Sveikos,
nustebau dėl mergvakario net keista,kad taip norit(ne visos) dalyvaut,man kažkaip nesižiūrėtų šalia kvailiojančių ar gatvėj vyrus kabinančių merginų, betrypčiojanti dama,kaip bebūtų,bet kur mergytėm 22 ir svočiutei 35(o gal ir daugiau) labai skirtumas jau matosi gal kokio uždaro baliuko neatsisakyčiau,bet tegul jau panos linksminasi,kaip nori Nesakau,kad amžius linksmybėm netinkamas,su džiaugsmu eičiau jei mergvakarį sudarytų panašaus amžiaus tai ok, bet kitą kart jaunimas pasimeta,kada pamato kaip vyresni pramogauja
nustebau dėl mergvakario net keista,kad taip norit(ne visos) dalyvaut,man kažkaip nesižiūrėtų šalia kvailiojančių ar gatvėj vyrus kabinančių merginų, betrypčiojanti dama,kaip bebūtų,bet kur mergytėm 22 ir svočiutei 35(o gal ir daugiau) labai skirtumas jau matosi gal kokio uždaro baliuko neatsisakyčiau,bet tegul jau panos linksminasi,kaip nori Nesakau,kad amžius linksmybėm netinkamas,su džiaugsmu eičiau jei mergvakarį sudarytų panašaus amžiaus tai ok, bet kitą kart jaunimas pasimeta,kada pamato kaip vyresni pramogauja
QUOTE(leliuga @ 2010 06 24, 16:00)
Sveikos,
nustebau dėl mergvakario net keista,kad taip norit(ne visos) dalyvaut,man kažkaip nesižiūrėtų šalia kvailiojančių ar gatvėj vyrus kabinančių merginų, betrypčiojanti dama,
nustebau dėl mergvakario net keista,kad taip norit(ne visos) dalyvaut,man kažkaip nesižiūrėtų šalia kvailiojančių ar gatvėj vyrus kabinančių merginų, betrypčiojanti dama,
Jūs turbūt juokaujat, dėl vyresnio amžiaus damų?? Praeitą savaitgalį atšventėme mergvakarį. Mūsų jaunoji dar ir dabar neatsigauna, koks nerealus mergvakaris buvo jai iškrėstas. Buvo išnuomotas mikroautobusas, kuriuo suvažinėjome 200km. Gal kas matė su didžiulėmis raudonomis raidėmis ant mikro šokų 'Mergvakaris', o gale jaunosios vardas ir jos tel.nr. (beje, gavo skambučių, dar nedavažiavus mums iki jos)Rotušėj užtrukome ilgiausiai. Jaunajai teko šluoti, skaityti priesaiką, pardavinėti sausainius formos vyriškų organų, rinkti parašus. Pačio p.Kęstučio Ignatavičiaus buvom pakviestos į vidų Rotušės. Foto su jaunąja ir pan. Vėliau Kauno Marios parašų rinkimas ant maikutės ir ne tik . Vidurnaktis Romo uoste - pošli žaidimukai, keliaraiščio uždėjimas, vainikėlio plukdymas. Gerbėjų kalnai, daugiausiai užsieniečiai. Mūsų devynių mergaičių kompanija nuo 25m. iki 49m. (man 34m.). Galvojat čia rodiklis? Bet pačios nerealiausios, tos vyresnio amžiaus. Na, gal čia tik mūsų kompanijoj mergaitės be kompleksų. Po 01.00v nuvykome už Kauno į ten esančią pirtį, pas savo vyrus, kurie organizavo bernvakrį mano broliukui. Mergvakarį (prie bernvakario t.p teko nemažai prisidėti maniškio prašymu) organizavau aš, tačiau visos mergaitės daug prisidėjo. Net iki paskutinės minutės jaunoji nesuvokė, kas jai ruošiama, o tai nuslėpti buvo labai sunku. Verta buvo tiek plušėti, kad toks vakaras įsimintų jaunajai ir žinoma visoms likusioms.
Viskas, ryt vestuvės
QUOTE(Gitatuka @ 2010 06 24, 19:17)
Viskas, ryt vestuvės
Sekmes svociaujant, manes vestuves laukia poryt
QUOTE(Gitatuka @ 2010 06 24, 18:17)
Viskas, ryt vestuvės
Na, šaunuolės mergaitės
Kad tik orą geresnį išrašytų rytdienai, nes jau Joninės Bent pas mus tai ištisai lijo.
O nuo paskutinių žodžių net nupurtė
Nors man dar 2 savaitės, bet jau nervas jama nerealiai. Nors jau kampas prikrautas krepšių su visokiom gėrybėm, bet sapnuojasi, kad nieko neturiu ir niekas nesigauna, niekas manęs neklauso, nepadeda, ...
Depresija...
Scenarijų kilnoju, kilnoju, kuo toliau, tuo didesnė nesąmonė atrodo.
Laikraštukas - irgi jau nebepatinka. Mastau perdaryt... Žooooooodžiu, kaip sakiau - depresija
sveikos merginos,mergvakaris nerealus
mane irgi kviete manoji nuotaka,galvoju ar pavyks sudalyvaut prisidet irgi nezinau ar suspesiu,tik galvojam su mb jei dalyvausim tai gal kazka simboliskai sugalvosim (as nupirkau jau juosta su uzrasu nuotaka 2010 tokia kaip misems dedasi)jei ne per mergvakari tai per vestuves padovanosiu.
o akmenukus as irgi pirkau jysk,juodus uzrasiau su korektorium (blogi jausmai) o baltus su disku rasikliu (geri jausmai)
sekmes sio savaitgalio svociutems
mane irgi kviete manoji nuotaka,galvoju ar pavyks sudalyvaut prisidet irgi nezinau ar suspesiu,tik galvojam su mb jei dalyvausim tai gal kazka simboliskai sugalvosim (as nupirkau jau juosta su uzrasu nuotaka 2010 tokia kaip misems dedasi)jei ne per mergvakari tai per vestuves padovanosiu.
o akmenukus as irgi pirkau jysk,juodus uzrasiau su korektorium (blogi jausmai) o baltus su disku rasikliu (geri jausmai)
sekmes sio savaitgalio svociutems
Taip taip sekmes sio savaitgalio svociutems
Sveikos,
Praeita savaitgali ir mes dalyvavom vestuvese. Aciu visoms, kurios pasidalino mintimis bei idejomis. Nors mums buvo pirmas kartas pirsliaujant, sveciai galvojo, kad esam patyre sioj srity Prieje sveciai sveikino mus ir gyre, kad taip sauniai pasiruose buvom. Nustebau, kai priejo muzikantas ir paprase scenarijaus. Jis pasake, kad neturi kur iterpti savo zaidimu ar tostu, nes mes pilnai paruose visa programa. Oras buvo ziaurus, tai buvom nupirke zaidimus: "Ka daryti, jeigu..." ir pan. visiems buvo daug juoko, net filmuotojas padejo kamera ir prisijunge pazaisti.
Sekmes visoms, kuriu dar tik laukia tokia svente..
Praeita savaitgali ir mes dalyvavom vestuvese. Aciu visoms, kurios pasidalino mintimis bei idejomis. Nors mums buvo pirmas kartas pirsliaujant, sveciai galvojo, kad esam patyre sioj srity Prieje sveciai sveikino mus ir gyre, kad taip sauniai pasiruose buvom. Nustebau, kai priejo muzikantas ir paprase scenarijaus. Jis pasake, kad neturi kur iterpti savo zaidimu ar tostu, nes mes pilnai paruose visa programa. Oras buvo ziaurus, tai buvom nupirke zaidimus: "Ka daryti, jeigu..." ir pan. visiems buvo daug juoko, net filmuotojas padejo kamera ir prisijunge pazaisti.
Sekmes visoms, kuriu dar tik laukia tokia svente..
As noriu pasiteirauti del tos grazios idejos kabinti didele sirdi ant duru jauniesiems atvykus.O su kokiais dazais piesti kad rubus nesugadinti...ar kaip tai viskas atrodo??Nuotraukos neturi niekas??
QUOTE(Gitatuka @ 2010 06 24, 18:17)
Net iki paskutinės minutės jaunoji nesuvokė, kas jai ruošiama, o tai nuslėpti buvo labai sunku. Verta buvo tiek plušėti, kad toks vakaras įsimintų jaunajai ir žinoma visoms likusioms.
Smagu,kad taip pasisekė. Pas jus nebuvo,kad visos po 22+- o viena 40,buvo įvairių metų rinkinukas todėl ir smagu. Man kažkodėl kiek tenka matyt, labai jaunos panos pasitaiko Gal,kad miestas mažas. Nėra ko lygint pramogų,vyr.dėmesio sostinės ar didesnių miestų. Pas mus atvažiuoja limuzinas į pagrindinę aikštę,ten trys kavinės,vyr.giminės atstovų keli ir tie etatiniai kavinių lankytojai,tai tiek tos laimės ir azarto.
Linksmų vestuvių.