Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telšiuose :)

QUOTE(MissMarpl @ 2011 01 23, 18:50)
Va kaip šaunu. O turi dukrytę ar sūnų?

Milonyte, jei nežinai tiksliai pavardžių gal nevertėtų taip užtikrintai rašyti. Tu tikrai parašei viską, kas atitinka vedėją Mackevičių. Manau, kad su Litkinu nesi net susidūrus, nes jis tik nuo 2009 m. rugpjūčio Telšiuose tedirba.

O apsirikti negalima? g.gif
taip sumaišiau pavardę ir kas čia tokio. Nereikia taip jautriai reaguoti. Žinau, kad šeimos draugas, bet tikrai ne specialiai čia aš ant jo taip parašiau.
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2011 01 26, 16:11)
O apsirikti negalima?  g.gif
taip sumaišiau pavardę ir kas čia tokio. Nereikia taip jautriai reaguoti. Žinau, kad šeimos draugas, bet tikrai ne specialiai čia aš ant jo taip parašiau.

te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMarpl @ 2011 01 26, 15:16)

lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=astonja,2011 01 25, 23:26]
Nu aisku, kad neverta, bet as kadangi laukiaus pirmojo vaiko, tj buvo daug klaustuku ir nepagristu baimiu smile.gif O kai antra karta teks gimdyti, tj manau bus daug ramiau smile.gif Ir manau kad daugumai laukiancios pirmuju atzalu toks nerimas uzpuola
O man kaip tik pirmas nėštumas ir gimdymas toks ramus ir be jokių baimių buvo,nors nieko nzn...
O va su antru neštumu daug baimių,bijau gimdymo,ir pan...tas žinojimas man visai nepadeda doh.gif
Atsakyti
pasisakau ir aš šioj temoj, nes beveik prieš 5 metus teko gimdyt Telšiuose, tuo metu gyvenom Kaune, bet gimdymui pasirinkau Telšius ir neapsirikau, likau viskuom patenkinta smile.gif susiduriau su dauguma dygytojų (nes gulėjau su pernešiojimu), bet "didžiają" dieną pakliuvau pas Mackevičių (tuo metu jis buvo vedėjo pavaduotojas), akušerė B. Avelienė thumbup.gif po ilgos bemiegės natkies "darbelio" 6 val. ryte apkabinau savo klecką, 4 kg., 56cm bigsmile.gif atsidėkojom "simboliškai" (nepersistengėm) gydytojui, akušerei smile.gif
neseniai teko susidurt su gyd. Litkinu- duočiau kad ir 100 balų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linušiukė @ 2011 01 26, 15:25)
O man kaip tik pirmas nėštumas ir gimdymas toks ramus ir be jokių baimių buvo,nors nieko nzn...
O va su antru neštumu daug baimių,bijau gimdymo,ir pan...tas žinojimas man visai nepadeda doh.gif

Nu gal gimdymas pirmas sunkus buvo?
As tj labai bijojau kad man neiseis isstumti biggrin.gif Nors pavyko viskas kuo puikiausiai, gimdymas nebuvo labai sunkus, tik emocijos pries prasidedant gimdymui buvo nekokios smile.gif O seip tj galeciau gimdyti ir gimdyti, tik va nesiot - tj ne duok Dieve, man tie devyni men buvo gryno pragaro biggrin.gif O jei kas bijot gimdyt kreipkites, galiu pagimdyt uz jus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2011 01 27, 14:06)
As tj labai bijojau kad man neiseis isstumti biggrin.gif Nors pavyko viskas kuo puikiausiai, gimdymas nebuvo labai sunkus, tik emocijos pries prasidedant gimdymui buvo nekokios smile.gif O seip tj galeciau gimdyti ir gimdyti, tik va nesiot - tj ne duok Dieve, man tie devyni men buvo gryno pragaro biggrin.gif O jei kas bijot gimdyt kreipkites, galiu pagimdyt uz jus biggrin.gif  lotuliukas.gif

o man atvirkščiai - neštumas liuks, patiko būt nėštukei - o gimdyt nea blink.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejinga: 27 sausio 2011 - 13:34
QUOTE(astonja @ 2011 01 27, 14:06)
Nu gal gimdymas pirmas sunkus buvo?
As tj labai bijojau kad man neiseis isstumti biggrin.gif Nors pavyko viskas kuo puikiausiai, gimdymas nebuvo labai sunkus, tik emocijos pries prasidedant gimdymui buvo nekokios smile.gif O seip tj galeciau gimdyti ir gimdyti, tik va nesiot - tj ne duok Dieve, man tie devyni men buvo gryno pragaro biggrin.gif O jei kas bijot gimdyt kreipkites, galiu pagimdyt uz jus biggrin.gif  lotuliukas.gif

Nu tikrai nelengvas...Be nuskausminamųjų gimdžiau 17 val,tai prisikankinau užtektinai doh.gif Nėštumas nesunkus,tiesiog kaifavau juo bigsmile.gif
Dabar kankina visokios mintys,bijau,kad gimdymas gali būti toks pat ilgas ir skausmingas g.gif O nėščiai visai patinka būti ir dabar ax.gif
Atsakyti
Man nėštuke būt labai patiko. Nors ši vasara buvo labai karšta ir buvo tikrai sunkių dienų, bet nėštumą tikrai prisimenu su didžiausiu malonumu wub.gif
O gimdyti tai nebuvo taip, kad labai jau patiktų ir malonu būtų, bet nebuvo taip baisu, kaip maniau kad gali būti. Aišku, buvo tokių tikrai klaikių momentų (sėdėjimas ant basono), bet visumoj, tai viskas gerai ir gimdymas neįbaugino manęs.
Atsakyti
QUOTE(MissMarpl @ 2011 01 29, 14:21)
Aišku, buvo tokių tikrai klaikių momentų (sėdėjimas ant basono)

O kas čia baisaus? biggrin.gif Pirmo gimdymo metu sėdėjau ir aš, bet tuomet man viskas buvo dzin.
Atsakyti
QUOTE(MissMarpl @ 2011 01 29, 15:21)
Man nėštuke būt labai patiko. Nors ši vasara buvo labai karšta ir buvo tikrai sunkių dienų, bet nėštumą tikrai prisimenu su didžiausiu malonumu wub.gif
O gimdyti tai nebuvo taip, kad labai jau patiktų ir malonu būtų, bet nebuvo taip baisu, kaip maniau kad gali būti. Aišku, buvo tokių tikrai klaikių momentų (sėdėjimas ant basono), bet visumoj, tai viskas gerai ir gimdymas neįbaugino manęs.

Man ir teko ant jo sedet, gerai kad vyras buvo salia, nes buciau turbut nuo jo nukritus smile.gif Nu maniskis truko 8 val, bet gryno "malonumo" kokia pora paskutiniu valandu smile.gif buciau as anksciau pagimdzius bet vis nebuvo stangu, kol gydytojas nusprende duot skatinamuju smile.gif
Atsakyti
Pritariu MissMarpl, ir man labai patiko nestumas. gimdymo laukiau kaip kazko laabai baisaus. galvojau vis, kada tier didieji skausmai. bet ju nera, tai tik su skatinamaisiais jau ir turiu leliu. gerai, kad buvo galima pavaiksciot, pasedet
Atsakyti