Įkraunama...
Įkraunama...

Punktualusis Igniukas... (vadovėlinis gimdymas)

QUOTE(Laurite @ 2006 01 03, 22:49)
Nu, Ketti, tikrai apsizliumbiau, o nuotraukos super. Man vis atrodo, kad tie laikai buvo graziame sapne, o ne tikrovėje.

Žinokit aš irgi berašydama šią istoriją ir beieškodama nuotraukų iliustracijoms ilgai ašarą braukiau.. cray.gif Tai toks įsimintinas ir jaudinantis įvykis wub.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukit sveki ir gražus 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, Ketti!
Mano pirmas gimdymas labai panasus i tavo, irgi toks vadovelinis: pagimdziau numatyta diena, per greiciau nei 7 valandas... bigsmile.gif Tikiuosi, kad antras bus irgi pagal vadoveli - greitesnis ir lengvesnis thumbup.gif
aukit sveiki ir laimingi!
Atsakyti
Nu negaliu, asaros taip ra, kad net negaliu sustoti.... Jau taip grazu buvo, o tos nuotraukos taip pervere sirdi, kad net alpti vos nepradejau... Kad kas nors zinotu kaip as laukiu savo maziaus gimimo, bet kartu ir taip bijau!!!!!!!!! Kai paskaitau tokias gimdymo istorijas, tai ir ta baime kaskur pradingsta, o man dar tiek daug laukti, net 3 men.
Aukit dideli ir bukit tolie grazus kaip ir pirmaja gimimo diena!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Ustinaviciene, viskas bus gerai, tik nereikia bijoti... 4u.gif . Sulauksi ir tu savo kleckiuko. Paskui visiems galėsi pasakoti jo atėjimo istoriją ax.gif . Štai tau jau keli geri pavyzdžiai: mano ir Gerosios istorijos... Nebūtinai tas gimdymas turi būti baisus, išsekinantis, nesėkmingas... mirksiukas.gif

Tiesa pasakius ilgai galvojau ar verta man čia parašyti savo istoriją... g.gif . Kiek permečiau akimis, šitame skyrelyje paprastai aprašomos kokios nors ypatingos, kupinos įtampos, netikėtumų, tiek sėkmingai, tiek nesekmėmis pasibaigusios istorijos.. O manoji tokia visai paprasta... ax.gif Viskas vyko kaip iš knygų, nieko netikėta, nieko baisaus... Kita vertus gal toks pasakojimas labiau padrasins įsibaiminusias nestuke.gif , kurios pasisikaičiusios apie komplikuotus gimdymus pašiurpsta ir su baime laukia to lemtingo įvykio 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ustinaviciene @ 2006 01 04, 15:53)
Nu negaliu, asaros taip ra, kad net negaliu sustoti.... Jau taip grazu buvo, o tos nuotraukos taip pervere sirdi, kad net alpti vos nepradejau... Kad kas nors zinotu kaip as laukiu savo maziaus gimimo, bet kartu ir taip bijau!!!!!!!!! Kai paskaitau tokias gimdymo istorijas, tai ir ta baime kaskur pradingsta, o man dar tiek daug laukti, net 3 men.
Aukit dideli ir bukit tolie grazus kaip ir pirmaja gimimo diena!!!!!!!! 4u.gif

Na nebijok nes as zianu as ziauriai bijojau oikaip net ant galospaudimas sukilo bet kai atejo laikas gimdyti dingo visa baime ir net nebuvo taip baisu tiesiog lauki to dziaugsmo atejimo ir neiko nebebijai biggrin.gif o laikas taip greitai eina nespesi apsidairyti ir jau ateis kovas biggrin.gif as tarpkitko taip pat gimdziau kovo men. smile.gif
Atsakyti
SUPER ŠAUNU ŠAUNI MAMYTĖ thumbup.gif IR SUNYTIS FAINUOLIS SVEIKINU AUKIT SVEIKI IR LAIMINGI wub.gif good.gif
Atsakyti
Ketti, o galima sužinoti kas priėmė tavo gimdymą?
Kaip čia jau kažkas rašė - aš irgi bijau gimdymo. Na, žinau, kad kai ateis laikas - norėsiu kuo greičiau susitikti su savo angelėliu ir baisu nebus, bet kol kas baisoka, nors man iki gimdymo dar toloka... Tiesiog norėjau sužinoti pas ką gimdei. Kai jau ir man ateis laikas ieškotis gydytoją pas gimdyti, tada prisiminsiu tavo istoriją.

O šiaip man nerealų įspūdį paliko tavo istoriją, sukėlė kažkokius įdomius jausmus. Lyg aš bučiau gimdžiusi. Labai gražiai parašei ir labai gera pasidarė, nes kai čia paskaitau - tikrai gasdina kai kurios istorijos. Labai tau ačiū, kad vis gi pasiryžai papasakoti mums savo nuostabiausią dieną gyvenime. Sveikinu tave. Linkiu daug ramių naktelių ir būkite gražūs ir sveiki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2006 01 05, 13:36)
Ketti, o galima sužinoti kas priėmė tavo gimdymą?

Galima smile.gif
R. Žiobakas mirksiukas.gif

P.S. Smagu, kad patiko mano istorija blush2.gif ax.gif

Palinkėsiu, kad ir tavo įspūdžiai iš gimdymo būtų gražūs, geri, šilti - lengvo tau vaikelio atėjimo 4u.gif
Atsakyti
Nu super istorija... Pirma karta net neverkiau, o tik ryjau, ryjau viska akimis ax.gif Taip viskas aiskaii ir dar su nuotraukomis thumbup.gif Sveikinu nuosirdziai su sūneliu, labai gražiai augate drinks_cheers.gif DAr abejojau, ar neštis fotika į gimdymą, bet dabar žinau, kad gimdymo krepšelyje jis tikrai bus thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Oi ketti, perskaičiau ir prisiminiau kaip tu SM rašei, kad turbūt sarėmiai netikri, nes labai nereguliarūs, ir paskui staigiai išlėkei gimdyt... wub.gif Labai gražiai parašei thumbup.gif ir privertei mane susimąstyt g.gif , kad reiktų ir man užsirašyt savo istoriją kažkur, vis ruošiuosi ir neprisiruošiu...
Atsakyti
Labai grazi ir ispudinga istorija ir dar nuotraukytes kokios! 4u.gif Tikrai aukit sveikuciai ir diduciai! smile.gif
dar neplanuoju nestumo, bet vis pasvajoju, va dabar visas Jusu istorijas skaitineju ir taip pati uzsimaniau leliuko... blush2.gif o mano draugas nusijuoke: " tu tai suniuko, tai leliuko nori" tongue.gif Noreciau dabar suniuko, o paskui ir leliuko!
Atsakyti