QUOTE(ramune82 @ 2010 07 01, 08:50)
labai idomu bet nesuprantu usiskai!na laivelius popierinius esu lanksciusi 12 val su vandens lelijomis laaabai grazus vaizdelis!
bliamba taip noretusi baznycioje uzsakyt
jauniesiems smuikininke ar fleitiste?bet manau jok jaunieji tuo turi rupintis jei jie to nori?nes jie zadejo man pinigeliu duoti vestuvem,bet kolkas nieko negavau tik cia vis renkuosi scenariju,bet reiktu jau po biski pirkinetis!bet neturiu is ko...
kazkas dar irgi orandzinem suknytem bus ane?mes praeitais metais drauges vestuvem ruosemes orandzine spalva!siemet va geltonos pamergeles pati liktai gavau juda suknyte ziuresiu kaip ten atrodysiu??(na pasiguodzia)
viskas kaip ir aisku atrodo,bet neramu jau...
faina ta mintis jaunikis atsiplesia is tuoletinio popieriaus kiek jam prireiks lapuku o poto pleso ir sako apie jaunaja gerus zodelis,taip pat ir jaunoji tai gali8 daryti?mastau jauniesiems prie stalo kokiu tai momentu po pazadu duoti?
Labai gražu tūrėtų būt, tik kažin kokia kaina būtų to užsakymo.Labai ir aš norėčiau nustebinti jaunuosius.
Dar vienas klausimėlis. Kažkur paskaičiau, kad merginos pakuoja vieną dėželę į kitą, su užrašas ant dėželių" atidaro jauniausias", "atidaro aukščiausias". Pradėjau nešti namo dėželes, prisipirkau dovaninio popieriaus... Dabar galvoju, o kaip pateikti tą dėžę ir kas tūrėtų būti pačioj mažiausioj dėžėj, t.y. koks pateikimo tikslas- gal kokia lėlytė, gal kokios sauskelnių atsargos
Ar darysit kas nors šitaip?