Įkraunama...
Įkraunama...

Punktualusis Igniukas... (vadovėlinis gimdymas)

Graži istorija, Ketti mirksiukas.gif Nors ir buvau girdėjus ją, ale susigraudinau doh.gif
Linkiu Ignučiui tą punktualumo bruožą išlaikyti, nes nėr blogiau už vėluojančius vyrus biggrin.gif Aukit sveiki ir stiprūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ketti,

As irgi pamenu kaip mes visos nestuke.gif birzelinukes laukem savo kleckiuku. O birzeli kasdien pradedavau diena pirmiausia isijungdama SM ir ziuredavau kas dar naujo ivyko. Labai grazus buvo tas paskutiniu dienu laukimo laikas. Aisku tuo metu atrode, kad nestuke.gif ikyrejes be galo be krasto. Ir pamenu noras kuo greiciau pamatyti vaikeli buvo didesnis uz gimdymo baime. As manau, kad tos nestuke.gif, kurios labai bijo gimdymo, kai ateis paskutinis menuo ir tas didelis pilvas bus be galo pabodes, tikrai nebejaus tokios baimes. bigsmile.gif

Dabar labai laukiu pirmojo gimtadienio. Pamenu lygiai pries metus skaiciavome dieneles iki leliuko gimimo, o dabar nekantru paziureti koks jis bus vieneriu metuku.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
LABAI GRAŽU biggrin.gif
O JAU KRUOPŠTUMAS MAMYTĖS.... 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už įvertinimą 4u.gif blush2.gif

Buvo laikas, kai ir aš sėdėdavau vakarais SM bei skaitydama gimdymo istorijas braukdavau ašarą... O dabar mane privertė susigraudinti jūsų gražūs žodžiai cray.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai viską aprašei wub.gif Man buvo darytas cezaris, tai vat to momento, kai uždeda kleckiuką ant krūtinės labai trūksta unsure.gif wub.gif O tu čia viską taip gražiai parašei, atrodo, kad pati būčiau tai pajutus... wub.gif
Beja, mane operavo irgi tas pats gydytojas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu kas man cia dabar daros... g.gif Vis apsizliumbiu paskaicius gimdymo istorijas... cray.gif Sekmes jums clap.gif
Atsakyti
Ketti tavo gimdymo istorija mane sugraudino blush2.gif labai gražiai aprašei Ignučio atėjimą į šį pasaulį ir tas momentas kai pajutai jį šiltutį ir meilutį wub.gif ant savo krūtinės, negalėjau susivaldyti cray.gif nes aš to nepatyriau verysad.gif bet atrodė, kad tuo momentu ir aš pajutau šiltą kūdikėlį prie savęs wub.gif
labai mielos nuotraukytės, šaunu kad viską užfiksavot mirksiukas.gif aš savo nėštumo testą iki šiol laikau spec. dėžutėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taigi @ 2006 01 10, 16:24)
Labai gražiai viską aprašei  wub.gif Man buvo darytas cezaris, tai vat to momento, kai uždeda kleckiuką ant krūtinės labai trūksta  unsure.gif  wub.gif O tu čia viską taip gražiai parašei, atrodo, kad pati būčiau tai pajutus...  wub.gif
Beja, mane operavo irgi tas pats gydytojas mirksiukas.gif  thumbup.gif

Nepergyvenk, kad gimdei ne natūraliai.. 4u.gif Vis tiek turėjai pajusti kažką fantastiško, kai pirmą kartą tau atnešė mažiuką, tai vis tiek jūsų pirmasis susitikimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 01 16, 17:05)
Nepergyvenk, kad gimdei ne natūraliai.. 4u.gif  Vis tiek turėjai pajusti kažką fantastiško, kai pirmą kartą tau atnešė mažiuką, tai vis tiek jūsų pirmasis susitikimas wub.gif

Labai ir nepergyvenu - buvo kaip buvo. Tik dėl to uždėjimo leliuko vis pagalvoju ax.gif Svarbiausia, kad abi sveikos gyvos mirksiukas.gif
Linkėjimai tavo sūneliui mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
kaip tik tokių istorijų man trūko prieš gimdymą, aiškių, be siaubo elementų, gąsdinimų ir per didelio **** blia ****, kai nuo saldumo net pykina...
Atsakyti
Chris, labai geras palinkėjimas thumbup.gif . Aš irgi nemėgstu vėluojančių vyrų drinks_cheers.gif

Edituk09, palinkėsiu, kad dar patirtum tai ko nepatyrei ir apie ką svajoji 4u.gif wub.gif

MamyteRasyte, dėkui už įvertinimą 4u.gif . Aš ir norėjau aprašyti aiškią, paprastą istoriją.. Na viskas kaip pagal vadovėlį laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 20 sausio 2006 - 17:26
Tiesiog nuostabu, asaru nesulaikyti wub.gif
As irgi svajoju ir skaiciuoju dienas iki dydziojo susitikimo wub.gif
Sekmes ! augyt dyduciai ir sveikuciai 4u.gif
Atsakyti