Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVI TEMA,

QUOTE(GEG @ 2010 06 22, 11:31)
turiu ir pazadu korteles pilnai pagamintas, jei kam reikes rasykit atsiusiu. Padariau nedideles korteles su pazadais ir siek tiek su paveiksleliais kad grazesnes butu) ir apacioje padariau vieta uzrasyti vardui bei asmens parasui, tada tas korteles pasirasytas sudejau i grazia dezute ir padovanojom jauniesiems.

gal galit i bendra pastuka imest? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima123 @ 2010 06 22, 13:50)
Cia Kaune arba Vilniuje... nes kiek parduotuviu buvau, niekas nieko panasaus neturejo... doh.gif

tai man Siauliuose isvis td be sansu rast doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 22, 13:58)
tai man Siauliuose isvis td be sansu rast doh.gif  biggrin.gif

Nebandei univermage vadinamam, bulvaro gale? esu kažkada mačius, bet kadangi pati to gausybės rago nenaudosim, tai paskutiniu metu neatkreipiau dėmesio ar vis dar turi jie tokį dalyką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 06 22, 15:14)
Nebandei univermage vadinamam, bulvaro gale? esu kažkada mačius, bet kadangi pati to gausybės rago nenaudosim, tai paskutiniu metu neatkreipiau dėmesio ar vis dar turi jie tokį dalyką smile.gif

O aciukas,butinai nuleksiu ten pasiziuret mirksiukas.gif
O kazi ka is jos gert,midu tipo senovei gerdavo g.gif o ka db reiketu? g.gif
Atsakyti
Na as i gausybes raga pilsiu vyna, o pagal itartinai atrodancia jaunaja, jauciu nupirksiu maximoj bealkocholinio, atrodo butelis kaip normalaus, tik be laipsniu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 21, 22:01)
Aš tai pirkau spec lapus, ant kurių atsispausdinu ir prilyginu (pas mus toks A4 lapas kažkur apie 2,5lt).....Tiesa, darant ant lapo, skirto šviesiems audiniams (tamsiems - dar nebandžiau), viską reikia spausdinti atvirkščiai. Ypač užrašus.

O kur tu čia tokius perki? biuro prekėse?

Ką reiškia atvirkščiai - kur tamsu - ten šviesu, ar raidės iš kitos pusės?
Atsakyti
Sveikos svociutes,
padariau numeri jauniesiems.
user posted image

Saviskiams, tai dar uzrasiau ju vardus.

Galeciau atsiusti i bendra pasta sablonus ir jei kam reikia prideti uzrasa kita, bet as nezinau kur kreptis del to bendro pasto. Jei kas zinote, parasykite i AZ. Aciu.
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal ir mane priimsit i savo bureli? smile.gif
Ir as ikliuvau i sia ,,beda" biggrin.gif Su vyru busim liudininkais liepos 31 d.
Jau gal koks menesis skaitineju, deliojuosi scenariju. Minciu gausybe, bet finansai riboti, tenka suktis. Vyras medalius is medzio padare, reik tik uzklijuoti popieriukus. As du butelius su dekupazu padariau- berniukui ir mergaitei, kas gims ta ir atidarys.
Norejau paprasyti gal kuri turit medaliu popierinius variantus, mum ant tu mediniu reiketu uzklijuoti. Buciau labai dekinga jei kuri atsiustumet. 4u.gif
Atsakyti
Del akcento, tai pas mus bus sakyciau oranzines vestuves.

O cia kas sake pamises del saulegrazu.
user posted image

user posted image

user posted image

cia puoksteliu visokiu dar CIA

Sia nuoroda kazkas is jusu ikelete, ten apskritai visokiu ideju vestuvems.
Atsakyti
As cia susimasciau.... g.gif manes(svocios) o mergvakari nepekviete g.gif Cia viskas OK?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 06 22, 14:45)
Sveikos svociutes,
padariau numeri jauniesiems.
user posted image

Saviskiams, tai dar uzrasiau ju vardus.

Galeciau atsiusti i bendra pasta sablonus ir jei kam reikia prideti uzrasa kita, bet as nezinau kur kreptis del to bendro pasto. Jei kas zinote, parasykite i AZ. Aciu.

O tu ji kada jauniesiems paduosi ar kaip viena mamyte masinoj ant galinio stiklo???
Gal gali man atsiust sablonus : andriuskaite@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 22, 15:29)
As cia susimasciau.... g.gif  manes(svocios) o mergvakari nepekviete g.gif Cia viskas OK?? g.gif

Nelabai OK wink.gif
Atsakyti
Prasau, niu gi parasykite kas nors man , kaip pakliuti i bendra pasta. Turiu visokiu gerybiu wink.gif

Ikeliau numerius cia, prasom wink.gif Mes juos uzdesim tiesiog po masinos stiklu. Nors dabar kilo visai faina mintis, padaryti toki keturkampesni numeri, kad tiktu dviraciui ir padaryti kokia atrakcija (pasivazinejima) jaunuju su dviraciu. Is vis butu super, tas kur dvieju vietu wink.gif Butu nerealus vaizdelis. Gal ka sugalvosim. Siaip tai planuoju pasivazinejima rieduciais per tilta.
Nors jaunikis, tai motociklininkas, tai gal su britva jaunaja pavezetu wink.gif

user posted image

user posted image

Uzrasa galite pasidaryti koki norite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 22 birželio 2010 - 15:12