QUOTE(rozaniene @ 2010 06 22, 21:29)
o sves 24 liepos, o sita diena manoooooooo GIMTADIENIS
tai dar svarstau, ar vaziuoti
mes veseliasim irgi ta pacia diena
O kaip tu dar svarstai,negi atsakytum db jauniesiems?
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 23, 00:25)
Atnesu parodyt savo pazadu tortuka Katik baigiau
Nu super,saunuole tu
Lb grazus,dailus
Kiek laiko uzeme toki padaryt?kiek popieriaus ir koki pirkt?
QUOTE(poniav @ 2010 06 23, 09:21)
*O as nedarysiu pasizadejimu korteliu, asmeniskai man jos neidomios, bet cia tik mano nuomone.
** As darysiu torta ir i vidu desiu sokoladine sirdute prie jos priklijuosiu popieriaus lapeli su uzrasu
pvz; butas-raktai
kelione aplink pasauli-gaublys
masina-zaisline masinyte, ir t.t
tada jau kai sveciai susils kojas, jau bus kiek idraseja, gal net i baliaus pabaiga, paprasysiu sveciu paimti po torto gabaleli ir kad jie gaus sventes atsiminimui istrauktus prizus. Kai jau visi paskaitys ka gavo tada mes su pirsliu pradesim dalinti dovaneles.
*Mes nesenai per krikstynas darme pasizadejimu korteles-nu super kaip visiems sveciams patiko,visi taip ir lauke kada ateis ju eile pasizadet
Man paciai jau bebaigiantis ruostis tom krikstynom-per gerkle lindo visi tie zaidimai..Maniau jau niekam nepatiks gal..Bet visiems naujove cia buvo,tikiuos ir per vestuves dziaugsis kiti
**Irgi fainai
Bet islaidu gal biski
Ir noris,kad sietus atributika su vestuvem
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 06 23, 11:30)
Vakar ieskojau akmenuku seimos receptui ir niekur neradau. Gal kuri svociute kur mate?
Ir su sveciu knyga nezinau ka daryt. Jus pirkot sveciu knyga?
as galvojau,kad ju lauke,kieme galima rast
As atsisakiau tos minties..Nes galvoju vistiek visi sveikins su atvirutem,su savo graziais zodziais..I toki albuma-noris graziu zodziu..O jie jau atvirutej bus,kam kartotis
QUOTE(Olginskiene @ 2010 06 23, 11:58)
Gali pamėginti vietoj svečių knygos iškirpti iš dvipusio spalvoto popieriaus rankytes ir suverti jas ant kaspino. Aš per vienas vestuves dariau, gražiai gavosi. Kiekvienas svečias parašo ant atskiros rankytės, ir jauniesiems einant miegoti tas rankytes uždėti, kad jaustų visų svečių šilumą ne tik šią naktį bet ir per visą likusį gyvenima, pvz.
Oj kokia gera mintis
QUOTE(ikristina @ 2010 06 23, 14:14)
Na zinokit mane jau ramint galit jau net silpna daros kaip bijot pradejau Sestadienis ant nosies, o ir darbu dar iki kaklo like :
pjaustau saldainiu popieriukus ir mastau, kada gi juos geriau vyniot, gal pradziai saldainius saldiklyje uzsaldyt, kad nepradetu man bevyniojant tirpt? Dar ir nuoaka vakar pirsta persipjove baisiausiai, tai pagalbos be sansu sulaukt
Nurimk,viskas bus gerai,pamatysi
Vakar su saldainiu popieriukais ciupe buvo.Jaunosios prasiau,kad atsiustu kokia foto,sakau saldainiuku gal kokiu padarysiu prie zakso ,sveciams..Sako,"oj tu nesivargink,neislaidauk ..manau saldainiukai bis skanus ir be musu foto"
Upa tik numusa
QUOTE(Mantila @ 2010 06 23, 15:43)
sveikos, turiu klausima, kvieciu as i liudininkus draugu pora. jie klause ka jiems reiks daryt. gal zinot? apart to kad jie liudija santuoka, kokiue darbai dar ju laukia?
Cia kaip sutarsit.Jei kvieciat i pirslius,tai tikrai pareigos priklauso manau.O jei liudininkus,tai..
Gali ir visai nieko apart paraso -nebedaryt
QUOTE(svelni @ 2010 06 23, 16:42)
iš univermago galo.Bendros durys įeiti i siūlų pardę ir tą daržininką
aš tokį galvoju daryti
ten yra tu akmenuku?