Tema apie prenumeratos nutraukimą yra ČIA.
man neateina dalis uzsiprenumeruotu temu atsakymu
tikslinausi, tikrai uzprenumeruotos. daugumos temu atskymus gaunu.
tikslinausi, tikrai uzprenumeruotos. daugumos temu atskymus gaunu.
QUOTE(vabalas @ 2010 07 10, 18:01)
man neateina dalis uzsiprenumeruotu temu atsakymu
O tos temos neuždarytos?
Galbūt pranešimai ateina prie SPAM'o?
Sveiki, susidūriau su tokia problemėle, gal kas padėsite - per paiešką susiradau mane dominančias temas, paspaudžiau "sekti šią temą", t. y. ją užsiprenumeravau, tada su naršyklės mygtuku "vienu tinklapiu atgal" grįžau į paieškos pradžią, įėjau į kitą temą, vėl ją užsiprenumeravau, vėl grįžau ir t.t., galų gale man nerodo mano užsiprenumeruotų temų "mano nustatymuose" -> "prenumeratos" -> "peržiūrėti temas", o iš iš naujo jų užsiprenumeruoti negaliu, nes rašo, kad jau esu jas užsiprenumeravusi
QUOTE(ylang @ 2010 07 19, 21:53)
galų gale man nerodo mano užsiprenumeruotų temų "mano nustatymuose" -> "prenumeratos" -> "peržiūrėti temas", o iš naujo jų užsiprenumeruoti negaliu, nes rašo, kad jau esu jas užsiprenumeravusi
O nebandėt perkrauti naršyklės?
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 08, 23:54)
Sveikos,
as irgi susiduriau su prenumeratos problema. Paspaudziu "Sekti sia tema", taciau ji skydelyje neatsiranda. Daugkartiniai F5 nepadeda. Spaudziant pakartotinai "Sekti", raso, kad tema uzsiprenumeruota.
?
as irgi susiduriau su prenumeratos problema. Paspaudziu "Sekti sia tema", taciau ji skydelyje neatsiranda. Daugkartiniai F5 nepadeda. Spaudziant pakartotinai "Sekti", raso, kad tema uzsiprenumeruota.
?
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 09, 01:09)
atrodo jau radau kame reikalas - pasirinkus Rodyti temas nuo: "Pradzios", rodo berods visas uzsiprenumeruotas temas... uff
pabandykit ir jūs. Pasirinkit eilutę rodyti "šiandienos", galbūt situacija pasikeis
o jei tas nepadės, bandykit atsisakyti prenumeratos ir vėl užsiprenumeruoti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 19, 22:54)
pabandykit ir jūs. Pasirinkit eilutę rodyti "šiandienos", galbūt situacija pasikeis
PAVYKO Ačiū
QUOTE(evelinaite @ 2011 06 04, 11:57)
Nesuprantu, kodel negaunu uzsiprenumeruotu temu i el. pasta, taip pat ir asmeniniu zinuciu. Tik kai prisijungiu prie supermama.lt tik tuomet pamatau, kad gauta zinute.
o ispejancios zinutes i asmenini el.pasta negaunu...
o ispejancios zinutes i asmenini el.pasta negaunu...
Tai gal el.paštą nustatymuose pakeitėt? Jei ne, tai pažiūrėkit, gal panešimai į šiukšles/šlamštą ateina
Visada gaudavau uzsiprenumeruotas temas i el. pasta o nuo vakar ryto nebegaunu Kas galetu buti?
Elektrononinio pasto adresas nepasikeites.
Elektrononinio pasto adresas nepasikeites.