Sveikos, mamytės. Prisijungsiu ir aš prie jūsų. Mano pagrandukas planuoja ateiti pas mus liepo mėn. Galiu pasakyti tiek, kad 2 kartus gimdžiau Telšiuose ir abu kartus įpatingų nusiskundimų neturiu. Tiesa, antrą-prie gerb. Šaulienės Vargšė, negavus nė lito išpuolė namo(gimdžiau prieš pat ryto 8)nebaigusi pildyti dokumentų Gudauskienei taip pat nedaviau. Dabar jau su patirtim esu, gudresnė Jei pradėtų šnekėti, kad mažiukui "kas nors ne taip", iškart prašyčiau siuntimo į kokią Klaipėdą, prieš tai pagrasinusi, jei jos diagnozė nepasitvirtins, tai lai gero nelaukia, bet tikrai neduočiau.
Neseniai gimdžiusiu norėjau paklaust i:
ar bėra "privalomas" berods 30Lt mokestis už gimdymą?
gal gimdymo skyrius jau turi pientraukį?
ar savaitgaliais kaip ir anksčiau nelieka šilto vandens?
sveikos
mano gimdymo data nenumaldomai arteja
na as gimdziau pries pusantru metu,tai teko susimoket tuos kelis lt po gimdymo.Apie pientrauki nesu nieko girdejus o del karsto vandens,gimdziau sekmadienio nakti,tai pirmadieni buvo tik tiek kada duso kambarys be galo saltas buvo
o siaip esu labai patenkinta,pats gyd.prieme gimdyma...kaip bus dabar,nz
mano gimdymo data nenumaldomai arteja
na as gimdziau pries pusantru metu,tai teko susimoket tuos kelis lt po gimdymo.Apie pientrauki nesu nieko girdejus o del karsto vandens,gimdziau sekmadienio nakti,tai pirmadieni buvo tik tiek kada duso kambarys be galo saltas buvo
o siaip esu labai patenkinta,pats gyd.prieme gimdyma...kaip bus dabar,nz
gimdziau pries metus, vasario menesi.pagimdziau penktadieni vakare per visa savaitgali karsto vandens buvo
Sveikos as gimdziau sausio menesi,tai karsto vandens buvo savaitgali...o pientraukio tai neturi,nes man pienukas sunkiai bego tai nedave pientraukio atvaziavau nakti gimdyti ir budejo siauliene,tai esu labai patenkinta...apziurejo labai gerai,net komplimentu daug isgirdau nedaviau ne lito jai,bet vistiek elgesi nuostabiai nusiskundimu neturiu Telsiu gydytojais.
QUOTE(Deimantea1 @ 2012 04 30, 17:03)
budejo siauliene,tai esu labai patenkinta...apziurejo labai gerai,net komplimentu daug isgirdau nedaviau ne lito jai,bet vistiek elgesi nuostabiai
Kol prisiminimai "švieži" rašau šioj temelėj.
Gimdžiau Telšių ligoninėj lygiai prieš savaitę. Su niekuom nesitariau, niekam nedaviau ir esu viskuom patenkinta, išskyrus tai, kad vyksta remontai ir visą dieną tylą trukdo pašaliniai garsai. Kadangi gimdymo pabaiga buvo netikėta (extra cp), galiu pagirti gydytojų kompetenciją ir operatyvumą, ačiū jiems kad neleido ilgai kankintis man ir vaikui. Akušerės ir kitas personalas irgi gerai dirba savo darbą.
Beje, gulėjom per saviatgalį- karšto vandens buvo, maistas kaip ir visur ligoninėse, vienu žodžiu dedu antrą pliusą (nes antras gimdymas).
Gimdžiau Telšių ligoninėj lygiai prieš savaitę. Su niekuom nesitariau, niekam nedaviau ir esu viskuom patenkinta, išskyrus tai, kad vyksta remontai ir visą dieną tylą trukdo pašaliniai garsai. Kadangi gimdymo pabaiga buvo netikėta (extra cp), galiu pagirti gydytojų kompetenciją ir operatyvumą, ačiū jiems kad neleido ilgai kankintis man ir vaikui. Akušerės ir kitas personalas irgi gerai dirba savo darbą.
Beje, gulėjom per saviatgalį- karšto vandens buvo, maistas kaip ir visur ligoninėse, vienu žodžiu dedu antrą pliusą (nes antras gimdymas).
QUOTE(mejinga @ 2012 05 02, 20:12)
Kol prisiminimai "švieži" rašau šioj temelėj.
labukas,kas dare cp?ir kiek laike ligonineje?
Papildyta:
sveikutes,as laukiusi jau 34sav,esu is Telsiu,gal yra ir daugiaumamyciu laukianciu mazuciuku liepos men?
QUOTE(meriii @ 2012 05 23, 10:18)
labukas,kas dare cp?ir kiek laike ligonineje?
Girčienė ir vedėjas Mackevičius.
QUOTE(meriii @ 2012 05 23, 09:18)
sveikutes,as laukiusi jau 34sav,esu is Telsiu,gal yra ir daugiaumamyciu laukianciu mazuciuku liepos men?
sveika. Yra. Mums terminas liepos 9
QUOTE(lillit @ 2012 05 25, 14:02)
sveika. Yra. Mums terminas liepos 9
labai malonu mums liepos 6 ar nesi tevudarzelis.lt ten bendraujam telsiu mamytes,butu smagu jog prisijungtum ir tu,as cia retai tebunu
QUOTE(meriii @ 2012 05 26, 17:48)
labai malonu mums liepos 6 ar nesi tevudarzelis.lt ten bendraujam telsiu mamytes,butu smagu jog prisijungtum ir tu,as cia retai tebunu
reiks jungtis
QUOTE(lillit @ 2012 05 27, 12:56)
reiks jungtis
labai laukiam,nes ten mamytes telsiu labai smagei bendrauja,net susitikimukus padaro daznai zinok o ir man bus smagu ,nes ir as gimdyt turiu liepa matysim kuri cia pirmiau