravau, tada su naršyklės mygtuku "vienu tinklapiu atgal" grįžau į paieškos pradžią, įėjau į kitą temą, vėl ją užsiprenumeravau, vėl grįžau ir t.t., galų gale man nerodo mano užsiprenumeruotų temų "mano nustatymuose" -> "prenumeratos" -> "peržiūrėti temas", o iš iš naujo jų užsiprenumeruoti negaliu, nes rašo, kad jau esu jas užsiprenumeravusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 07 19, 21:53)
galų gale man nerodo mano užsiprenumeruotų temų "mano nustatymuose" -> "prenumeratos" -> "peržiūrėti temas", o iš naujo jų užsiprenumeruoti negaliu, nes rašo, kad jau esu jas užsiprenumeravusi doh.gif

unsure.gif O nebandėt perkrauti naršyklės?
Atsakyti
Ačiū už pranešimą mirksiukas.gif
Nea, nebandžiau, nežinau, kaip tai daroma blush2.gif Pabandysiu paieškot, kaip ją perkraut, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar pagalvojau - buvau SM iš kito kompo atidariusi, vis vien mano užprenumeruotų temų nerodo, ir užprenumeruoti neleidžia, tai gal naršyklės perkrovimas čia ne prie ko g.gif
Atsakyti

QUOTE(laumzirga @ 2009 01 08, 23:54)
Sveikos,
as irgi susiduriau su prenumeratos problema. Paspaudziu "Sekti sia tema", taciau ji skydelyje neatsiranda. Daugkartiniai F5 nepadeda. Spaudziant pakartotinai "Sekti", raso, kad tema uzsiprenumeruota.
?

QUOTE(laumzirga @ 2009 01 09, 01:09)
atrodo jau radau kame reikalas - pasirinkus Rodyti temas nuo: "Pradzios", rodo berods visas uzsiprenumeruotas temas... uff  karsta.gif

pabandykit ir jūs. Pasirinkit eilutę rodyti "šiandienos", galbūt situacija pasikeis smile.gif
user posted image

o jei tas nepadės, bandykit atsisakyti prenumeratos ir vėl užsiprenumeruoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 liepos 2010 - 23:02
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 19, 22:54)
pabandykit ir jūs. Pasirinkit eilutę rodyti "šiandienos", galbūt situacija pasikeis  smile.gif

yahoo.gif PAVYKO yahoo.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 19 liepos 2010 - 23:09
Nesuprantu, kodel negaunu uzsiprenumeruotu temu i el. pasta, taip pat ir asmeniniu zinuciu. Tik kai prisijungiu prie supermama.lt tik tuomet pamatau, kad gauta zinute.
o ispejancios zinutes i asmenini el.pasta negaunu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinaite @ 2011 06 04, 11:57)
Nesuprantu, kodel negaunu uzsiprenumeruotu temu i el. pasta, taip pat ir asmeniniu zinuciu. Tik kai prisijungiu prie supermama.lt tik tuomet pamatau, kad gauta zinute.
o ispejancios zinutes i asmenini el.pasta negaunu...  g.gif

Tai gal el.paštą nustatymuose pakeitėt? Jei ne, tai pažiūrėkit, gal panešimai į šiukšles/šlamštą ateina g.gif
Atsakyti
Visada gaudavau uzsiprenumeruotas temas i el. pasta o nuo vakar ryto nebegaunu verysad.gif Kas galetu buti?
Elektrononinio pasto adresas nepasikeites.
Atsakyti