Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telšiuose :)

QUOTE(ausryteDi @ 2010 06 17, 23:02)
tai kad cia jau ne naujiena, pries 2 metus gimdziau tai irgi jau telsiuos to spirito nebuvo reikejo i Plunge vaziuot doh.gif  geraj kad gera gydytoja turim, dave mums to spirito rolleyes.gif

Na,aš buvau ankčiau gimdžiusi, tai tada spirito dar galėjo nusipirkti. Bet buvau nemaloniai nustebinta, kad Gudauskienė įteikė receptą ir nieko nepasakė, kad Telšiuose negausim. Mus irgi gydytoja sušelpė-įpylė spirituko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2010 06 18, 11:55)
Gimdžiau sausį Klaipėdoje tai pas mus pogimdyviniame nenaudojo spirito, bambutę tepė su Octinisept ar kažkaip panašiai vadinos ir rekomendavo nusipirkus namie naudoti tai aš juo ir tepiau namie, bet kadangi virkštelė nenorėjo nukristi tai pediatrė patarė patepti "zelionka", o tą Octinoseptą tai pirkau Eurovaistinėj, o ant buteliuko rašo, kad skirtas dezinfekcijai ir skatina žaizdų gijimą

sita turiu mirksiukas.gif

ot velnias,garantija jau baiginejas,teks kita pirkt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikroji meile: 19 birželio 2010 - 18:06
Nu mano vyras kadangi darbo reikalais daznai i Plunge vaziuoja, tj nupirko to spirito, o taip tj del spirito trenktis i Plunges. Spiritas sausina gerai, todel virkstele greiciau nukrenta smile.gif As kelias dienas dar grizus is ligonines pavaliau su spiritu ir virkstele nukrito
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2010 06 21, 11:50)
Nu mano vyras kadangi darbo reikalais daznai i Plunge vaziuoja, tj nupirko to spirito, o taip tj del spirito trenktis i Plunges. Spiritas sausina gerai, todel virkstele greiciau nukrenta smile.gif As kelias dienas dar grizus is ligonines pavaliau su spiritu ir virkstele nukrito

thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif .gimdyti telsiuose neteko, bet teko guleti ligoninej del vemimo ir prieslaikinio gimdymo kelis kartus, tai visus daktarus zinau:).man asmeniskai girciene thumbup.gif , vedejas ir litkinas nerealus thumbup.gif . litkinas jaunas ir dar nesugadintas kysiu ir tt.bandziau su juo atsiskaityti kad apziurejo ir papasakojo issamiai mano situacija, bet neimanoma buvo, sako mano toks darbas:)
Atsakyti
QUOTE(donati @ 2010 06 30, 21:03)
sveikos merginos 4u.gif .gimdyti telsiuose neteko, bet teko guleti ligoninej del vemimo ir prieslaikinio gimdymo kelis kartus, tai visus daktarus zinau:).man asmeniskai girciene thumbup.gif , vedejas ir litkinas nerealus thumbup.gif . litkinas jaunas ir dar nesugadintas kysiu ir tt.bandziau su juo atsiskaityti kad apziurejo ir papasakojo issamiai mano situacija, bet neimanoma buvo, sako mano toks darbas:)

puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donati @ 2010 06 30, 21:03)

As pas Litkina gimdziau, tai viska labai issamiai paaiskina pries imdamasis ko nors, esu labai patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Del spirito i jokia plunge nevaziavau sesele patare su paprasciausia degtine tepti
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Abu vaikus gimdziau Telsiuose.Tai kazkaip man nebuvo aktualu kokios sienos inventorius ar dar kas nors....Svarbu kad reikiamu momentu buvo sižuteikta reikiama pagalba.Na pirmaja gimdziau pas Siauliene,tai ir po siai dienai ne kokie atsiminimai apie jos elgesi ir man istartus zodzius;tos vietos kaip geroj troboj,ka cia nepragimdo-prakirpkit.Jai matai ne motais kad pirmas vaikas ir didelis plius-4200g.Antraji gimdziau pas Gudauska tai viskas ciki piki.Jokiu izeidinejimu,jokiu priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ziuriu kazko sitas puslapelis mires wink.gif negi nebera mamyciu gimdanciu telsiuose? unsure.gif niu liko tiek nedaug, jau visai netrukus manau galesiu ir as su jumis pasidalinti savo gimdymo patirtimi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusia323 @ 2010 08 29, 19:26)
Sveikos mamytes, ziuriu kazko sitas puslapelis mires  wink.gif negi nebera mamyciu gimdanciu telsiuose?  unsure.gif  niu liko tiek nedaug, jau visai netrukus manau galesiu ir as su jumis pasidalinti savo gimdymo patirtimi  rolleyes.gif

Linkiu sekmes ir lauksim tavo ispudziu smile.gif
Atsakyti