Merginos valio. Pagaliau mano manekenė prisiruošė nusifotografuoti su mano nerta suknute ir bolero Dabar galiu pažadą ištesėti: parodyti ant manekeno. Tik manekenė pametė mano siūta pasuknę, tai apsirengė ne tos spalvos ir bendras vaizdas šiek tiek pagedo. Pasuknė turi būti salotinė kaip ir bolero.
QUOTE(editamazoji @ 2010 07 17, 19:09)
Oi! koks puikus darbas! Baisia daug kantrybes reikia tas paskutines suknios eilutes neriant.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 07 17, 19:13)
Oi! koks puikus darbas! Baisia daug kantrybes reikia tas paskutines suknios eilutes neriant.
Jo kantrybės reikia daug. O prie viso to neriant teko kelis kartus ardyti, nes panikei norėjom dovaną padaryti ir mama man išmatavimus nuo kitų rūbų davė, tai po antro ardymo pasakiau, kad aš pati išmatuosiu ir tegu žino ką gaus gimtadieniui dovanų nuo krikšto tėvo žmonos.
[quote=Mamytė uogytė,2010 07 16, 20:57]
Na pasirodau dar viena megztuka
Gražuolė manekenė, mano 20-metis ją pažįsta
Papildyta:
[quote=jurgičiukas,2010 07 17, 10:43]
Komplektukas dukrytei
[
be proto dievinu komplektukus mergytėms ir pagarba mamoms turinčioms puikų skonį komplektukus daryt.
Na pasirodau dar viena megztuka
Gražuolė manekenė, mano 20-metis ją pažįsta
Papildyta:
[quote=jurgičiukas,2010 07 17, 10:43]
Komplektukas dukrytei
[
be proto dievinu komplektukus mergytėms ir pagarba mamoms turinčioms puikų skonį komplektukus daryt.
Andro ačiū už įvertinimą
editamazoji, superinė dovana
QUOTE(Capricorn @ 2010 07 18, 09:20)
Dar viena bliuskutė Propeleriniu greičiu (trys vakarai) nunerta...nes "kablys" buvo
Ir seksualu ir praktiška : per rankoves skersvėjis gaunasi kas labai aktualu šiomis dienomis
QUOTE(Capricorn @ 2010 07 18, 09:20)
Dar viena bliuskutė Propeleriniu greičiu (trys vakarai) nunerta...nes "kablys" buvo
Šauni bliuskutė Tikrai, kad tokiu oru superinis dalykas, ir nekaršta ir gražu.
Ačiū merginos
Visų darbeliai nepakartojami, bet drįstu ir aš savo parodyti Realiai kažkaip gražiau atrodo
Capriuk Raudoniukas fainulka