Sekmes svociutem savaitgali. Lauksim ispudziu
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 22, 23:25)
Mergaitės iš A4 formato vienas gabalėlis gaunasi ar 2? Iš foto nelabai aiškus dydis.
Kažkaip užkabino ir mane ta mintis karpytojų turiu. Tik nž kiek aukštų prireiks 50 žmonių.
QUOTE(Eimutė @ 2010 06 24, 22:20)
Mergaitės iš A4 formato vienas gabalėlis gaunasi ar 2? Iš foto nelabai aiškus dydis.
Kažkaip užkabino ir mane ta mintis karpytojų turiu. Tik nž kiek aukštų prireiks 50 žmonių.
man is vieno gavosi 2 gabaleliai, bet cia antrajam aukstuj kurie mazesni, o siaip vienas ..
Išsibandžiau pagal turimą schemą tai pas mane viršutinis sluoksnis gaunasi iš 8 gabaliukų Mažoka
Jolkuce, gal savo schemą turi? Nes kiek matosi daugiau gabaliukų pas Tave telpa.
Jolkuce, gal savo schemą turi? Nes kiek matosi daugiau gabaliukų pas Tave telpa.
Sveikutės Rugpjūtį reiks dalyvauti vestuvėse svočios vaidmenį pirmą kartą Na labai noriu, bet idėjų neturiu. Paskaičiau Jūsų temukes (aišku ne visas nes laaaaabai daug ) kažkiek prisitaikysiu, bet gal kas turit scenarijų neseną.
Skaičiau, kad Jūs turit visos į vieną vietą (paštą) sudėtas savo idėjas.Gal galėtumėte suteikti prieigą pasisemti idejoms Labai labai ačiū iš anksto.
Skaičiau, kad Jūs turit visos į vieną vietą (paštą) sudėtas savo idėjas.Gal galėtumėte suteikti prieigą pasisemti idejoms Labai labai ačiū iš anksto.
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 24, 21:53)
As noriu pasiteirauti del tos grazios idejos kabinti didele sirdi ant duru jauniesiems atvykus.O su kokiais dazais piesti kad rubus nesugadinti...ar kaip tai viskas atrodo??Nuotraukos neturi niekas??
Aš tai pamąsčiau, kad išpurkšiu sidabriniais automobiliniais dažais tą širdį (užsilikusių turiu). Kai sudžius - nieko neišteps garantuotai. Su jais ir pažadų tortą apipurškiau (maišydama su auksiniais).
Gal kas galit atsiusti man ta VARSKES SPAUDIMO RECEPTA
andriuskaite@gmail.com
Papildyta:
Apie kokia cia jus sirdi snekat?
andriuskaite@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 24, 23:25)
Aš tai pamąsčiau, kad išpurkšiu sidabriniais automobiliniais dažais tą širdį (užsilikusių turiu). Kai sudžius - nieko neišteps garantuotai. Su jais ir pažadų tortą apipurškiau (maišydama su auksiniais).
Apie kokia cia jus sirdi snekat?
QUOTE(svaja27 @ 2010 06 24, 22:19)
Praeita savaitgali ir mes dalyvavom vestuvese.
Sveikinimai uz saunu pasirodyma
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 24, 22:53)
kabinti didele sirdi ant duru jauniesiems atvykus.
nezinau kas cia do sirdis
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 24, 23:44)
man is vieno gavosi 2 gabaleliai, bet cia antrajam aukstuj kurie mazesni, o siaip vienas ..
aha,is kokios chemos Jolkuce darei abu aukstus?
Kažkurį svočiūtė prašė šutų eilių, tai
BUVOT JŪS ABU JAUNI, GERA BUVO LINKSMINTIS,
O DABAR Į DVI DALIS OBUOLĮ DALINSITĖS.
IR DALINSITĖS PER PUS, RYTMEYJE PUSRYTĮ,
JEI Į PUSNĮ GRIUS KURIS, TAI ABUDU GRIŪSITE.
LINKIU JUMS GEROS KLOTIES, KO ABUDU VYLĖTĖS.
IR MYLĖKITE VIENS KITĄ, KAIP DABAR KAD MYLITE.....
Gal tiks....
Gal tiks....
QUOTE(Eimutė @ 2010 06 24, 22:20)
pas mus irgi 50 zmoniu bus, tai reikia kazkaip sumastyt kad tortas is tiek ir susidarytu
QUOTE(Eimutė @ 2010 06 24, 22:45)
Išsibandžiau pagal turimą schemą tai pas mane viršutinis sluoksnis gaunasi iš 8 gabaliukų Mažoka
Radau schemutę Nusimato 3 aukštų tortas Kad tik neperspjaučiau jaunosios
Papildyta:
QUOTE(Danė @ 2010 06 25, 11:01)
Kažkurį svočiūtė prašė šutų eilių, tai
Gal tiks....
Gal tiks....
Gražu