Sveikutes, nusprendziau ir as pasidalinti gimdymo ypatumais Telsiuose, gimdziau
pries sesis metus pas buvusi ved. Jeseliuna, buvau susitarusi is anksto taip pat buvau susitarusi
ir del epiduro, akuseres pavardes nepamenu vardas Birute.
vandenys nubego vakare apie astunta, nuvykstam su vyru i ligonine isitikinti ar tai jau tas gymdymas
(saremiu nebuvo) ir sast pas pacia paciausia Sauliene, apziurejo moteriske "iki dvylikos turesi" pradziugina mane, issikvieciu savo daktara ir kol jis atvyksta man padaro klizma.
Apziuri mane vedejas ir siulo eit pamiegoti (aisku pamacius vedeja Sauliene tikraja ta zodzio prasme
kazkaip itartinai isigasta)
Rytas apie devinta ryto mane nuveza i gymdykla busena nepakitusi vandenys bega saremiu nera,
pastato lasine su skatinamaisiais apie 11val po truputi prasideda saremiai prakerpa vandenis situacija nelabai keiciasi, akusere visa diena tikino jog per ilgai gimdymas vaikas uzdus, jog mano vyrui cia ne vieta (vieta dar ir kaip mato zmogus
kaip darbai klostos teko jai padirbet) visa diena kokiu figuru as tik nedariau gulet niekas neleido,
Gerokai po pietu padare epidura numalsino skausma tik vienoj pusej, kita kaip plese taip iki pat gimdymo.
Pagimdziau septinta vakare, be plysimu tik keli idreskimai (akusere prymygtinai siule kirpt neleidau)
nors reikejo tik keliu sukabinimu siuvo taip pat nesulaukus kol prades veikti nejautra.
ved. Jeseliunas apie 500lt - likau tikrai labai patenkinta juolab kai buvo tiek daug komplikaciju.
Akusere- 50lt baisu mamytes islaikykit blaivu prota
Epiduras-100lt (buvo jos pamaina) nesigailiu kartociau verta(kiek girdejau ji pagrindine Telsiuose.
Gudauskiene- uosve pasiule sokolado bet ji mandagiai atsake jog kavos negeria, bet izimuji bucki jos atsisveikinant po 2 paru gavau
Antrasis vaikelis pasauli turetu isvysti keliu savaiciu begyje