Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVI TEMA,

QUOTE(skgreta @ 2010 06 22, 09:45)
Galima automobilini numeri padaryti, ir uzdet ant palanges, man atrodo ar 30 ar 50 Lt kainuoja. Bet gal klystu.

Sveikos

auto numerį pigiau, o efektas tokis pats,atspausdint su spalvotu printeriu ir užlaminuot+gražiai apkirpt,išeiga kokie 3 lt, paskui tokių suvenyrų nelabai yra kur dėt. mirksiukas.gif

Dėl graviravimo,dažniausiai reklamos firmos 1 vnt. nedaro nes neapsimoka,o jei imasi tai dažniausiai kaina kaip už 10 mirksiukas.gif aš graviravau pas paprastą graverį,na galėjo būt geriau,bet mano taurės netiko lazeriniam graviravimui,galėjo skilt.
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2010 06 22, 11:08)
Na va... ir pati suzinojau smile.gif Kaip sako, reikia tik paieskot.  Gal iseis ir mum kazka panasaus susokt - nu tipo jauniesiems parodysim kaip valsas "sokamas" .

oj kaip midomu,pagal kokia muzikike galvojat? bigsmile.gif as irgi mastau..reiks pasiskambint,pasiklaust kiek sokiu pamokas kainuoj g.gif
As galvoju,kad po jaunuju susokt..kad "neperspjaut"paskui ju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 06 21, 20:47)
07 10
sėdžiu ir tryznioju jau lotuliukas.gif  man baisiausia, kad tik balsas mano nedrebėtų ir, kad nepamirščiau ko nors doh.gif
Dar niekaip nesugalvoju ar rengti jaunuosius kuom nors išlydint g.gif

Nepergyvenk, laikykis, viskas bus gerai drinks_cheers.gif . Man pradzioje buvo ir sunku, kai paziuriu filma tai taip jauciasi, kad balsas ne toks, kaip visad, o poto kai isisvaziavau, tai viskas gerai. Laikykites visos svociutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 22, 10:45)
oj kaip midomu,pagal kokia muzikike galvojat? bigsmile.gif as irgi mastau..reiks pasiskambint,pasiklaust kiek sokiu pamokas kainuoj g.gif
As galvoju,kad po jaunuju susokt..kad "neperspjaut"paskui ju  biggrin.gif  biggrin.gif

Jo jo, zinoma , kad po jaunuju biggrin.gif
Jie greiciausiai tradiciskai - o mes paskui toki va greituka bandysim pavaryt. Nu vis linksmiau.
Atsakyti
sveikos mergaites,
as jau po vestuviu, svente pavyko puikiai, nes tikrai visi nuosirdziai dekojo uz linksmai praleista laika.
Visokiu ideju buvau pasigaudziusi butent is cia, kai ka kurem patys...
tai gal kam ir pravers kelios idejos, kas tikrai priverte visus pasistengti:
1. pvz. uz ivairias atliktas uzduotis pirslys atsiskaitinejo ne siaip smulkiom dovanelem, bet pinigais - turejom prisipirke daug sokoladiniu pinigu po 5, 2, 1 Lt Isleidom tam reikalui apie 25 Lt. Bet azartas buvo nerealus visi turejo tuos pinigus visa vakara kaupti o vakaro pabaigoje, daugiausia pinigu surinkes gavo specialu priza - dideli brendzio buteli ir taurele su gradavimu.
2. Labai smagus zaidimas buvo sokiai su sluota, visi susidaro poras, o vienas (mes pirmiausia pastatem pirsli) su sluota, muzikantai groja ir sustoja kas 15 s, muzikai nutilus visis keiciasi poromis, tas kuris turejo sluota irgi meta ir iesko poros. Taigi kazkas vel lieka be poros ir soka su sluota. sitas zaidimas labai visiems patiko.

turiu ir pazadu korteles pilnai pagamintas, jei kam reikes rasykit atsiusiu. Padariau nedideles korteles su pazadais ir siek tiek su paveiksleliais kad grazesnes butu) ir apacioje padariau vieta uzrasyti vardui bei asmens parasui, tada tas korteles pasirasytas sudejau i grazia dezute ir padovanojom jauniesiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 22 birželio 2010 - 10:33
QUOTE(GEG @ 2010 06 22, 11:31)
sveikos mergaites,
as jau po vestuviu, svente pavyko puikiai, nes tikrai visi nuosirdziai dekojo uz linksmai praleista laika.
tai gal kam ir pravers kelios  idejos, kas tikrai priverte visus pasistengti:
1. pvz. uz ivairias atliktas uzduotis pirslys atsiskaitinejo ne siaip smulkiom dovanelem, bet pinigais - turejom prisipirke daug sokoladiniu pinigu po 5, 2, 1 Lt Isleidom tam reikalui apie 25 Lt. Bet azartas buvo nerealus visi turejo tuos pinigus visa vakara kaupti o vakaro pabaigoje, daugiausia pinigu surinkes gavo specialu priza - dideli brendzio buteli ir taurele su gradavimu.
2. Labai smagus zaidimas buvo sokiai su sluota,

3. turiu ir pazadu korteles pilnai pagamintas, jei kam reikes rasykit atsiusiu. Padariau nedideles korteles su pazadais ir siek tiek su paveiksleliais kad grazesnes butu) ir apacioje padariau vieta uzrasyti vardui bei asmens parasui, tada tas korteles pasirasytas sudejau i grazia dezute ir padovanojom jauniesiems.

thumbup.gif geras pirmas numeriukas, idomiai sugalvota. Antraji tai zinojau, irgi uzvedantys. Tai nusiusk i musu pastuka korteles.
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2010 06 22, 12:01)
Jo jo, zinoma , kad po jaunuju  biggrin.gif   
Jie greiciausiai tradiciskai - o mes paskui toki va greituka bandysim pavaryt. Nu vis linksmiau.

o gal jau kokia muzikike nusiziurejot,ar pavyzduka jutubini gal koki? bigsmile.gif Aiksu bus linksma,galima ale toki mini sou padaryt,nustebint thumbup.gif Ideju man daug,ale igyvendint kazi kaip seksis doh.gif biggrin.gif

QUOTE(GEG @ 2010 06 22, 12:31)
sveikos mergaites,
tai gal kam ir pravers kelios  idejos, kas tikrai priverte visus pasistengti:
2. Labai smagus zaidimas buvo sokiai su sluota, visi susidaro poras, o vienas (mes pirmiausia pastatem pirsli) su sluota, muzikantai groja ir sustoja kas 15 s, muzikai nutilus visis keiciasi poromis, tas kuris turejo sluota irgi meta ir iesko poros. Taigi kazkas vel lieka be poros ir soka su sluota. sitas zaidimas labai visiems patiko.

turiu ir pazadu korteles pilnai pagamintas, jei kam reikes rasykit atsiusiu. Padariau nedideles korteles su pazadais ir siek tiek su paveiksleliais kad grazesnes butu) ir apacioje padariau vieta uzrasyti vardui bei asmens parasui, tada tas korteles pasirasytas sudejau i grazia dezute ir padovanojom jauniesiems.

Oj kaip smagu uz nepatingejima pasidalint ispudziais 4u.gif

Faini zaidimukai thumbup.gif
Pas mane kai kitakalbiu nemazai,tai as jauciu neapsimsiu zaidimukais..jaunoji jau taip darbuosis versdama visa diena unsure.gif

Pazadu korteles tos kur i tortuka galima det? bigsmile.gif Oj kaip as ju ieskojau doh.gif Galima ir be tortuko aisku(cia jeigu patingesiu daryt ji doh.gif )
Oj kaip man reiktu,atsiusk prasau jei negaila 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Dar mastom. smile.gif Bet sokt tai tikrai norim..
Atsakyti
Pasirodysiu ir as su savo pirkiniais, kurie man patiko
Cia policininkui
user posted image
Cia staltiese, ant jos kiekvienas svecias pasakes viena sveikinimo zodi, pades maza zvakute-tablete, reikes apdeti aplink sirdi, viduriuke bus 2taures ir sampanas.
user posted image
Cia vietoj medaliu, bus raisciai ant ranku
user posted image
user posted image
Cia vyr seselei
user posted image
Apranga jauniesiems, tik nezinau kuris fainesnis, renkuosi tarp situ dvieju?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir as noreciau pazadu korteliu ax.gif rima@staigiai.lt Siandien va sedziu ir scenariju rasau vestuvem (liepos 31 d) bet kaip nera meiles darbui tai... Pasikartosiu su klausimu, (anksciau rasiau, bet niekas nezinojo) gal kuri pirkot gausybes raga ir isduosit paslapti kur ji isigyti galima butu??? Cia Kaune arba Vilniuje... nes kiek parduotuviu buvau, niekas nieko panasaus neturejo... doh.gif
Atsakyti
[quote=loretita2,2010 06 22, 12:46]
man antras variantas ziursto patiko labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 22 birželio 2010 - 11:55
[quote=zwezda0702,2010 06 22, 12:55]
[quote=loretita2,2010 06 22, 12:46]
man antras variantas ziursto patiko labiau smile.gif
[/quote]
smile.gif man ir antras varijantas, bet pirmam berete fainesne, o antras prikolnas toks g.gif
Atsakyti