QUOTE(maam @ 2010 06 22, 12:01)
Jo jo, zinoma , kad po jaunuju
Jie greiciausiai tradiciskai - o mes paskui toki va greituka bandysim pavaryt. Nu vis linksmiau.
o gal jau kokia muzikike nusiziurejot,ar pavyzduka jutubini gal koki?
Aiksu bus linksma,galima ale toki mini sou padaryt,nustebint
Ideju man daug,ale igyvendint kazi kaip seksis
QUOTE(GEG @ 2010 06 22, 12:31)
sveikos mergaites,
as jau po vestuviu, svente pavyko puikiai, nes tikrai visi nuosirdziai dekojo uz linksmai praleista laika.
Visokiu ideju buvau pasigaudziusi butent is cia, kai ka kurem patys...
tai gal kam ir pravers kelios idejos, kas tikrai priverte visus pasistengti:
1. pvz. uz ivairias atliktas uzduotis pirslys atsiskaitinejo ne siaip smulkiom dovanelem, bet pinigais - turejom prisipirke daug sokoladiniu pinigu po 5, 2, 1 Lt Isleidom tam reikalui apie 25 Lt. Bet azartas buvo nerealus visi turejo tuos pinigus visa vakara kaupti o vakaro pabaigoje, daugiausia pinigu surinkes gavo specialu priza - dideli brendzio buteli ir taurele su gradavimu.
2. Labai smagus zaidimas buvo sokiai su sluota, visi susidaro poras, o vienas (mes pirmiausia pastatem pirsli) su sluota, muzikantai groja ir sustoja kas 15 s, muzikai nutilus visis keiciasi poromis, tas kuris turejo sluota irgi meta ir iesko poros. Taigi kazkas vel lieka be poros ir soka su sluota. sitas zaidimas labai visiems patiko.
turiu ir pazadu korteles pilnai pagamintas, jei kam reikes rasykit atsiusiu. Padariau nedideles korteles su pazadais ir siek tiek su paveiksleliais kad grazesnes butu) ir apacioje padariau vieta uzrasyti vardui bei asmens parasui, tada tas korteles pasirasytas sudejau i grazia dezute ir padovanojom jauniesiems.
Oj kaip smagu uz nepatingejima pasidalint ispudziais
Faini zaidimukai
Pas mane kai kitakalbiu nemazai,tai as jauciu neapsimsiu zaidimukais..jaunoji jau taip darbuosis versdama visa diena
Pazadu korteles tos kur i tortuka galima det?
Oj kaip as ju ieskojau
Galima ir be tortuko aisku(cia jeigu patingesiu daryt ji
)
Oj kaip man reiktu,atsiusk prasau jei negaila