tai bet čia vaikams skirta bus?
Be to ten ne šablonai o png., taigi reik padirbėti (iškirpt ko nereik, ir savo paveiksliukus bei užrašus sukelt). O psd formate sunkiai rasit, manau
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 22, 14:31)
tai bet čia vaikams skirta bus?
Be to ten ne šablonai o png., taigi reik padirbėti (iškirpt ko nereik, ir savo paveiksliukus bei užrašus sukelt). O psd formate sunkiai rasit, manau
taip, vaikam (Sunaus krikstynom)
na va taip perdarius atrodo:
pvz-
jei norit galiu duot nuorodą atsisiuntimui tų visų medalių, bet reiks padirbėt su jais...
pvz-
jei norit galiu duot nuorodą atsisiuntimui tų visų medalių, bet reiks padirbėt su jais...
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 22, 14:39)
ok, duokit. Padirbesiu su malonumu
QUOTE(Beiker @ 2011 04 22, 13:43)
ok, duokit. Padirbesiu su malonumu
tuoj užkrausiu į FAILUS...duosiu linką.
Ten daug tų medalių, visokių formų...
Vaikiški medaliai. Daug, bet png ir rus.k.
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 22, 14:53)
CIA psd fotmatu, su visais sluoksniais. Ko nereikia istrinti galima, ka reikia pasikeisti. Pagal forma - toks pats berods.
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 22, 15:02)
aciu
QUOTE(CuteButPsycho @ 2011 04 23, 11:46)
Mamytės, dar kartelį paklausiu,gal kuri iš jūsų turite portrait professional studio programėlę? Labai reiktų konsultacijos dėl instaliacijos
#398 postas 34-me šios temos puslapyje.
Va toks gražutis šabloniuks. Daugiasluoksnis PSD. Failo dydis 100Mb.
Failas archyve
Papildyta:
Jei atsisiuntėt tą archyvą- tai viduj yra tekstinis failiukas, o jame instrukcija. Labai viskas paprasta.
Nereik suvedinėt jokių kodų. Atidžiai (!) paskaitykit ką parašiau txt faile, kaip ten viskas daroma.
Na jei nesigaus- man AŽ parašykit.
Failas archyve
Papildyta:
QUOTE(CuteButPsycho @ 2011 04 23, 13:52)
Irmavi, prašo,man kažkokį token kodą suvesti, net nežinau,o googlėje nieko nerandų lietuvių kalba. Gal galėtum pagelbėti ir pasakyti ką ten berašyti?
Jei atsisiuntėt tą archyvą- tai viduj yra tekstinis failiukas, o jame instrukcija. Labai viskas paprasta.
Nereik suvedinėt jokių kodų. Atidžiai (!) paskaitykit ką parašiau txt faile, kaip ten viskas daroma.
Na jei nesigaus- man AŽ parašykit.