Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVI TEMA,

Sekmes svociutem savaitgali. Lauksim ispudziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 22, 23:25)
Atnesu parodyt savo pazadu tortuka  blush2.gif  Katik baigiau  biggrin.gif
user posted image

Mergaitės iš A4 formato vienas gabalėlis gaunasi ar 2? Iš foto nelabai aiškus dydis.
Kažkaip užkabino ir mane ta mintis g.gif karpytojų turiu. Tik nž kiek aukštų prireiks 50 žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2010 06 24, 22:20)
Mergaitės iš A4 formato vienas gabalėlis gaunasi ar 2? Iš foto nelabai aiškus dydis.
Kažkaip užkabino ir mane ta mintis  g.gif karpytojų turiu. Tik nž kiek aukštų prireiks 50 žmonių.

man is vieno gavosi 2 gabaleliai, bet cia antrajam aukstuj kurie mazesni, o siaip vienas .. ax.gif
Atsakyti
Išsibandžiau pagal turimą schemą tai pas mane viršutinis sluoksnis gaunasi iš 8 gabaliukų g.gif Mažoka g.gif
Jolkuce, gal savo schemą turi? ax.gif Nes kiek matosi daugiau gabaliukų pas Tave telpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 24 birželio 2010 - 21:51
Sveikutės ax.gif Rugpjūtį reiks dalyvauti vestuvėse svočios vaidmenį pirmą kartą doh.gif Na labai noriu, bet idėjų neturiu. Paskaičiau Jūsų temukes (aišku ne visas nes laaaaabai daug blush2.gif ) kažkiek prisitaikysiu, bet gal kas turit scenarijų neseną.

Skaičiau, kad Jūs turit visos į vieną vietą (paštą) sudėtas savo idėjas.Gal galėtumėte suteikti prieigą pasisemti idejoms 4u.gif Labai labai ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 24, 21:53)
4u.gif  4u.gif  4u.gif As noriu pasiteirauti del tos grazios idejos  wub.gif kabinti didele sirdi ant duru jauniesiems atvykus.O su kokiais dazais piesti kad rubus nesugadinti...ar kaip tai viskas atrodo??Nuotraukos neturi niekas?? wub.gif

Aš tai pamąsčiau, kad išpurkšiu sidabriniais automobiliniais dažais tą širdį (užsilikusių turiu). Kai sudžius - nieko neišteps garantuotai. Su jais ir pažadų tortą apipurškiau (maišydama su auksiniais).
Atsakyti
Gal kas galit atsiusti man ta VARSKES SPAUDIMO RECEPTA smile.gif
andriuskaite@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 24, 23:25)
Aš tai pamąsčiau, kad išpurkšiu sidabriniais automobiliniais dažais tą širdį (užsilikusių turiu). Kai sudžius - nieko neišteps garantuotai. Su jais ir pažadų tortą apipurškiau (maišydama su auksiniais).

Apie kokia cia jus sirdi snekat?
Atsakyti
QUOTE(svaja27 @ 2010 06 24, 22:19)
Praeita savaitgali ir mes dalyvavom vestuvese.

Sveikinimai uz saunu pasirodyma 4u.gif

QUOTE(Ulitka @ 2010 06 24, 22:53)
kabinti didele sirdi ant duru jauniesiems atvykus.

nezinau kas cia do sirdis g.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 24, 23:44)
man is vieno gavosi 2 gabaleliai, bet cia antrajam aukstuj kurie mazesni, o siaip vienas .. ax.gif

aha,is kokios chemos Jolkuce darei abu aukstus? 4u.gif
Atsakyti
Kažkurį svočiūtė prašė šutų eilių, tai
BUVOT JŪS ABU JAUNI, GERA BUVO LINKSMINTIS,
O DABAR Į DVI DALIS OBUOLĮ DALINSITĖS.

IR DALINSITĖS PER PUS, RYTMEYJE PUSRYTĮ,
JEI Į PUSNĮ GRIUS KURIS, TAI ABUDU GRIŪSITE.

LINKIU JUMS GEROS KLOTIES, KO ABUDU VYLĖTĖS.
IR MYLĖKITE VIENS KITĄ, KAIP DABAR KAD MYLITE.....

Gal tiks.... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2010 06 24, 22:20)
Kažkaip užkabino ir mane ta mintis  g.gif karpytojų turiu. Tik nž kiek aukštų prireiks 50 žmonių.

pas mus irgi 50 zmoniu bus, tai reikia kazkaip sumastyt kad tortas is tiek ir susidarytu
doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Labai prasau jusu paglbos,kazkurioje temoje esu maciusi atvirutes vaiko vardo rinkimui,su nertais ar megztais drabuzeliais. Gal atsimenat kuri,kur panasiai ta temute yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2010 06 24, 22:45)
Išsibandžiau pagal turimą schemą tai pas mane viršutinis sluoksnis gaunasi iš 8 gabaliukų  g.gif Mažoka  g.gif
Jolkuce, gal savo schemą turi?  ax.gif Nes kiek matosi daugiau gabaliukų pas Tave telpa.

Radau schemutę bigsmile.gif Nusimato 3 aukštų tortas doh.gif Kad tik neperspjaučiau jaunosios lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Danė @ 2010 06 25, 11:01)
Kažkurį svočiūtė prašė šutų eilių, tai
BUVOT JŪS ABU JAUNI, GERA BUVO LINKSMINTIS,
O DABAR Į DVI DALIS OBUOLĮ DALINSITĖS.

IR DALINSITĖS PER PUS, RYTMEYJE PUSRYTĮ,
JEI Į PUSNĮ GRIUS KURIS, TAI ABUDU GRIŪSITE.

LINKIU JUMS GEROS KLOTIES, KO ABUDU VYLĖTĖS.
IR MYLĖKITE VIENS KITĄ, KAIP DABAR KAD MYLITE.....

Gal tiks.... wub.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti