Sveikos.Cia mano nerinys vyrui
QUOTE(jolitag @ 2010 06 23, 14:41)
Sveikos.Cia mano nerinys vyrui
Man gražu, bet kaip vyrui patiko? Mūsuose nelabai pamatysi neriniuotus vyrus. Kažkodėl primena mano vaikystės Palangą
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 06 23, 15:58)
Man gražu, bet kaip vyrui patiko? Mūsuose nelabai pamatysi neriniuotus vyrus. Kažkodėl primena mano vaikystės Palangą
tai cia maniskio buvo uzsakymas pajuriui pasipuost.Siaip tai abejoju ar nesios
QUOTE(Ausruze @ 2010 06 23, 16:05)
cia daug darbstuolyciu lankosi,tad noreciau jusu nuomones,ar sios spalvos nelabai pjaunasi?
man nelabai šis derinys
QUOTE(Ausruze @ 2010 06 23, 16:05)
cia daug darbstuolyciu lankosi,tad noreciau jusu nuomones,ar sios spalvos nelabai pjaunasi?
ar virsutine dali geriau ardyt,ir ieskot artimesnio derinio,nes neuztenka vienos spalvos.
ar virsutine dali geriau ardyt,ir ieskot artimesnio derinio,nes neuztenka vienos spalvos.
Man irgi nelabai sis derinys. Bet gal net ne artimos spalvos reikia ieskoti, o daugiau kontrastingesnes. Virsutine dalis turetu buti arba daugiau sviesesne, arba daugiau tamsesne. Priklausomai nuo to zmogaus, kuriam mezgi, sudejimo.
QUOTE(jolitag @ 2010 06 23, 13:41)
oho
QUOTE(sphinx @ 2010 06 23, 13:52)
jei pirmas toks rimtas (mano akimis ziurint idealus) tai kaip kiti atrodys
QUOTE(Ausruze @ 2010 06 23, 15:05)
nelabai kaip, geriau ardyk virsu ir padaryk balta bet dar krasciukus raudonai apnerk
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 06 23, 18:16)
oho
Dekui.Man tai grazu.jei ir apsirengs tik prie juros,tai bus kaip suvenyras
Man ir labai grazu tokie tipo megzti marskinukai. Bet savajam niekaip negaliu isiulyti. Jam tipo per daug skyluciu, per daug nuogas bus. O man grazu. Saunuole, jolitaq!