kribut, tos, kur katinukai nugaras atsuke man isvis Galima is priekio kepurytes prinert katinukus is priekio, o gale is nugaros, bus isvis smagiai. O jei dar uodegas kokias ilgesnes kabancias padaryt... Cia tik siaip, mintys garsiai
QUOTE(langana @ 2010 07 30, 14:14)
kribut, tos, kur katinukai nugaras atsuke man isvis Galima is priekio kepurytes prinert katinukus is priekio, o gale is nugaros, bus isvis smagiai. O jei dar uodegas kokias ilgesnes kabancias padaryt... Cia tik siaip, mintys garsiai
aha, fantazijoms ribu nera
bet man paskutiniu metu kai reikia sugalvoti greitai, tai minciu nebelieka uztat visos mergaitiskos kepurytes su drugeliais
reikes kada pabandyti katiniukus is priekio ir is nugaros padaryti aciu uz ideja
Vaidilute: Nesikuklink, labai dailios skraistes. Tokios jaukios.
pagaliau galiu parodyti pirmasias savo sukneles nuotraukas
dar viena nuotraukyte is nugaros kol kas turiu vos kelias foto s fotografes gavus, bet taip norisi pasirodyti savo kurineli
Papildyta:
dar viena nuotraukyte is nugaros
Papildyta:
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 07 31, 09:40)
fantastiskas darbelis
Ir is siu nuotraukyciu matosi, kad darbas nerealiai grazus
aciu ilgai galvoje modeliuota suknele sulauke savo dienos... jau dabar ir vyras kiek kitaip i mano narpaliones ziuri nors niekad nebuvo pries, bet dabar kitoks vertinimas atsirado ...
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 07 31, 08:40)
fantastika jau elegantiska kaip, negaliu
numegztas korsetas žiemą bet tik dabar nuotraukas gavau (jau spėtas ir panešiot)