Na va, prisijungsiu ir as, jau antra-trecia diena, kaip nebegaunu prenumeratos, galvojau, kad savo paste kazka priirbau, pasirodo ne
tik idomu, kodel cia taip nutiko ir ar susitvarkys greitai?
o moderatores ir administracija tyli, matyt daug darbu
MAn įdomu, kodėl moderatoraii nieko neparašo , mūsų nenuramina.
Įdomiausia yra tai, kad norint prisiregistruoti forume, reikia gauti patvirtinimą el. paštu Mano kolegė jo laukia berods nuo pirmadienio vakaro - jau ir 2 nick'ais bandė registruotis, nurodydama skirtingus el. pašto adresus, ir nieko - jokio pranešimo nei į yahoo.com, nei į lietuvišką mail.lt neateina
O aš jau maniau, kad niekas nerašo į mano sekamas temas.......
labai laukiu kol atsiras prenumerata........
gal moderatoriai atostogų išėjo
QUOTE(dira @ 2008 05 22, 18:41)
O aš jau maniau, kad niekas nerašo į mano sekamas temas.......
labas vakaras, ir as jungiuos i jusu buri. Ir as, jau 2 paras nieko negaunu is SM forumu:(
As irgi nebegaunu,galvojau gal mano pastas sukvailiojo,bet ne,pasirodo daug kam cia ta problema
Duokit prenumeratas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nuprotėsiu tuoj...
Žinau kad seku apie 20 temų,tačiau dabar atsimenu tik tris,kitų negaliu rast.
nuprotėsiu tuoj...
Žinau kad seku apie 20 temų,tačiau dabar atsimenu tik tris,kitų negaliu rast.
ir as negaunu, bet blogybe didesne- kad ateis koks 1000 zinuciu po to jau kai pramusa, tai po 4 kartus pranesimai susidubliuoja paskutini karta atejo 1200 pranesimu i pasta
tikiuosi ryt veiks jau
tikiuosi ryt veiks jau
As irgi dvi dienos nebegaunu pranesimu Pamaniau, kad vel pastas bludija, nes taip jau viena karta buvo - tiesiog emailas blokavo SM pranesimus kaip SPAMa. Tada buvau pakeitus el. pasta nustatymuose, ir viskas susitvarke. Nu ir ka - dabar irgi galvoju, pasikeisiu... Ir opa... Nebegavau registracijos patvirtinimo laiskelio... Teko prasyti moderatoriu pagalbos Tai sutvarke, patvirtino mane Bet pranesimai apie prenumeratas neatsinaujino
Aš irgi prie tų negaunančiųjų - šiandien jau trečia diena
Ir aš negaunu