Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telšiuose :)

Gimdziau Tesliuose pries beveik 2 savaites,tai kvituka duoda,susimoket i kasa,iraso paketo nr,jis turbut priklauso nuo to,koks gimdymas,kirpo nekirpo,su nuskausminimais ar be ir panasiai. Vyras sake sumokejo 27lt.O visa kita super,daktare susiraukus tik labai buvo,net pavardes nepamenu,bet jos tas dalyvavimas minimalus,visa darba,galima sakyt,atliko akusere,tai netrukde biggrin.gif zodziu nieko blogo negaliu pasakyti ax.gif

QUOTE(indrulka3 @ 2012 10 27, 13:37)
PSP pas Gudauska jokiu mokesciu nera, o ir nuotraukyte veltui duoda thumbup.gif

drinks_cheers.gif vienintelis mokamas dalykas pas ji per visa nestuma buvo streptokoko tyrimas,ir cia daro labaratorija,todel i kasa moket reik,visa kita prieziura visa nestuma nemokama thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam reikia nepanaudoto epiduro rinkinio? (30 lt)
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 10 28, 10:46)
Gimdziau Tesliuose pries beveik 2 savaites,tai kvituka duoda,susimoket i kasa,iraso paketo nr,jis turbut priklauso nuo to,koks gimdymas,kirpo nekirpo,su nuskausminimais ar be ir panasiai. Vyras sake sumokejo 27lt.O visa kita super,daktare susiraukus tik labai buvo,net pavardes nepamenu,bet jos tas dalyvavimas minimalus,visa darba,galima sakyt,atliko akusere,tai netrukde biggrin.gif  zodziu nieko blogo negaliu pasakyti  ax.gif
drinks_cheers.gif  vienintelis mokamas dalykas pas ji per visa nestuma buvo streptokoko tyrimas,ir cia daro labaratorija,todel i kasa moket reik,visa kita prieziura visa nestuma nemokama thumbup.gif

O telsiuose daro ta streptokoko tyrima?
Atsakyti
Gimdziau pries gerus metus.Nebepamenu kas buvo gydytoja (bet tikrai ne Sauliene), ir akuseres pavardes nepamenu,bet tokia moteriskaite ir is stuomens ir is liemens. Superine akusere buvo , ji labai man padejo, tokia saunuole,labai mane optimistiskai nuteike.Pagimdziau be jokiu nuskausminimu,bet kirpo. Labai patenkinta likau. Nuo tada suvokiau koks gerbtinas pribuveju darbas!

Beje pientraukis elektrinis buvo tame proceduru kambarelyje kur stiklinem sienom.Tik reik eit i ta kambareli,o i palata neatnesa jo. Beje pries gimdyma man atliko klizma.
Atsakyti
Ar klizma ten vis dar privalomai padaro? Nes galvoju, jei spesiu pati namuose pasidaryt g.gif
Atsakyti
Neprivaloma. Kai prieš 5.5 m. gimdžiau antrąjį, klizmos nedarė, nes buvau pasidariusi namie.
Atsakyti
Sveikutes, nusprendziau ir as pasidalinti gimdymo ypatumais Telsiuose, gimdziau
pries sesis metus pas buvusi ved. Jeseliuna, buvau susitarusi is anksto taip pat buvau susitarusi
ir del epiduro, akuseres pavardes nepamenu vardas Birute.
vandenys nubego vakare apie astunta, nuvykstam su vyru i ligonine isitikinti ar tai jau tas gymdymas
(saremiu nebuvo) ir sast pas pacia paciausia Sauliene, apziurejo moteriske "iki dvylikos turesi" pradziugina mane, issikvieciu savo daktara ir kol jis atvyksta man padaro klizma.
Apziuri mane vedejas ir siulo eit pamiegoti (aisku pamacius vedeja Sauliene tikraja ta zodzio prasme
kazkaip itartinai isigasta)
Rytas apie devinta ryto mane nuveza i gymdykla busena nepakitusi vandenys bega saremiu nera,
pastato lasine su skatinamaisiais apie 11val po truputi prasideda saremiai prakerpa vandenis situacija nelabai keiciasi, akusere visa diena tikino jog per ilgai gimdymas vaikas uzdus, jog mano vyrui cia ne vieta (vieta dar ir kaip mato zmogus
kaip darbai klostos teko jai padirbet) visa diena kokiu figuru as tik nedariau gulet niekas neleido,
Gerokai po pietu padare epidura numalsino skausma tik vienoj pusej, kita kaip plese taip iki pat gimdymo.
Pagimdziau septinta vakare, be plysimu tik keli idreskimai (akusere prymygtinai siule kirpt neleidau)
nors reikejo tik keliu sukabinimu siuvo taip pat nesulaukus kol prades veikti nejautra.
ved. Jeseliunas apie 500lt - likau tikrai labai patenkinta juolab kai buvo tiek daug komplikaciju.
Akusere- 50lt baisu mamytes islaikykit blaivu prota
Epiduras-100lt (buvo jos pamaina) nesigailiu kartociau verta(kiek girdejau ji pagrindine Telsiuose.
Gudauskiene- uosve pasiule sokolado bet ji mandagiai atsake jog kavos negeria, bet izimuji bucki jos atsisveikinant po 2 paru gavau smile.gif
Antrasis vaikelis pasauli turetu isvysti keliu savaiciu begyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita1980: 31 sausio 2013 - 02:09
Kiek nedaug pasisakymu siais meteliais smile.gif Planuoju gimdyti Tls, kovo 12d turi sueiti terminas, tai jau laukiam su vyru, kada čia kada... Dėl gimdymo esu susitarusi su naująja skyriaus vedėja, Blauzdziuniene, pasirodė labai maloni, bus matyti kaip per gimdyma bus smile.gif gal kuri jau gimde pas ja?
Atsakyti
Gimdyt pas ja neteko, bet apsilankyti teko, tai sudare toki ispudi kad visi daktarai blogi, o as viska uz visus geriausiai ismanau. Na tikra vedeja smile.gif.
As pati pagimdziau prie ta nakti budincio gydytojo, atrodo Gudauskas pavarde, labai gerai nuteike jis, ir labai padejo per gimdyma.
Siaip visai gerai Telsiuose siuo metu gimdyti, nes labai nedidele ten apkrova, ir gimdyvems didelis demesys, o vaiku daktares demesys irgi neapsakytas, labai stengiasi patarti ir prieiti bendro susitarimo.
Atsakyti
Sveikos mamytes:) Ir as ispasakosiu savo ispudzius ir nuomone apie telsius:) gimdziau pries 2 metus. Buvau 20metu ir pirmas vaikas man. Labai domejaus ir skaitinejaus kaip visos gimdo telsiuose, tai buvau pakaraupusi nes visos bijojo ir blogi atsiliepimai buvo apie Siauliene tai as labai bijojau tos dienos kai teks gimdyt:( bet stai atejo rugsejo paskutine diena kai teko vaz i ligonine nes mane pagulde kadangi turejau jau pries 3 dienas gimdyt o negimdziau dar. tai atsiguliau i ligonine. atejo patikra ir susitikau su baisiaja Siauliene.Ji mane su sypsena tikrina sako tu viena seimoj vaikas sakau taip, ji sako o kodel taip sakau mama tikriausiai bijojo gimdyt antra kart:) ji nusijuoke ir sako niu tikriausiai tu nebijosi nei sio nei kito gimdymo sakau nu gal. ji nusijuoke ir baiges vizitas jos su manim. Na ir tada supratau kad nebaisi ta daktare. tai pagimdziau lengvai ir maloniai aplink mane visi sokinejo:) tai likau patenkinta gimdymu ir personalas buvo pamalonintas:)
Atsakyti
Gimdziau Telsiuose pries 4 men buvau patenkinta viskuom thumbup.gif
gydytoja buvo Intaite, super gydytoja verta Gydytojos vardo... taip pat ir vedeja sauni (nepamenu tik jos pavardes ) esu dekinga Jom kad labai greit suregavo ir skubiai isveze i operacine ir padare cezari... 4u.gif 4u.gif

teko guleti pries gimdyma 2 sav tai ir neturiu jokiu nusiskundimu personalu, tikrai pasijauti priziurima.

Gudauskiene gyd. ir nebloga su savo idomybem bet nieko gydytoja thumbup.gif ir is manes ji prieme saldainiu thumbup.gif ir dar atsisveikinant buckis buvo thumbup.gif lotuliukas.gif
trumpai tarent jei dar kada tektu gimdyti tiktai Telsiuose, kur maziau gimdyviu ir tu esi priziurima...
Atsakyti
Sveikutes, mamytes. As taip pat gimdziau telsiuose, vasaros pabaigoje, ir tuo dziaugiuosi. Nors visa nestuma buvo dvejoniu ka pasirinkti, telsius ar klaipeda. smile.gif
Gimdymas mano nebuvo labai ilgas. 19h nubego vandenys, uz valandeles prasidejo stiprus skausmai ir po 12h jau turejau dukryte wub.gif gimdziau be vaistu smile.gif
daktare buvo Intaite, tokia pasirode grieztoka, bet gera biggrin.gif Akusere Asta, tik pavardes nebezinau smile.gif Gavau palata su sulankstoma lova, tai vyras miegojo kartu ir labai padejo ta pirmaja nakti ax.gif Vaiku gydytoja Gudauskieni istiesu kiestoka, bet nebloga. Gavau daug patarimu is jos, kadangi cia pirmasis mano vaikas ir taip pat labai svelnus atsisveikinimas, kaip skaiciau pries tai smile.gif Zodziu, tikrai niekuom nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti