Mamyte uogyte labai grazu o gal galima aprasyma balto megztinuko
Mamyte uogyte, fantastiski darbai
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 07 13, 18:41)
cia, tai bent groziai isties -nuostabus darbeliai
QUOTE(Ciukyta @ 2010 07 13, 19:05)
Mamyte uogyte labai grazu o gal galima aprasyma balto megztinuko
O tas baltas pats paprasciausias, kad paprasciau ir nebuna.
Reikia tokio siuliuko kurio storis kinta, ir neriau vaseliu cia paprastai dvigubu uzmetimu. pirmiausia neriau aplinkui iki pazastu, paskui nusineriau rankoves iki pazastu. Viska sujungiau ir neriau aplinkui iki kaklo vis mazindama. O mazinau is galvos na pvz 9 ir 10 stulpeli sumegzdama kartu. Na cia visas efektas tai siuliukai.
Galima nerti ir nuo virsaus. neriam apvaliai kaip servetele iki pazastu ir atskirai i apacia neriam rankovesir visa likusia dali. nezinau ar cia kas aisku
Va dar turiu toki pat tik is kitu siulu cia jau is lygiu labai plonu.
tas megztukas jau rodytas
QUOTE(Luana @ 2010 07 13, 16:15)
Nelabai turiu kuo girtis prisižiūrėjus jūsų visų nuostabių darbų , bet rodomės ir čia su pirmu rimtesniu mano nunarpliotu darbeliu
labai grazu, tik kad foto maza
Ligvita, labai grazus darbelis , kaip ir visi kiti tavo kuriniai.
L
L
ohohoho
mildute6, ingauk, ačiu
Oho, kad pasidarbuota
Oho, kad pasidarbuota
QUOTE(bastinga @ 2010 07 12, 14:46)
dėkui
labai visų gražūs mezginiai, nėriniai, atskirai nevardinu, nes neišskiriu nei vienos. man toli dar iki tokių, nesirįžtu
MAMYTE UOGYTE...
Visi darbeliai kuriuos matau man yra labaigražūs, žavūs, šilti..
Na tokie su dūšele, su meile, su šiluma...
V iskas kruopštu ,apgalvota, miela..
Gera į juos žiūrėti...
BAltas megztukas ir man geistinas, toks stilingas, lengvas
Visi darbeliai kuriuos matau man yra labaigražūs, žavūs, šilti..
Na tokie su dūšele, su meile, su šiluma...
V iskas kruopštu ,apgalvota, miela..
Gera į juos žiūrėti...
BAltas megztukas ir man geistinas, toks stilingas, lengvas
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 07 13, 21:47)
O tas baltas pats paprasciausias, kad paprasciau ir nebuna.
Reikia tokio siuliuko kurio storis kinta, ir neriau vaseliu cia paprastai dvigubu uzmetimu. pirmiausia neriau aplinkui iki pazastu, paskui nusineriau rankoves iki pazastu. Viska sujungiau ir neriau aplinkui iki kaklo vis mazindama. O mazinau is galvos na pvz 9 ir 10 stulpeli sumegzdama kartu. Na cia visas efektas tai siuliukai.
Galima nerti ir nuo virsaus. neriam apvaliai kaip servetele iki pazastu ir atskirai i apacia neriam rankovesir visa likusia dali. nezinau ar cia kas aisku
dekui uz aprasyma,reiks ieskot siuliuku ir megint narpliot
QUOTE(Astarte @ 2010 07 14, 14:24)
Labai daili palaidinuke. Gal rasteliu pasidalintumet?..
ačiū, paieškosiu, kažkur turiu lyg dar