QUOTE(Irmavi @ 2011 01 23, 11:45)
...ne problema
Atsisiunčiam ir skaitom (txt. failas archyve (instrukcija ENG ir RUS kalbom)) kaip sutaupyti pinigėlių
Pasiimti Portrait Professional čia.
Gero darbo
Atsisiunčiam ir skaitom (txt. failas archyve (instrukcija ENG ir RUS kalbom)) kaip sutaupyti pinigėlių
Pasiimti Portrait Professional čia.
Gero darbo
Naujausia mano turima Portrait Professional Studio versija 9.8.2.
Archyvas, išarchyvavę, būtinai skaitom textinį failą (parašiau Lt k.) !
Siunčiamės
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 22, 14:39)
na va taip perdarius atrodo:
pvz-
jei norit galiu duot nuorodą atsisiuntimui tų visų medalių, bet reiks padirbėt su jais...
pvz-
jei norit galiu duot nuorodą atsisiuntimui tų visų medalių, bet reiks padirbėt su jais...
sveikute o sakyk su kuo tu nuimi užrašus taip gražiai nusiima tau kokį įrankį naudoji?ačiū.
QUOTE(Scarlette @ 2011 04 25, 21:44)
sveikute o sakyk su kuo tu nuimi užrašus taip gražiai nusiima tau kokį įrankį naudoji?ačiū.
nezinau kaip panaikint tik uzrasa, bet as tai paprastai, uztusavau tokia pacia spalva ir viskas
Labukas,
Mamytės, gal kas turite rėmelių kurie tiktų pasidaryti padėkas už dalyvavimą šaškių konkurse? Ar pavekslėlių ta tema? kažkaip nesiseka pačiai susirasti
Mamytės, gal kas turite rėmelių kurie tiktų pasidaryti padėkas už dalyvavimą šaškių konkurse? Ar pavekslėlių ta tema? kažkaip nesiseka pačiai susirasti
QUOTE(Beiker @ 2011 04 26, 08:58)
nezinau kaip panaikint tik uzrasa, bet as tai paprastai, uztusavau tokia pacia spalva ir viskas
gal ir galima taip bet manau yra ir kitas būdas
QUOTE(Scarlette @ 2011 04 26, 11:36)
gal ir galima taip bet manau yra ir kitas būdas
o kam kitaip vargti kai yra paprasciausias budas uzspalvinti ta pacia spalva, juolab kad (pavyzdyje) nera uzdeta jokio efekto fonui
QUOTE(Jasumi @ 2011 04 26, 11:59)
o kam kitaip vargti kai yra paprasciausias budas uzspalvinti ta pacia spalva, juolab kad (pavyzdyje) nera uzdeta jokio efekto fonui
aš apie tą nešneku kuriame net fono nėra,ten užsidedi kaip nori kokį norį.o aš kalbu kur yra jau su spalva ir su užrašu.....nu nesvarbu jau supratau užpili ir viskas ta pačia spalva
QUOTE(Scarlette @ 2011 04 26, 11:04)
aš apie tą nešneku kuriame net fono nėra,ten užsidedi kaip nori kokį norį.o aš kalbu kur yra jau su spalva ir su užrašu.....nu nesvarbu jau supratau užpili ir viskas ta pačia spalva
...normaliai
vientisa spalva palengvina, gradiento ar faktūros nėr, tai ir vargo nėr
Papildyta:
QUOTE(@lone @ 2011 04 26, 08:50)
Labukas,
..kad panašu į diplomą būtų? Galim įvairaus lygio padaryt...manau, nėr sunku- susirandi pav. googlėj, na ir komponuoji...ar reik kažko išskirtinio?
QUOTE(@lone @ 2011 04 26, 08:50)
Labukas,
va toks pavyzdukas (pasižiūrėjimui)...gal jau labai oficialus...?
Ar čia vaikams reik kokio žaismingo?
QUOTE(Scarlette @ 2011 04 26, 12:04)
aš apie tą nešneku kuriame net fono nėra,ten užsidedi kaip nori kokį norį.o aš kalbu kur yra jau su spalva ir su užrašu.....
kiek matau ten violetine spalva
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 26, 14:13)
vientisa spalva palengvina, gradiento ar faktūros nėr, tai ir vargo nėr
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 26, 14:58)
va toks pavyzdukas (pasižiūrėjimui)...gal jau labai oficialus...?
Būtent vaikams ikimokyklinukams
Jūsų pavyzdėlis irgi ar galima jį pasiskolinti, kad i wordą galėčiau įsikelti