Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telšiuose :)

QUOTE(Nireglina @ 2011 01 30, 19:38)
O kas čia baisaus? biggrin.gif  Pirmo gimdymo metu sėdėjau ir aš, bet tuomet man viskas buvo dzin.

Baisu tai, kad skausmas tikrai pats stipriausias buvo sėdint arba kai liepdavo atsigulti tonų matavimui. Man labiausiai patiko vaikščioti, tada nebuvo jokių baisių skausmų.

QUOTE(Nuotaikele @ 2011 01 31, 12:44)
Pritariu MissMarpl, ir man labai patiko nestumas. gimdymo laukiau kaip kazko laabai baisaus. galvojau vis, kada tier didieji skausmai. bet ju nera, tai tik su skatinamaisiais jau ir turiu leliu. gerai, kad buvo galima pavaiksciot, pasedet

aha, man irgi tokios mintys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gulint ir isiremus patogiau ir stipriau galima stumt. Kiek girdejau, jei ko nemaisau, galima su vyru ir baseine paplaukiot, kol prasides tikrieji saremiai. bet man neteko tokia laime, iskart gulde tonu matuot thumbup.gif
Kada planuojat antra, o gal trecia gimdyma? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMarpl @ 2011 02 02, 11:09)
Baisu tai, kad skausmas tikrai pats stipriausias buvo sėdint arba kai liepdavo atsigulti tonų matavimui. Man labiausiai patiko vaikščioti, tada nebuvo jokių baisių skausmų.
aha, man irgi tokios mintys drinks_cheers.gif

Man sėdėti buvo dar nieko, bet gulėti, kai matavo tonus doh.gif Geriausiai jaučiausi vaikščiodama. Sėdėjimą ant basono palengvino mintis, kad taip greičiau atsidarys kaklelis.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikele @ 2011 02 02, 20:52)
Gulint ir isiremus patogiau ir stipriau galima stumt. Kiek girdejau, jei ko nemaisau, galima su vyru ir baseine paplaukiot, kol prasides tikrieji saremiai. bet man neteko tokia laime, iskart gulde tonu matuot  thumbup.gif

Man irgi neteko jokių atrakcijų, vonių patirti, nes į ligoninę atvažiavau jau su 6 cm atsidarymu. Čia taip atsidarė, kol namuose vaikštinėjau, o paskui bebūnant ligoninėj naktį gimdymo veikla sulėtėjo, tai teko ir ant basono pasėdėt doh.gif Kolkas reikia mažylę prauginti, tada bus galima mąstyt ir apie kitus gimdymus smile.gif

QUOTE(Nireglina @ 2011 02 03, 00:03)
Man sėdėti buvo dar nieko, bet gulėti, kai matavo tonus doh.gif Geriausiai jaučiausi vaikščiodama. Sėdėjimą ant basono palengvino mintis, kad taip greičiau atsidarys kaklelis.

drinks_cheers.gif man irgi taip
Atsakyti
Ir man gulet buvo nekas, kai matavo tonus, pykino.
Aisku, kad maziuka pirmiau reikia uzaugint. bet tiek girdejau aplinkui tik baisiu istoriju apie gimdymus, kol paciai reikejo laukt. bet nieko baisaus nenutiko. tai norisi pasidalinti mintimis ir apie lengvus gimdymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikele @ 2011 02 02, 19:52)

Nu as dar neplanuoju artimiausiu metu dar vieno, jau ir su situo vaje kiek vargo smile.gif Norisi biski paaugint atsikvept, nu tada ir vel i darba biggrin.gif
Atsakyti
Galima sakyt, kad kita gimdyti nebijotumet 4u.gif . Saunu.
Atsakyti
Man teko girdeti, kad Telsiu ligonine palieka Litkina ir Mackevicius, kazin kiek tame yra tiesos, ar cia kartais tik ne is pirsto lauzti pletkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2011 03 02, 20:06)
Man teko girdeti, kad Telsiu ligonine palieka Litkina ir Mackevicius, kazin kiek tame yra tiesos, ar cia kartais tik ne is pirsto lauzti pletkai  g.gif

Litkinas jau isvyko i Klaipeda verysad.gif verysad.gif verysad.gif man dar teko pas ji gimdyt, dar suspejau, nuostabus daktaras thumbup.gif
Atsakyti
Visi geri gydytojai bėga iš Telšių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gugikis @ 2011 03 03, 11:51)
Litkinas jau isvyko i Klaipeda verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif man dar teko pas ji gimdyt, dar suspejau, nuostabus daktaras thumbup.gif

Nu va kaip gaila sad.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip tiek daug zmones nutyli, kaip pervtiek metu niekas nesikeicia, kad vat tokie zmones, kaip Sauliene, vis dar tebedirba sad.gif ji jau net musu mamas terorizavo ir vis dar bujoja toliau! Kaip gaila, kad ner teisybes!
Atsakyti