siandien i pasto dezute neateina ne viena forumo bei temu prenumeratos...
Ir pas mane neateina, tai forumo kažkokios problemos?
Ko gero, problemos forumo, o ne mūsų. Neateina ir man.
Ir pas mane neateina, buvo pernai kažkas panašaus, tai po poros dienų kai pradėjo plaukt visi pranešimai tai tik spėk trinti
O ar nebūtų jums patogiau įkelti temas į Favorites?
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 22, 08:15)
O ar nebūtų jums patogiau įkelti temas į Favorites?
aisku kad sukeltos bet jei kas svarbu ir skubu norisi matyti is karto jei lauki skubios info
QUOTE(dzhina @ 2008 05 22, 08:19)
aisku kad sukeltos bet jei kas svarbu ir skubu norisi matyti is karto jei lauki skubios info
Taigi ir taip gali pastoviai tikrint Favorites be jokių emailų.Man tai buvo nepatogu kai į emailą gaudavau pranešimus.Dabar viskas čiki
Nei vakar negavau nei vieno pranešimo į email nei šiandien, temas pratryniau nustatymuose, likusios kelios... Ar čia ne forumo problema?
Taigi įsidėkit į Favorites temas ir nereikės nervuotis
o aš jau maniau, kad čia man vienai taip... bet gal ir pati aš kalta...o gal ir sutapimas, kad dvi dienas nebegaunu prenumeratų
Teko truputį pasitvarkyt kompiuterį ir buvo būtina ištrinti visus "Cookies"...ir nuo to laiko nei vieno laiško iš Supermamų nebegaunu Nei prenumeratų, nei pranešimų apie asmenines žinutes Gal kas buvot susidūrę su tokia problema? Gal tikrai aš pati čia košės priviriau
Man tai Favorites nepatogu labai naudotis Nors tenka dabar, bet prenumerata man priimtinesnė
Teko truputį pasitvarkyt kompiuterį ir buvo būtina ištrinti visus "Cookies"...ir nuo to laiko nei vieno laiško iš Supermamų nebegaunu Nei prenumeratų, nei pranešimų apie asmenines žinutes Gal kas buvot susidūrę su tokia problema? Gal tikrai aš pati čia košės priviriau
Man tai Favorites nepatogu labai naudotis Nors tenka dabar, bet prenumerata man priimtinesnė
QUOTE(justess22 @ 2008 05 22, 11:18)
O kodėl jom nepatogu naudotis?