o klizma ar bedaro? ir kokios palatos? (vienvietes/dvivietes)
QUOTE(svoba @ 2012 08 27, 15:29)
o klizma ar bedaro? ir kokios palatos? (vienvietes/dvivietes)
yra ir vievietes ir dvivietes. O klizma pries du metus dare, o dbr kiek girdejau ir daro
Kai gimdžiau daugiau kaip prieš 5 m, klizmos nedarė.
Klizmą daro, nebent būsi pati namie pasidarius ir atsisakysi. O palatos yra ir vienvietės (mokamos kur ir vyras gali nakvoti) ir dvivietės.
Gimdžiau liepos vidury, tai naujienos šviežios .Kažkas klausė dėl valdiškų naktinukų-duoda ir po gimdymo kelis kartus pakeičia, kad nereiktų kruvinais būti . Jau palatoj, kai atsikeli, galima persirengti savo.Dėl klizmos nežinau-man tiesiog nespėjo,tik akušerė slaugutei pasakė, kad šita be klizmos, tai palučių daugiau šalia pasidėjo.Palatos dvivietės ir vienvietės.Buvau vienvietėj, mokėt papildomai nereikėjo.Po gimdymo gydytojas pateikia kvitą be nurodytos sumos, kad susimokėti už gimdymą.Šis mokestis neteisėtas, nes gimdymas įeina į pirmos pagalbos paslaugų sąrašą, o Lietuvoj,ačiū Dievui,pirmoji pagalba dar suteikiama nemokamai.
Sėkmės ir stiprybės visomsbūsimoms mamytėms
O cia tai naujas bajeris su cekiu
Kazi ka moterys daro, kai joms toki itekia?
Kazi ka moterys daro, kai joms toki itekia?
Nelabai naujas.Prieš 2 metus kai gimdžiau irgi tokį davė, tada apmokėjau,berods 29 lt.Bet šį kart pasidomėjau kas ir kaip.Na paėmiau aš tą kvitelį (nedrįsau akių kabinėti kai pačios ir vaikelio sveikata jų rankose), pažadėjau apmokėti, bet kai paleido, ėjau ir išėjau.Jau geriau už tuos pinigėlius vaikeliui ką nupirkti...
QUOTE(lillit @ 2012 08 28, 19:27)
.Po gimdymo gydytojas pateikia kvitą be nurodytos sumos, kad susimokėti už gimdymą.Šis mokestis neteisėtas, nes gimdymas įeina į pirmos pagalbos paslaugų sąrašą, o Lietuvoj,ačiū Dievui,pirmoji pagalba dar suteikiama nemokamai.
nezinau kaip kitoms, bet man liepe ceki atiduoti sesutei po apmokejimo vyras mokejo,tai kazkur apie 30 lt tiksliai nepamenu,bet nebuvo jokiu minciu,kad nemoketi
QUOTE(Dun2lis2 @ 2012 08 31, 12:14)
nezinau kaip kitoms, bet man liepe ceki atiduoti sesutei po apmokejimo vyras mokejo,tai kazkur apie 30 lt tiksliai nepamenu,bet nebuvo jokiu minciu,kad nemoketi
o kaip nusprende kokia suma moketi?
QUOTE(svoba @ 2012 09 03, 12:13)
o kaip nusprende kokia suma moketi?
reikia vyro paklausti jis geriau prisimena,bet atrodo,kad kasoj reikejo pasakyti,kad nori uz gimdyma sumoketi, tai ir pasako kiek
QUOTE(Dun2lis2 @ 2012 09 05, 09:37)
reikia vyro paklausti jis geriau prisimena,bet atrodo,kad kasoj reikejo pasakyti,kad nori uz gimdyma sumoketi, tai ir pasako kiek
nu gryni cirkai