QUOTE(Irmavi @ 2010 10 05, 12:19)
Užėjau į SM skyrelį "Paslaugos" pasižiūrėti maketavimo darbelių. Tikrai, labai gražus ir profesionalus atlikimas.
Na Jusu ne kiek prastesni , negu "shedevrai" ish paslaugu skirelio......drasiai galite pabandyti ir pinigeliu uzsidirbt
Turite skoni ir saiko pojuti (nebandot i viena montazha ikisht max. photoshopo efektu). Sekmes
QUOTE(lira @ 2010 10 05, 17:46)
Na Jusu ne kiek prastesni , negu "shedevrai" ish paslaugu skirelio......drasiai galite pabandyti ir pinigeliu uzsidirbt
Turite skoni ir saiko pojuti (nebandot i viena montazha ikisht max. photoshopo efektu). Sekmes
... ,tačiau jei atsiduot Fotoshopui "už pinigėlius" , bijau laiko mokytojaut nebeliks. Va kai visai krizė prispaus- tada žiūrėsim...
O kol kas savo malonumui dirbu kai yra laisvesnė minutė...
QUOTE(delfiniux @ 2010 10 05, 15:04)
Irmavitikrai labai gražūs darbeliai rėmelių ir aš paėmiau keletą
Dar reiktų labai su Garfildu.Kažkada buvau čia užtikusi nuorodėlę tokių rėmelių.Perinstaliavau pc ir nebeliko jų pas mane.Dabar niekaip nebegaliu rasti iš kur siunčiausi.Gal kas padės
Dar reiktų labai su Garfildu.Kažkada buvau čia užtikusi nuorodėlę tokių rėmelių.Perinstaliavau pc ir nebeliko jų pas mane.Dabar niekaip nebegaliu rasti iš kur siunčiausi.Gal kas padės
reik rėmelio dėl foto? va tokio pvz.:
Nuoroda
ar kažkokio kito varianto? Kad veidą įdėt kokiam Garfildo draugui?
QUOTE(Scarlette @ 2010 10 05, 14:39)
reikia rėmelių su garfildu?ar klipartų?
rėmelių
Irmavi labai ačiū gražus rėmelis kalendorius irgi
O gal maketukų kalendoriams turite?
[quote=PASmane,2010 10 05, 21:21]
Jei dar reikia ...iš interneto platybių... ...
labai,labai ačiū turim tokį Garfildo ir Žmogaus voro gerbėją taigi niekada nebus per daug rėmelių
Jei dar reikia ...iš interneto platybių... ...
labai,labai ačiū turim tokį Garfildo ir Žmogaus voro gerbėją taigi niekada nebus per daug rėmelių
Kalendorius lapkričiui...
Vėl bandžiau su "skrebukų" rinkinuku pažaist. Jei patinka- prašau siųstis.
Galite patalpint foto pagal pageidavimą.
PNG failas archyve.
Vėl bandžiau su "skrebukų" rinkinuku pažaist. Jei patinka- prašau siųstis.
Galite patalpint foto pagal pageidavimą.
PNG failas archyve.
QUOTE(Irmavi @ 2010 10 05, 16:34)
QUOTE(Irmavi @ 2010 10 05, 17:06)
remelis "per grazus" fotografijai.... arba remelio taip neapkraukite arba nuotrauka paryskinkte (kontrastinguma uzdekite).....
pritariu kazkriai forumietei, kad jusu darbeliai skolingi... drasiai galiu teigti jog kai kurioms is "paslaugu" skyrelio dar tolokai iki jusu sekmes kuryboje
QUOTE(Chera @ 2010 10 06, 20:03)
remelis "per grazus" fotografijai.... arba remelio taip neapkraukite arba nuotrauka paryskinkte (kontrastinguma uzdekite).....
pritariu kazkriai forumietei, kad jusu darbeliai skolingi... drasiai galiu teigti jog kai kurioms is "paslaugu" skyrelio dar tolokai iki jusu sekmes kuryboje
, " veidrodzio" sluoksnio (layer) kontrastas reguliuojasi, nuotrauką galima stipriai išryškinti, arba "veidrodžio" efektą galim panaikinti ištrinant sluoksnį. PSD faile numatytas pilnas valdymas. Nereikalingas detales galit pašalint ar pakoreguoti dydį...
P.S. Čia ne mano autorinis darbas, , aš visai nedaug čia nagučių prikišau...
1 gimtadieniui gal turite ka nors ant sampano butelio?