Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telšiuose :)

QUOTE(MissMarpl @ 2010 10 17, 22:31)
Sveikutės,

Gimdžiau Telšiuose daugiau nei prieš savaitę. Kadangi iš anksto buvau susitarusi su nuostabiu gydytoju Litkinu, tai kažkaip ramiau ant širdelės buvo. Man papuolė akušerė Avelienė thumbup.gif Labai nuostabi, rūpestinga, maloni. Taip pat faina ir seselė, kurios pavardės nežinau. Šiaip personalas gana malonus. Tik viena akušerė Rėmezienė paiko nekokį įspūdį, tokia grubijanka, atžagari, bet ačiū Dievui mažai su ja teko susidurti. Vaikus prižiūrinčios sesutės fainos, rūpestingos. Gudauskienė už pinigėlius irgi nors prie žaizdos dėk, net išbučiavo išvažiuojant.

Mano gimdymą taip pat Avelienė priėmė, man tai ji thumbup.gif švelni, žino kada ką pasakyti.
Gudauskienė doh.gif taip pat išbučiavo iš pakvietė sugrįžt, aišku bučinys kainavo lotuliukas.gif

Man sąrėmiai prasidėjo apie ketvirtą dienos.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikele @ 2010 10 21, 11:44)
  Smalsu, ar gimdymo skausmai dazniausiai prasideda nakti?

Man prasidėjo vakare.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

prisiduodu ir as po gimdymo thumbup.gif labai pasiseke,nes gimdyma prieme pats gyd. Litkinas,akusere taip pat nebloga,atrodo Bertasiene,ar kazkas pn. biggrin.gif

pagimdziau praeita sekmadieni,tai skausmeliai prasidejo sestadieni nuo ryto pabudus,ant vakaro dingo,ismiegojau nakti thumbup.gif ir nuo pat ryto,dar po nedidelio paskatinimo smileysex.gif vel skausmeliai grizo,ir labai dazni,4,3,2 min. ir taip visa dienele...po pietu nebeiskenciau prisistaciau ligoninen,nes pradejo eit kraujingos isskyros.Gyd. Litkinas apziurejas,nurate 2 cm doh.gif nu nedaug sakau,tai isvykau namo.bet ten iskenciau tik pora val lotuliukas.gif grizau atgal.. 4u.gif

tai 17 val grizau,iki mazdaug 18val klizma,ir i gimdykla.19val vandenis prakirpo,19.40 min,skatinamuosius lasino,nes kaklelis atsidare,o veikla ir sustojo,stangu nerasta doh.gif biggrin.gif tsip issikankinau iki beveik 24 val nakties.neprasidejus stangoms gyd.jau prakalbo apie cezari..ir va ta akimirka prasidejo stangos-gyd,sako va kokio stebuklingo zodelio reikejo,ir 23.50 val. ant krutines gulejo mazas,truputi pameles kunelis.gavom 9-10 balu thumbup.gif

ryte begau i dusa,vonios kambarys ledinis,vanduo vos drungnas,bet ka daryt juk reikia nusipraust doh.gif tai lindau.palatos tai lab siltos,vis isjungdavau siluma smile.gif maistas skanus,sesutes thumbup.gif Gudauskiene taip pat maloni pasirode,nors pinigu nekisau niekam,.tik israsymo diena ja pamaloninau rafaelo dezute,ir kavos pakeliu ir viskas mirksiukas.gif lotuliukas.gif

beje nuostabaus gyd,deka nei plysau,nei kirpo,galejau lekt i sokius nuo stalo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikroji meile: 31 spalio 2010 - 12:05
Sveikinu tikroji meile su šeimos pagausėjimu ir sėkmingu gimdymu thumbup.gif
Žiūriu gyd. Nr. 1 Telšiuose Litkinas biggrin.gif
Aš ne ekspertę, bet man atrodo, kad ar tu plyši ir ar reikės siūti nelabai priklauso nuo gydytojo kopetencijos. Juk leliuko dydis daug ka lemia g.gif
Atsakyti
QUOTE(donati @ 2010 07 01, 07:03)
sveikos merginos 4u.gif .gimdyti telsiuose neteko, bet teko guleti ligoninej del vemimo ir prieslaikinio gimdymo kelis kartus, tai visus daktarus zinau:).man asmeniskai girciene thumbup.gif , vedejas ir litkinas nerealus thumbup.gif . litkinas jaunas ir dar nesugadintas kysiu ir tt.bandziau su juo atsiskaityti kad apziurejo ir papasakojo issamiai mano situacija, bet neimanoma buvo, sako mano toks darbas:)

Sveika : Girciene yra mano ginekologe,seip daug kas ja skundziasi,bet a stai moterei nei kysiu nesiau nei ka,bet jin mane priziuri ir neturiu su ja problemu..Del Litkino pritariu ta stai daktarelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kad visi tokie butu daktarai telsiu ligonines vardas pakiltu 100% smile.gif As planuoju moketi pinigelius moketi ir kviestis Litkini i gimdyma,turi ligoniu kasai kazkaip sumoketi ir gali issikviesti tau tinkanti ginekologa:)jei tuo metu ne jis tebudi:)
O kas del bambytes nukritimo,tai svogerka kai gimde jai klaipedoje liepe su "Baneocin"miltukais pilti ir bambyte labai greit,graziai nukrito(nudziuvo)
Papildyta:
QUOTE(vaidusia323 @ 2010 09 24, 03:37)
duoda gimdant tokius "sexy" naktinukus ir chalata  lotuliukas.gif  doh.gif o vaikuti aprengs taip pat su ligonines (tiesa pasakius susuks i vystyklus) ir savu rubeliu neleis uzdeti kol vaikiukas nepasitustins  doh.gif  tik niekaip nesuprantu kodel... unsure.gif
Papildyta:

o gimdant teko "malonumas" pabendrauti su Siauliene doh.gif

Kudikeli suka i vystiklus iki kol jis padaro ismatu blush2.gif jie su ismatomis kazkokius tyrimus daro kazka esu girdejusi,ziuri ar nezaliuoja ar normali ismatu spalva..kazka panasaus esu girdejusi,o tikro fakto nezinau biggrin.gif
o del Saulienes ji ne siauliene,o sauliene biggrin.gif sako kai jos asmeniniame gyvenime ivyko tragedija verysad.gif ji labai suizulejo supyko ant viso pasaulio..po tokio yvikio jei reiketu kito darbo...
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2010 10 21, 19:58)
laba dienele  4u.gif

iskilo dar vienas klausimelis... dienomis visada patologiniam nesciasias priziuri gyd Š. o naktim jau budintis ateina  g.gif  tai taip iseina jei man pakliutu gimdyt dienos metu,visad susidursiu su gyd Š. nes budintieji tik nuo vakaro keicias???? ar kaip cia iseina?nebesuprantu... doh.gif

Tas visas skyrius ir palatos priklauso Saulienei,todel ji visada budi diena...Tik kazkaip ispuola tokiu ir naktiniu budejimu,bet pagrinde dienos metu susidursite su Sauliene doh.gif
Atsakyti
[quote=YndreVilk.,2010 11 02, 21:48]
As planuoju moketi pinigelius moketi ir kviestis Litkini i gimdyma,turi ligoniu kasai kazkaip sumoketi ir gali issikviesti tau tinkanti ginekologa:)jei tuo metu ne jis tebudi:)

/quote]

Telšiuose tokia tvarka netaikoma schmoll.gif Galima bandyt su pačiu gydytoju tartis ir jam tiesiai į kišenę mokėt, bet Telšiuose nelabai apsiiima ir "šefuoti", nebent per pažįstamus galima susitarti.
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 11 02, 09:30)
Sveikinu tikroji meile su šeimos pagausėjimu ir sėkmingu gimdymu  thumbup.gif
Žiūriu gyd. Nr. 1 Telšiuose Litkinas  biggrin.gif
Aš ne ekspertę, bet man atrodo, kad ar tu plyši ir ar reikės siūti nelabai priklauso nuo gydytojo kopetencijos. Juk leliuko dydis daug ka lemia  g.gif

sveikutes wink.gif

aciu uz sveikinimus smile.gif

o del plysimu ,kirpimu manau yra siek tiek ie gyd. nuopelnas,jis mato kada gali stumt,kada praleist saremi ir pan...as viska dariau kaip patare..ir mano maziukas ne tox maziukas gime 3 kg 800 g. 55 cm wink.gif
Atsakyti
Turiu porą klausimų - ar reikia į gimdyklą pasiimti leliukui sauskelnių 1 vnt ir vilnones kojinytes? Ar po gimdymo gulint ligoninėje duoda naktinius?
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 11 17, 12:28)
Turiu porą klausimų - ar reikia į gimdyklą pasiimti leliukui sauskelnių 1 vnt ir vilnones kojinytes? Ar po gimdymo gulint ligoninėje duoda naktinius?

Į gimdyklą reikia pasiimti leliukui kepurytę ir vilnones kojinytes. Ar reikėjo sauskelnės nepamenu doh.gif , man atrodo, kad pradžioje suvystė į vystyklą. Po gimdymo naktinius duoda.
Atsakyti
QUOTE(MissMarpl @ 2010 11 17, 16:38)
Į gimdyklą reikia pasiimti leliukui kepurytę ir vilnones kojinytes. Ar reikėjo sauskelnės nepamenu doh.gif , man atrodo, kad pradžioje suvystė į vystyklą. Po gimdymo naktinius duoda.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sauskelnių nereikia schmoll.gif
Atsakyti