Sveikos visos svočiutės
kadangi iš jūsų pasisėmiau daaaaug patarimų,patirties,nuorodų,idėjų ir t.t. ,tai jaučiuosi labai skolinga

ačiū didžiausias
vestuvės laukia jau ateinantį šeštadienį,viskas supirkta,suplanuota

beliko sudėlioti į vietas...
na aš ne svočia-situacija netradicinė gal kiek... aš jaunosios mama,bet jos prašymu padariau viską ,kad maža (tik vakarienė su artimaisiais) jų šventė būtų įsimintina ir išskirtinė... kita dukra bus liudininkė-tai jai ir sukrausiu visą gėrį

,jaunieji nieko nežino-nei kas,nei kada bus-viskas jiems bus staigmena... jaunoji laukiasi-tai man užduotis buvo surengti viską taip ,kad nenuvargtų,nestresuotų ir t.t.: bus tik civilinė santuoka-visa kita jau po gimdymo
tradicinių vestuvių nenorėjo-vienintelis noras iš jų pusės,kad nebūtų virkavimų ir bajerių apie antrą galą... ,na manau puikiai pavyko to išvengti...
atsidėkodama parašysiu kelis ''taškus'' vilniuje kur radau įdomių ir reikalingų vestuvėm dalykėlių-daug medalių,lipdukų-etikečių ir kitų smulkmenų CUP 'o pirmame aukšte skyrelyje prie durų. Konarskio g. gėlių turgelyje nuo gatvės perėjus visą turgelį gale yra parduotuvėlė su papuošimams -(auto,stalo,puokščių) skirtomis prekėmis,ten radau ir gandriukų, ir balandžių . Dangaus žibintus pigiausius radau Naugarduko 64-širdys raudonos 10lt.,kitokie po 5lt-ėmiau baltus su širdim raudona ant šono-gryžę išmėginom-viskas liuks,vakaras ramus buvo-lengvai paleidom,o dar ir fejerverkų dovanų įdėjo
forumietė maketavo vestuvinį žurnalą apie jaunuosius,diplomus,etiketes šampano but.-labai gražu viskas. Taures puošiau pati. Tortą užsakiau mažosios ragainės-jau krikštynom ten užsakinėjom kelis tai likom labai patenkinti-tikiuosi nenuvils ir šį kartą... bus visas baltas ,puošiu pati gyvom gėlėm...
jauniesiems dovanas nedideles įteiksiu namuose,o visa kita dalimis gaus eigoje-prie zagso užsakiau muzikinį sveikinimą-kūrinį saksofonu ir puokštę didelę...
na žodžiu ,tikiuosi,kad jiems kas nors patiks iš viso mano triūso
bus ir žaidimų ,ir prizų-siurprizų (įdomiausia,kad iki šios minutės vienintelė žinau viską

),o po manęs sužinos tik dukra-liudininkė...

oi kiek prirašiau-baigiu