QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 23, 12:28)
čia žinoma mano asmeninės fanaberijos, bet..... ar jūs nenorit tada tos foto padaryt vintage stiliaus, pasendint ar pastilizuot, paryškint..... tie rėmeliai jie tokie negyvi man, o šeip aš geriau ją ant kokių marškinėlių atspauščiau
nu bet čia šeip kažkaip nesusiturėjau aš
o šeip jei jūsų vyras prisiekias žvejys turbūt fotografuoja savo laimikius gal didžiausios lydekos atvaizdas ant dyyydelio gero termosos labiau jį džiugins ir kolegoms žvejams galės parodyt, kad va sugavau vat tokią per pus didesnė nei termosas ir mintis ir malonumas
o savo mylymojo fotografiją pagarbiai į rėmelius įdėsit ir nečiupys jos niekas su sliekuotom rankom
nu bet čia šeip kažkaip nesusiturėjau aš
o šeip jei jūsų vyras prisiekias žvejys turbūt fotografuoja savo laimikius gal didžiausios lydekos atvaizdas ant dyyydelio gero termosos labiau jį džiugins ir kolegoms žvejams galės parodyt, kad va sugavau vat tokią per pus didesnė nei termosas ir mintis ir malonumas
o savo mylymojo fotografiją pagarbiai į rėmelius įdėsit ir nečiupys jos niekas su sliekuotom rankom
va tame ir beda kad jis svogeris ir ne lt gyvena ir net nzn ar turi foto su laimikiu, cia tik kelias teturiu jo foto,
na dekui uz nuomone bandysiu gamint ka nors