Įkraunama...
Įkraunama...

Temų prenumerata

QUOTE(čikuraku @ 2009 10 13, 12:36)
uzsisakiau savaitini temu sarasa prenumerata, ne karto negavau, visose uzsakytose temose tikrai buvo pasisakymu, bet teko grizti prie prenumeratos i el pasta po kiekvieno pasisakymo ar dar reikia ka nors specialiai pazymeti norint gauti temu sarasa su pasisakymais?

p.s. laukiau 3 savaites.

Kaip pati pastebėjau, kad jei neužeini į forumą kelias dienas, tai ir to savaitinio pranešimo nebūna rolleyes.gif Tik užeik, kad pasipils pranešimai! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 13, 15:13)
Kaip pati pastebėjau, kad jei neužeini į forumą kelias dienas, tai ir to savaitinio pranešimo nebūna rolleyes.gif Tik užeik, kad pasipils pranešimai!  biggrin.gif

Kad aš tai užeinu, karts nuo karto, o kasdieninių sąrašų visai negaunu, ateina tik uždelsti pranešimai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2009 10 13, 15:27)
Kad aš tai užeinu, karts nuo karto, o kasdieninių sąrašų visai negaunu, ateina tik uždelsti pranešimai. ax.gif

Čia gali būti ir ne dėl forumo kaltės, o el. pašto rolleyes.gif
Atsakyti
Jau 3 dienas negaunu pranesimu i el.pasta (gmail) apie naujus pasisakymus temose. Kazin ar praeis savaime ar kreiptis i moderatore?
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 14, 15:16)
Čia gali būti ir ne dėl forumo kaltės, o el. pašto  rolleyes.gif

Aš uždėjau filtrą gmail'e, kad praleistų visas žinutes iš forumas@supermama.lt mastau.gif Iš pradžių kai kurie kasdieniai sąrašai ateidavo, bet ne visi, o po to visai dingo... verysad.gif Tik uždelsti pranešimai ateina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 15 spalio 2009 - 09:46
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 13, 13:13)
Kaip pati pastebėjau, kad jei neužeini į forumą kelias dienas, tai ir to savaitinio pranešimo nebūna rolleyes.gif Tik užeik, kad pasipils pranešimai!  biggrin.gif

na kad man jau liga uzeiti i foruma siaip pasmirineti, bet malonu butu gaut ir priminimus is dominanciu sekamu temu, niekada to deja nebuvo savaitinio saraso pavidalu, su pastu viskas puikiai pas mane.jei jau yra tokia funkcija...niekad taip nebuvo, kad po apsilankymo atkeliautu, vel griztu prie priminimu iskart i el pasta.
Atsakyti
Mergaitės norėjau paklausti ar jūs gaunat pranešimus į pašta?Aš jau kelios dienos kaip negaunu pranešimų į emeilą apie az žinutes ir užprenumeruotų temų atsakymų. Nors ankščiau visada gaudavau. Per tie metų pirmą katrą man taip verysad.gif Bandžiau keisti nustatymuose, nepadeda. Labai nepatogu dabar :verysad:Mano paštas gmail.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiLady: 19 kovo 2010 - 23:14
QUOTE(LiLady @ 2010 03 19, 23:14)
Mano paštas gmail.

Mano taip pat, tačiau viską gaunu.
Negali būti taip, kad pakeitėt el.paštą nustatymuose? mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2010 03 19, 23:14)
Mergaitės norėjau paklausti ar jūs gaunat pranešimus į pašta?Aš  jau kelios dienos kaip negaunu pranešimų į emeilą apie az žinutes ir užprenumeruotų temų atsakymų. Nors ankščiau visada gaudavau. Per tie metų pirmą katrą man taip verysad.gif Bandžiau keisti nustatymuose, nepadeda. Labai nepatogu dabar :verysad:Mano paštas gmail.

O nebuvo taip, kad netyčia laiškus užblokavot kaip šlamštą. Mygtukai trinti, ir pranešti apie šlamštą yra visai šalia mirksiukas.gif . Man buvo kad netyčia nusunčiau į šlamštlaikius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 03 20, 16:13)
O nebuvo taip, kad netyčia laiškus užblokavot kaip šlamštą. Mygtukai trinti, ir pranešti apie šlamštą yra visai šalia  mirksiukas.gif  . Man buvo kad netyčia nusunčiau į šlamštlaikius  doh.gif

Man būna taip, kad kai kurie pranešimai į šlamštą nueina.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 20, 09:29)
Mano taip pat, tačiau viską gaunu.
Negali būti taip, kad pakeitėt el.paštą nustatymuose? mastau.gif

QUOTE(Niktė @ 2010 03 20, 17:13)
O nebuvo taip, kad netyčia laiškus užblokavot kaip šlamštą. Mygtukai trinti, ir pranešti apie šlamštą yra visai šalia  mirksiukas.gif  . Man buvo kad netyčia nusunčiau į šlamštlaikius  doh.gif

Ačiū,merginos.Pasirodo man visos žinutės ir ėjo į šlamštą blush2.gif Jau vėl viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Užsiprenumeravau temą gauti el paštu kai tik bus paskelbtas koks nors įrašas. Kaip galėčiau to atsisakyti, nes ta tema jau nebedomina. g.gif
Atsakyti