Įkraunama...
Įkraunama...

Punktualusis Igniukas... (vadovėlinis gimdymas)

cray.gif Labai labai grazi istorija, toks keistas jausmas uzplusta, vis tik mamytes mes turim ypatinga gamtos dovana, gimdyti vaikucius. Todel mamos ir vaikucio rysys yra pats stipriausias!
QUOTE(Joalin @ 2006 01 11, 10:18)
Nu kas man cia dabar daros... g.gif Vis apsizliumbiu paskaicius gimdymo istorijas... cray.gif Sekmes jums clap.gif

Atsakyti
QUOTE(Liusijaa @ 2006 01 20, 19:27)
As irgi svajoju ir skaiciuoju dienas iki dydziojo susitikimo  wub.gif
Sekmes ! augyt dyduciai ir sveikuciai  4u.gif

Dėkui už linkėjimus 4u.gif
Liusijaa, tau jau nebedaug liko, greitai ir tu paimsi į rankas savo pilvelio gyventoją, galėsį jį apkabinti, prisiglausti wub.gif

O kolkas pasidžiauk pilveliu nestuke.gif .. Pamatysi kaip tau jo paskui trūks... Bent jau aš labai pasiilgstu pilvelio ir savo sparduko wub.gif . Nors ir turiu jį ant rankų, bet gera prisiminti tas dienas kai jis tupėjo pilvelyje ir bumbsėjo savo gležnom rankytėm bei kojytėm wub.gif
Atsakyti
kokia grazi istorija wub.gif
Atsakyti
Dėkui, Babuska 4u.gif
Atsakyti
Ketti, labai šauniai ir gražiai viską aprašei wub.gif esi labai šauni mamytė 4u.gif
Atsakyti
Nu negalėjau sulaikyti ašarų, taip gražiai parašiai wub.gif Ir tas momentas kurį aprašai, kai paguldė ant krūtinės...aš iškart prisimenu tą jausmą, neapsakomas, neaprašomas, reik jį pajust, ko visoms ir linkiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglytek: 10 vasario 2006 - 13:26
wub.gif wub.gif wub.gif labai grazi istorija wub.gif kazkuo mirksiukas.gif panasi i mano mirksiukas.gif biggrin.gif pasiilgau musu nestuke.gif pokalbiu wub.gif
Atsakyti
Tikrai reikia daugiau normaliu istoriju o ne gasdinimu kazkokiu. As tikiu, kad man irgi bus viskas gerai. O tu, ketti, tiesiog mokejai viska issamiai ir nenuobodziai papasakoti ax.gif
Atsakyti
Grazi istorija, graziai isdestei wub.gif sveikinu, pagimdzius sveika ir mylima suneli drinks_cheers.gif
Atsakyti

Labai graži istorija wub.gif labai labai gražios nuotraukos wub.gif
aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skipe: 13 vasario 2006 - 12:37
O istorija tai super 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Įdėmiai perskaičiau tavo istoriją ir tiek prisiminimų užplūdo - juk gimdžiau tą pačią dieną ir toj pačioj ligoninėj kaip ir tu, tik pusę paros vėliau. Gal ir koridoriuj kur prasilenkėm netyčia? Ir nuotraukytės labai gražios - ar tai tavo vyras fotografavo? Maniškis tai net neėmė fotiko į rankas - jos iš susijaudinimo drebėjo... Mūsų pirmieji momentai su dukryte užfiksuoti tik išrašant iš ligoninės, ir kartais dėl to truputį gaila. Aukit sveikučiai, didučiai, sveikiname su 8-uoju mėnesiuku!
Atsakyti