Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas Fotoshopui V

QUOTE(ziit @ 2010 12 12, 03:38)
as neregistruota ten tai negaliu pabandyti paziureti, kas tai per reikalas. bet man atrodo, kad arba: 1) ten yra dar vienas sluoksnis su padidintu permatomo nustatymu, o 2) gal tik ta dalis padidintas permatomumas? kiek ten sluoksniu? pabandyk uzdarineti sluoksnis po sluoksnio ir paziurek kas pasiliks g.gif
as pabandziau panasu faila is kitos svetaines, ir ten yra 2 sluoksniai : vienas -nuotrauka ir kitas - su iskirptu veidu su padidintu permatomumu, ta sluoksni isimk(delete, gali palikti ta sluoksni ir ten imesti savo foto, bet tada opacity nustatymas turi buti 100%) ir sukurk kita sluoksni savo nuotraukai.
gali daryti  "save as" , kad islaikytum orgina, bet jeigu islaikysi psd formata, tai nebutina

aaa as ir neuziregistravus esu del to per save as ir saugau biggrin.gif reik eit prisiregistruot
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 11 21, 15:01)
išarchyvavus bus keliolika .abr tipo failiukų, tai juos keliam adresu:
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS(nr.) \Presets\Brushes

As issisaugojau bet man vistiek nerodo man tuos teptukus ten kur tas teptukas parasyta Brush tool, pencil tool, Color replacement tool, gal kitureik ieskot is mask serijos teptukus?
pas mane CS4
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2010 12 12, 13:49)
As issisaugojau bet man vistiek nerodo man tuos teptukus ten kur tas teptukas parasyta Brush tool, pencil tool, Color replacement tool, gal kitureik ieskot is mask serijos teptukus?
pas mane CS4

spaudziat kairej Brush Tool arba B raidę
žiūrit viršuj kairėj> teptuko dydis ir šalia tokia ikonėlė kai sumerkti teptukai:)
Čia du variantai:
galit spaust ant tos ikonkės- atsidarys dešiniau teptukų valdymo skydas...spauskit Brush Presets
matome viršuj dešinėj ikonke kaip horizont.linijos> spauskit...atsidarys visų teptukų presetai, tai pasirenkat Mask ar kitą kokį

Antras variantas:
kur kairėj viršuj teptuko dydis pixeliais...išskėskit jį ir atsidarys apačion langas...dešiniau juodas mažas trikampis...spaudžiam jį ir matom visų teptukų presetus...
Ar aišku kiek ? Bandykit, turi gautis...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 12 12, 15:08)
spaudziat kairej Brush Tool arba B raidę
žiūrit viršuj kairėj> teptuko dydis ir šalia tokia ikonėlė kai sumerkti teptukai:)
Čia du variantai:
galit spaust ant tos ikonkės- atsidarys dešiniau teptukų valdymo skydas...spauskit Brush Presets
matome viršuj dešinėj ikonke kaip horizont.linijos> spauskit...atsidarys visų teptukų presetai, tai pasirenkat Mask ar kitą kokį

Antras variantas:
kur kairėj viršuj teptuko dydis pixeliais...išskėskit jį ir atsidarys apačion langas...dešiniau juodas mažas trikampis...spaudžiam jį ir matom visų teptukų presetus...
Ar aišku kiek ? Bandykit, turi gautis...

aciu gavos, bet pas mane kazkodel nera mygtuko clear, jis uzrasytas bet pilkas ir neleidzia ji paspaust
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2010 12 12, 14:49)
aciu gavos, bet pas mane kazkodel nera mygtuko clear, jis uzrasytas bet pilkas ir neleidzia ji paspaust

matyt pasirinktas ne tas sluoksnis šiam darbui...
galima pastebėt,kad ir Brush tool neįsijungs jei nėra kur jį panaudot...
Antra...jei sluoksnis užrakintas (spyna prie jo)- Clear t.p. nesijungs--- reik dubliuoti sluoksni Ctrl+J ir dirbt su juo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 12 gruodžio 2010 - 14:27
QUOTE(Irmavi @ 2010 12 12, 16:21)
matyt pasirinktas ne tas sluoksnis šiam darbui...
galima pastebėt,kad ir Brush tool neįsijungs jei nėra kur jį panaudot...
Antra...jei sluoksnis užrakintas (spyna prie jo)- Clear t.p. nesijungs--- reik dubliuoti sluoksni Ctrl+J ir dirbt su juo...

as kazka musiau pridirbau, mat db paspaudus trintuka man vistiek ta pasirinkta figura ( teptukui kur rinkaus rodo) ar cia kazka nugrybavau as?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2010 12 12, 15:45)
as kazka musiau pridirbau, mat db paspaudus trintuka man vistiek ta pasirinkta figura ( teptukui kur rinkaus rodo) ar cia kazka nugrybavau as?

trintukas "prisimena" paskutinio brušo formą...Reik keist teptuką į standartinį apvalų. Galima pasirinkt trintalo formą tokiom pačiom procedūrom kaip rašiau aukščiau...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 12 12, 17:38)
trintukas "prisimena" paskutinio brušo formą...Reik keist teptuką į standartinį apvalų. Galima pasirinkt trintalo formą tokiom pačiom procedūrom kaip rašiau aukščiau...

Dekui wink.gif
Atsakyti
Sveikutes. gal kuri turit kodus fotoshopuj registtruoti ir galit man padeti?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2010 12 12, 18:12)
Sveikutes. gal kuri turit kodus fotoshopuj registtruoti ir galit man padeti??  4u.gif

vien tik kodų gali neužtekti...
Atsakyti
Gerosios mielosios Supermamytės 4u.gif

Artėja mano dukrytės 7 gimtadienis. Gal kas turite tai progai sukurtų šablonų saldainių popierėliamas ar šampanams ar šiaip ką nors smagaus.... blush2.gif Pasidalinkite, labai prašau.....
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2010 12 14, 15:23)
Gerosios mielosios Supermamytės  4u.gif

Artėja mano dukrytės 7 gimtadienis. Gal kas turite tai progai sukurtų šablonų saldainių popierėliamas ar šampanams ar šiaip ką nors smagaus....  blush2.gif  Pasidalinkite, labai prašau.....

saldainių nedariau, bet šampano etiketė kažkur turiu, ten tik reiks kai ką pakeist...
...
Jau...kažkada buvau davus nuorodą...pasikartosiu.
(trijų dalių maketas, ir dar nuėmiau šešetuką dabar). Viskas, gaudykit smile.gif

user posted image

Siųstis

P.S. Ten PSD failai archyve !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 14 gruodžio 2010 - 15:45